Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Bitwisards - nuoret gurut kyberavaruudesta

Jakso 1: Ken tästä käy

  • 6 min
  • toistaiseksi

1/11. Ken tästä käy. Osittain piirretty komediasarja Suomen peliteollisuuden alkuajoista. O: Jarno Elonen. N: Kari Ketonen, Ylermi Rajamaa, Santeri Mäntylä mm. Tuotanto Yle Draama yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys englanti ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Bitwisards - nuoret gurut kyberavaruudesta

Komediasarja Suomen peliteollisuuden alkuajoista kokonaisuudessaan

Bitwisards on osittain piirretty komediasarja Suomen peliteollisuuden alkuajoista 90-luvulta, sen noususta, tuhosta ja uudesta uhosta. Tarina seuraa kahden pitkän apurahan saaneen dokkaristin seikkailua Bitwisard Oy-nimisessä pelifirmassa. Lapsenkengissä tarpova työkulttuuri, hullut visionäärit ja pimahduksen partaalle polttava intohimo roiskahtelee firman työtiloissa, joissa työntekijät myös nukkuvat. Palkattomia pelintekijöitä tipahtelee tuoleilta ja kompuroi komeroista. Vain yhdelle heistä mielipuolinen omistaja Ice Hair (Kari Ketonen) on suostunut tekemään työsopimuksen. Bitwisards perustuu Miha Rinteen sarjakuvateokseen 'Matkailua pelialalla'. Dramatisointi ja ohjaus Jarno Elonen. Rooleissa mm. Kari Ketonen ja Ylermi Rajamaa. Tuottajat Hilkka Salo, Anna-Maija Halonen. Tuotanto Yle Draama yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä