Ordet

Magnus och Nicke Ordet avsnitt 28: Husdjur

 • 19 min
 • ei kuunneltavissa

Pixar hör upp! Vi har ett synopsis till er nästa succéfilm: Marsvinet Putsi räddar en traumatiserad flicka från Mr. Svenskfinlands mobbning. Dessutom blir det såväl incest som könsbyte med Nickes kaniner. Är det djuplågeri att pesa grannens katt, om det är för den goda sakens skull? Är Magnus raskatt duglig som utställningskatt efter att den blev ghetto med ärr samt en skottskada eller borde den kanske bli SFP:s nya ordförande? #vkordet (Du hittar vår podcast också på soundcloud och itunes)

Lähetykset

 • to 7.4.2016 13.50 • Yle Areena

Jaksot

 • Charter, hot eller möjlighet? Varför är vi som grisigast då vi inte behöver bry oss? Vem är Härski-Hartikainen? Ska man joo eller ska man nää då det kommer till denna bespottade reseform? Magnus och Nicke har svaren...ish. #vkordet (hittas även på itunes och soundcloud)

 • Vem har fått mest på käften och vem har gett mest på käften? Slagsmålsklubbens årliga möte är sammankallat och alla känner till den första regeln: Man talar in...för gammal referens? Det skiter vi i! Nu ska vi bråtas. #vkordet (hittas även på itunes och soundcloud)

 • Varför dyrkar österbottningar Sverige? Varför gör nylänningar inte det? Vilken svensk megakänd programledarprofil förolämpade Magnus hemstad så hårt att han slutade gilla Sverige och vad sa han? Vi ringer det svenska numret och ber en random svensk, i det här fallet Ove, lista tre saker som gör Sverige bättre än Finland...och blir ännu mer förolämpade. Skruva upp volymen och bli kränkt tillsammans med oss. #vkordet (vi finns också på itunes och soundcloud)

 • Vi ska vara ärliga. Det här avsnittet är tillägnad Nickes (forna) avsaknad av smak för kläder. Dessutom avslöjar Magnus att det finns en facebookgrupp där man under en längre tid har gått genom Nickes gamla bilder och skrattat åt hur han klädde sig förr. Nicke är LÄTT upprörd över det här. #vkordet (du hittar oss även på itunes och soundcloud)

 • Hur låter det då Nicke sjunger Lady Gagas Bad Romance inbandad i en proffsstudio? Hur musikalisk är Magnus egentligen, som hiphop-artist? Våra vanor och ovanor då det kommer till musiklyssning. Filmmusik och träningsmusik. Veckans podd är som (ursäkta) musik för era öron. #vkordet (vi finns också på itunes och soundcloud)

 • Inget tryckfel. Ni läste rätt. Ordet är Ordet den här veckan. Meta! Eftersom vi spenderat så lång tid från varandra kände vi oss tvungna att ventilera den senaste veckans händelser samt lifvet överlag. Tro oss och press play on tape. #vkordet (ni hittar oss även på soundcloud och itunes)

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä