Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

Suomen hauskin iltapäivä

Kolme tuntia kovaa peetä YleX Iltapäivässä! Suomen hauskin trio Poikelus, Pehkonen ja Parikka tarjoilevat arki-iltapäiviisi parhaat jutut ja hauskimmat läpät.

Jaksot

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Tänään studiossa Parikka ja Pehkonen.
  Mikä kaunis luontoääni herätti Pehkosen Naamat-festareilla? Minkä iljettävän kebab-salaisuuden Parikka paljastaa? Onko Disney palkannut leijonia näyttelijöiksi tuoreeseen elokuvaansa? Entä mitä Torniojoen kalavesillä oikein tapahtuu?

 • Voiko ihanammin aamu festareilla alkaa kuin loppumattomalla Kirkalla? Kuinka ankara oli Mikan kebab-historian julkinen lynkkaus? Miten ei kannata toimia baaritiskillä? Miten vaikee homma Disneyn uusissa elokuvissa on opettaa eläimet puhumaan?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa! Tänään studiossa Parikka ja Pehkonen.
  Kuka on tämän viikon mokakuninkaallinen? Entä kuinka sujuvat YleX Viikonlopun Tuppiksen vetämät mokat ensimmäistä kertaa? Ja osuuko Parikka maaliin Oman elämän chekkosessa, kun vastassa on Gettomasan Lössi?

 • Kummeleitten Tamppaajat onkin oikeasti olemassa! Miten menikään legendaarisen tamppaajavalmentajan kuuluisat neuvot? Kuka oli tämän viikon mokakuningas/kuningatar? Mitä tekemistä Seppo Rädyn alkoholitottumuksilla on Suomen yleisurheilutulosten kanssa? Miksi Mika Halvari ei lähtenyt mukaan pubivisaan? Miten Parikka pärjästi Oman elämän Chekkosessa, kun kappaleena oli Gettomasan Lössi? Entä millaisia V-kysymyksiä kuuntelijat tällä kerralla keksivät?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa! Tänään studiossa Pehkonen ja Parikka.
  Kuinka monta tyyppiä Area51:lle onkaan menossa? Ja mikä olikaan maailmankaikkeuden huonoin avaruusaiheinen elokuva? Entä millainen on käristyskupolin paluu?

 • Miltä kuulostaa kesähelle KÄRISTYSKUPOLI KAKKOSEN elokuvatraileri? Kuinka käy superkarhun Italiassa? Miten Guinnessin ennätystarkastaja kohtelee lapsiaan? Kumman heiniä oli tämänkertainen DUBBIDUBBIDUU? Kai tiedätte ketä äänestetään Throwback-äänestyksessä?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Tänään studiossa Pehkonen ja Parikka.
  Miten aika karttuu Pehkosen ja Parikan kasvoihin? Mitä Au Pairit tänään ennustavat? Miksi ei kannata huuhdella pirejä pöntöstä alas? Entä mitkä biisit saavat kammarista kiiman kaikkoamaan?

 • Uusi naamaa vanhentava FaceApp villitsee somessa. Minkälaista tulevaisuutta applikaatio povaa Pehkoselle ja Parikalle? Miksi Pehkosella on suonikohjuja rintakehässä? Miten Au Pairit ennusti YleX:n kuulijoille Teevennustuksissa? YleX-Iltapäivässä käytiin suuri ANTINUSUTTELU-biisipotpuri! Mikä on karmivin kappale, joka voi keskeyttää rakkauden aktin? Miksi alligaattoreilla on kohta nopeat aurinkolasit ja liekkipipo päässä? Entä mikä on surkein tapa huijata urheilukisoissa?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Tänään studiossa Pehkonen ja Parikka.
  Mitä Parikan vatsassa tapahtuu? Kumpi puhuu paremmin muna suussa? Mistä kehonosista voisi luopua? Entä miltä avaruusruoka maistuu?

 • Kannattiko Mikan lähteä makkarakimaralla tiistaihin? Miten hemmetissä tietää millon hedelmät on kypsiä? Polttaako chili astronautin vaipassa? Kumman joukkue voitti MUNA SUUSSA -kilpailun? Onko Kim Kardashianin lantio optinen illuusio?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Tänään studiossa Pehkonen ja Parikka.
  Pehkonen on palannut lomilta hyttystraumojen kera, Parikka on lakupiippuhurmoksessa ja buffetit tulisi kieltää. Studiossa selviää myös, mitä odottaa tulevalta Oman Elämän Chekkoselta.

 • Pehkonen is back! Mutta missä kunnossa mies palaa rosteriin? Mikä on kisakunto neljän viikon jälkeen? Miksi Parikka harkitsee gägipallon ja kuonokopan ostamista? Tai miksi kyseiset tuotteet olisi ylipäätään Parikalle tarpeen? Miten Pehkonen pärjäsi suuressa taistelussa hyttysiä vastaan? Mitä mieltä Parikka ja Pehkonen olisi siitä jos buffetit kiellettäisiin? Mihin se voisikaan johtaa? Entä mikä on karmivin tuliaiskarkki?

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä