Battle - loppu öyhötykselle!

Battle kyseenalaistaa nykyisen maailmanjärjestyksen ja haastaa keskustelemaan viidestä tulevaisuutemme kannalta tärkeästä aiheesta. Uskonto, ruoantuotanto, päihteet, nationalismi, ja talous ovat viikottain vaihtuvat teemat, joita tarkastellaan tuoreista näkökulmista.

Yle Puheessa maanantaisin kello 16

Jaksot

  • Juhani Kenttämaan vieraana on toimittaja Tytti Sulander ja aiheena talous. Battle on väittelyohjelma, jonka tehtävä on parantaa vallitsevaa keskustelukulttuuria ja kannustaa yhteiskunnalliseen ajatteluun.

  • Juhani Kenttämaan vieraana on "some-sotilas" James Mashiri ja aiheena nationalismi. Battle on väittelyohjelma, jonka tehtävä on parantaa vallitsevaa keskustelukulttuuria ja kannustaa yhteiskunnalliseen ajatteluun.

  • Juhani Kenttämaan vieraana muusikko Harri "Rane Raitsikka" Rinne ja aiheena päihteet. Battle on väittelyohjelma, jonka tehtävä on parantaa vallitsevaa keskustelukulttuuria ja kannustaa yhteiskunnalliseen ajatteluun.

  • Battle on väittelyohjelma, jonka tehtävä on parantaa vallitsevaa keskustelukulttuuria ja kannustaa yhteiskunnalliseen ajatteluun. Yle Puheessa avataan viikon teemaa keskustelemalla asiantuntija- tai kokijavieraan kanssa. Tällä viikolla teemana ruoantuotanto, vieraana Tampereen yliopiston tutkijatohtori Markus Vinnari.

  • Päivän aiheena on uskonto. Juhani Kenttämaan vieraana on tutkimuskoordinaattori Jussi Sohlberg Kirkon tutkimuskeskuksesta.
    Battle on väittelyohjelma, jonka tehtävä on parantaa vallitsevaa keskustelukulttuuria ja kannustaa yhteiskunnalliseen ajatteluun.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä