Kansanradio

Kansanradio.

 • 32 min
 • toistaiseksi

Toimittajina ovat Olli Haapakangas ja Jaana Selin
puheenaiheita: pakkanen, budjetti, markka takaisin, devalvaatio, kelataksin omavastuu, äänikirjat, terveysintoilu, hemoglobiini, leipäjonot, geenit, kauppojen aukioloajat, sähkönsiirron hinta, sinkkumies

Lähetykset

 • su 24.1.2016 12.08 • Yle Radio Suomi Kotka

Jaksot

 • Toimittajat Olli Haapakangas ja Airi Saastamoinen.

  Puheenaiheita: Koiran vaihdevuodet, postilakko puhuttaa, linnanjuhlakutsuja odotellessa, ei pitäisi lastenhoidosta palkkaa maksaa, turha syyllistäminen, bensan hinta, vetyä tankkiin, krematorioiden lämmön talteenotto loukkaa, Fortumin tuhkanpesulaitos hirvittää, pumpataan suolapulssi Itämereen, vessassa käynnin jälkeen haisee - missä vika, palvelutalon ilmastointi metelöi, kuka on vanhus, eläkeläiset eläkkeelle, lentopisteet päälaelleen, yhteiskunnan tukemilla bisneksillä tienaa parhaiten, rikkuripostia en vastaanota.

 • Toimittajina: Aleksi Pöytäkangas ja Olli Haapakangas

  Puheenaiheita:
  Peliautomaatista vessapaperia, hyvää isänpäivää, miksi köyhät ei piilota verotietoja, kansanedustajien kaudet, pellavaöljy on hyvä, virtsankarkailu, vedenpuhdistuksessa ongelmia, vesiputket uuteen uskoon, ilmastonmuutos ja kannabis, poliisi tietää huumeet, etelässä rillataan ja pohjoisessa raadetaan, asiaa kauppamatkustajista, sanakirja vanhuksille ja krematoriosta kaukolämpöä

 • Toimittajina Olli Haapakangas ja Airi Saastamoinen.
  Toimittajina Olli Haapakangas ja Airi Saastamoinen.

  Puheenaiheita: Suomalainen positiivinen luonteenlaatu ja pop-kappaleiden sanoitukset, miksi rekat kaatuvat, tuleeko sähköautojen akuista uusi ympäristöongelma, energian säästäminen on tärkeämpää kuin sen tuotantotapa, jatkuva talouskasvu on mahdottomuus, palkkajousto pitää yhteiskunnan rattaat pyörimässä, marsu on ilmastoystävällinen ja mukava lemmikki, agressiiviset remonttikauppiaat omakotiasujan riesana, presidentiltä vietiin valta ja nyt vanhukset voivat huonosti, julkisen rahoitukset päätökset ovat aina arvovalintoja, vanhat kansakoulut vanhusten käyttöön, vanhusten hoitajapulaa ei ratkaista kouluttamattomalla työvoimalla, sairaalareissun aikana kadonnut ruuvipenkki, miksei Nostaja-ruoppaajan uhreja muisteta, laulu Saima Harmajalle.

  Soita omat kommenttisi Kansanradion puhelinvastaajaan numeroon 0800 154 64.

 • Toimittajina Olli Haapakangas ja Airi Saastamoinen.

  Puheenaiheita: Näin pääset eroon omenoiden muumiotaudista, selkäkivut ja viinaralli, matkavakuutus on syytä olla, koirat huviverolle, ydinvoima ja muut polttoaineet, some ja hiilijalanjälki, karpalo puhdistaa kehoa, hiljaisiksi lääkityt vanhukset, hoitajamitoitus, invalidin kuljetustuki, rekkakuski kysyy miksi rekat kaatuvat, ajakaa naiset ajokortti, linja-autopysäkit ja rauhanjulistus, ideoita vaihtoehtoiseen talviaikaan.

 • Toimittajina: Airi Saastamoinen ja Aleksi Pöytäkangas

  Puheenaiheita:
  Päättäjien lasikallo, eläköön ilmainen ehkäisy, vakuutuksien rajut hinnat, Porin toril tärppää silakat, uni tulee ku pelaat palloo, muumiomenat, katit pois luonnosta, ilmastonmuutos ja lemmikit, omapäisen mummon valinnat ja ruostesuojaus horneteille.

 • Toimittajina Airi Saastamoinen ja Olli Haapakangas.

  Puheenaiheet: Lapsia ei saa hermostuttaa ilmastonmuutoksen takia, 16-vuotias vastaa ilmastoahdistuksesta huolestuneille, lopetetaan lihansyönti ja siirrytään makkaraan, digitaalilaskin haastaa lihankulutustilastot, liha ja elimistön happamuus, keskusteltaisiinko välillä ruuan prosessoinnista, silakat hukassa, hyvin toimeentuleva eläkeläismies kaipaa tyttökaveria, lastenteosta ja -tekemättömyydestä, ei pitäisi jakaa ilmaisia ehkäisyvälineitä, miellyttävä mies herättää lapsentekohalut, vammaisille sama hoitajamitoitus kuin vanhuksillekin, vanhainkotien 0,7-otukset, paljon mätää omaishoidossa, voimisteleva vanhus kertoo, oikeasti sairaita vanhuksia ei keskusteluapu auta, elinten johtajakilpailu.

 • Toimittajina Airi Saastamoinen ja Olli Haapakangas

  Puheenaiheta: miinuskorot höpöhöpöä, neuvotellaan eläkeläisille yhteinen pankkisopimus, sodantekokoneisiin riittää rahaa, miksei tavallisille ihmisille luoda työpaikkoja, ei se työllisyysaste vaan ostovoima, Suomen naiset osaa päättää lisääntymisestään ihan itse, ei lasten pitäisi ilmastosta vouhottaa, mihin tietoon voi uskoa ilmastonmuutoksessa, korvataan eduskunta 200 piuhalla, helpottaisiko juttuseura vanhuuden vaivoja särkypilleriä paremmin ja istuta omenapuu.

 • Toimittajina Airi Saastamoinen ja Olli Haapakangas

  Puheenaiheita: leipäressua ja jätkänkullia, negatiivinen korkokehitys askarruttaa, Loviisaan pitää saada pankki, tunnuslukuhärpäkkeet ja ilmestyskirjan ennustukset, tietokoneen hankintaa tuettava verovähennyksellä, tarinaa peliautomaateista, täysosumaan on kohtuuttoman vaikea osua, mihin johtaa pakollinen tunnistautuminen, terveisiä yläkerrasta, työn arvostus ja sen suhteellisuus, ei johtajia pidä palkoistaan moittia, olisiko devalvaatio oikeudenmukaisempi tapa lisätä kilpailukykyä, miksei lääkärit suosittele vanhoille ruumisarkkua, sapiskaa Vantaan terveydenhuollolle, kiitokset Malmin kotihoidolle, rintojen ja säärien näytteleminen harmittaa ikäihmisiä, runo kypsästä rakkaudesta ja suvaitsevaisuudesta, ketä voisi kiittää hirvikärpäsistä.

 • Toimittajat: Olli Haapakangas ja Airi Saastamoinen

  Puheenaiheita: leipäressun resepti kateissa, onko lihaa syötävä joka päivä, shokkihoitoa nuorille autokuskeille, pitäkää naiset ajokorttinne, liikenneohjelmia kaivataan, tuokiokuvia Jokipiin markkinoilta, mitäpä jos myytäisiin eduskuntatalo, olut- ja nuuskaralli rullaa Ruotsinkin puolelle, peukku ylös kuntouttavan työtoiminnan puolesta, muistakaa säilyttää hajurako töihin ja varpuset kylvyssä.

 • Toimittajina Airi Saastamoinen ja Olli Haapakangas

  Puheenaiheita: syrjäseuduilla palvelut karkaa, mutta ei ole herkkua aina kaupungissakaan, johtajakoulutusta Mao Tse-tungin opein, ideoita postin kannattavuuden parantamiseksi, miksei Riku Aalto puolusta postilaisia, turhanpäiväiset hygieenikot ja Alkokin pettää, vihaisen koululaisen kannanotto kouluruuasta, muistokivi Mansikille, nahistuneestakin ruuasta saa maukasta sapuskaa, kahden maan kvinoat, ilmastotalkoot ja turhat roinat, syvä alakulo ajokortin takia, työttömänä opiskelu ei ole vieläkään ongelmatonta, onnittelut kuntoutustuen johdosta, elämästä ei kannata tehdä jännitysnäytelmää.

 • Toimittajina Olli Haapakangas, Jaana Selin ja Airi Saastamoinen
  puheenaiheita: naakat ja muut haittaeläimet, roskaaminen on rumaa, kaksipa poikaa Laihialta, villasukkamies, maailmanparantajapariskunta, Kansanradio on paras ohjelma, Pentti ja Kaija ja Postin riidat, kuntaliitos ja terveyspalvelut, kuntaliitos ja kunnantalon paikka, poliisille lisää paukkuja, miesten ja naisten hiilijalanjälki, kaasuöljykysymys

 • Toimittajina Olli Haapakangas ja Airi Saastamoinen

  Puheenaiheita: Boris ja Eemeli. Omaishoitajan tilanteeseen kohennusideoita. Jaksamista eläkeläiset! Vielä jaksaa tanssia. Muovin kierrätyskö suuri puhallus? Tohtori tasa-arvosta. Lääkekorvaukset vaihtelevat, miksi? Nuoret haluaa leikata eläkkeitä. Kuuden tunnin työpäivää muistellen. Ripareille kunnianpalautus. Hyvä oli hautajaisissa juhlia. Ruotsalainen kiekonheittäjä fuskaa.

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä