Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Linnan juhlat 2015

Itsenäisyyspäivä: Veteraanit laulavat tasavallan presidentille

  • 1 min
  • ei katsottavissa

Simon sotaveteraanien kunniapuheenjohtaja Armas Ilvo johti veteraanien laulua presidenttiparille Linnan juhlissa. Veteraanin iltahuuto on ollut Armas Ilvon bravuuri useissa tilaisuuksissa.

"Hoivatkaa, kohta poissa on veljet, Muistakaa, heille kallis ol' maa.Kertokaa lasten lapsille lauluin,Himmetä ei muistot koskaan saa."

– Ei tule himmenemään, vakuutti presidentti Sauli Niinistö esityksen päätyttyä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Linnan juhlat 2015

Yle juhlii itsenäisyyspäivää koko päivän!

Kohti Linnan juhlia -lähetyksissä on luvassa on päivänpolttavia keskusteluja, mielenkiintoisia vieraita sekä Suomen 98-vuotiaaseen historiaan liittyvää erityissisältöä. Ohjelmistossa on mm. ensi-iltansa saava Jääkärit-dokumentti ja perinteinen itsenäisyyspäivän paraati. Suoran lähetyksen juontavat Sanna Savikko ja Heikki Ali-Hokka. Päivän kohokohta on tasavallan presidentin vastaanotto ja suora lähetys Presidentinlinnasta. Ohjelmaa selostavat Jussi-Pekka Rantanen, Piia Pasanen, Jaakko Selin ja Marja Sannikka. Ylen itsenäisyyyspäivän vieton kruunaa Linnan jatkot Hotel Kämpissä, jossa lavalle nousevat mm. Robin, Chisu, Waltteri Torikka, Virve Rosti ja Juha Tapio. Suorassa lähetyksessä mielenkiintoisia vieraita ja linnasta saapuvia juhlijoita jututtavat toimittajat Salla Paajanen ja Riku Riihilahti.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä