Tuija Pehkonen

Tuija Pehkonen: Vieraana Antti Tuisku

 • 56 min
 • toistaiseksi

Suomen suosituimpiin poppareihin lukeutuva Antti Tuisku piti hengähdystauon ja palasi viime vuonna entistä ehompana ja täysin uudistuneena takaisin. Idols-tähdestä olikin tullut räävitön, rohkea artisti. Enää faneja ei nolota ihailla Tuiskua. Miten tuo kaikki tapahtui ja miten koulukiusatusta pojasta kasvoi koko kansan peto?

Lähetykset

 • ke 13.4.2016 13.03 • Yle Puhe

Jaksot

 • Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

  Näyttelijä, käsikirjoittaja, koomikko Niina Lahtinen teki keväällä uuden aluevaltauksen ohjatessaan ensimmäisen ison tv-viihdeohjelmansa, Putouksen. Kokemus oli niin stressaava, että Lahtinen miettisi tarkkaan, lähtisikö samaan uudelleen. Miten toimeliaan tekijänaisen rajat ovat löytyneet? Entä miten Niinan itsekritiikittömyys näkyy? Lahtinen paljastaa myös olevansa huolehtiva huolehtija.

 • Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

  Miten hullutteva puoli näkyy sinussa, Hannu-Pekka Björkman?

  Kolmannen Jussi-patsaansa voittanut Hannu-Pekka Björkman pohtii onnellisuutta ja elämää. Millainen merkitys palkinnoilla on supermenestyneelle näyttelijälle? Ja miksi Björkman ei usko onnellisuuteen elämän tarkoituksena. Entä kunniottavatko ympärillä olevat ihmiset Hannu-Pekkaa jo vähän liikaakin?

 • Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

  Kuusinkertainen Emma-voittaja Pyhimys: Mitä julkisuus edes on?

  ​Sisäänpäinkääntyneeksi leimattu Pyhimys kertoo, miten projektinsa valitsee ja millaisen merkityksen hän palkinnoilleen antaa. Entä miksi Mikko “Pyhimys” Kuoppala ei mennyt lainkaan Emma Gaalan jatkoille? Miten viime vuosi ja supermenestys ovat lopulta muuttaneet elämää hänen itsensä ja toisaalta vaimon perspektiivistä? ​

 • Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

  Näyttelijä Alina Tomnikovia on nähty ja kuultu viime aikoina niin Niiskuneidin äänenä kuin Tuntemattomassa Sotilaassa. Alina Idässä tv-ohjelmassa hän on tutustunut slaaviolaisiin juuriinsa, joista nainen tuntuu olevan erityisen ylpeä. Mutta miten nämä juuret hänessä oikeastaan näkyvät? Ja millainen mielenmaisema paljastuu herkän, mutta topakan Alinan takaa?

 • Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

  Dome Karukoski on ensimmäinen suomalainen Hollywood-ohjaaja sitten Renny Harlinin. Valtavalla 16 miljoonan euron budjetilla tehty Tolkien oli Karukoskelle jättiläismäinen puristus, jota hän on pitänyt uransa fyysisesti raskaimpana koitoksena.

  Miten suomalaisohjaaja päätyi Hollywood-tuotannon puikkoihin ja miksi maailmantähtiä pitää kohdella silkkihansikkain?

  Dome avaa myös omaa taustaansa lapsuudestaan saakka. Millaista oli kasvaa 14 vuotta ilman isää ja millaisia jälkiä kiusaamiskokemukset häneen jättivät?

 • Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

  10-vuotista artistitaivaltaan tänä vuonna juhlistava Anna Puu ei enää palaisi muiden tekemiin biiseihin. Hän haluaa kirjoittaa biisit itse ja itseltään. Mutta millaiset ovat raivohäpeät, joita Anna biisintekoprosessissa saa? Entä mitä kaikkea artistius Anna Puulle ylipäätään tarkoittaa?

 • Kahdennentoista kautensa kansanedustajana aloittanut Ilkka Kanerva maalailee maisemaa Lokalahden lapsuusmaisemista ja pikku-Ikestä. Mutta mikä saa monessa liemessä keitetyn konkarin herkistymään kyyneliin? Entä miten ystävät Kanervaa kuvailevat?

 • Tuomas Holopaisesta tulee ensimmäisenä mieleen Nightwish, mutta mitä muuta miehen mystisyyden taakse piiloutuu? Millaisen lapsuuden Holopainen eli Kiteellä? Miksi hän muutti vanhempiensa luota vasta 29-vuotiaana? Ja mitä fantasiamaailma Holopaiselle tarjoaa? Sekin selviää, mikä on Tuomas Holopaisen rohkein teko.

 • Pääministeri Juha Sipilä lähti vuosia sitten mukaan politiikkaan vailla suuria toiveita tai odotuksia. Millaiseksi tuo matka on muodostunut? Ja miltä vallan taakka pääministerin harteilla tuntuu? Entä millaista rohkeutta politiikassa tarvitaan?

 • Aira Samulin kuvailee olevansa työmyyrä, sillä työtä hän todella rakastaa ja sitä hän on ehtinyt tehdä jo kahdeksalla eri vuosikymmenellä. Mutta miten tämä supernainen muistelee lapsuuttaan? Ja mitä rohkeus hänelle tarkoittaa? Entä millaista kateutta hän on matkallaan kohdannut?

 • Keväällä kilpauransa lopettanut Aino-Kaisa Saarinen on yksi Suomen menestyneimpiä urheilijoita. Mutta mitä menestys hänelle tarkoittaa? Entä miltä tuntuu uusi kahdeksasta neljään -arki Salpausselän kisojen pääsihteerinä sekä Lahti Eventsin vastaavana tuottajana? Ja millainen poliitikko Aikusta Suomen kansalle tulisikaan?

 • Swingers -elokuva on Pamela Tolan ensimmäinen täyspitkä elokuva, jonka hän on ohjannut. Mitkä ovat tunnelmat juuri elokuvan julkaisun alla? Entä mistä Pamela on löytänyt rohkeuden avata suunsa ja puhua ääneen vaikeistakin asioista? Kokeeko Pamela katkeruutta lapsuudestaan ilman vanhempia?

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä