Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Sehän on Sibelius!

Sehän on Sibelius!: Sort of Sibelius!

  • 9 min
  • ei katsottavissa

Episode 3: Health and Nerves

At the age of 91 Sibelius dies happily from old age. In his healthy years he’s afraid of disease and death, and makes plans for his own coffin. The experts are the composer Kaija Saariaho, the graphologist Tero Asp and the docent of medical history Heikki S. Vuorinen.

Actors Kari Hevossaari (Jean Sibelius), Cécile Orblin (Aino Sibelius), Scriptwriters Minna Lindgren, Piia Hirvensalo, Journalist Minna Lindgren, Animation and Tricks Kirsi Kukkurainen, Editing and Post-production Teemu Kokkonen, Cameramen Petteri Lappalainen, Jaakko Siiskonen, Sound Engineering Pekka Pylkkö, Rauno Mynttinen, Matti Seppänen, Sound Design Pentti Männikkö, Production Coordinator Sanna Ovaska, Director Piia Hirvensalo, Producer Katri Henriksson.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat englanti stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Sehän on Sibelius!

Toisenlainen näkökulma Sibeliukseen

Toisenlaisen näkökulman Sibeliukseen tarjoaa Minna Lindgrenin ja Piia Hirvensalon käsikirjoittama pienoisdokumettisarja Sehän on Sibelius! Puheenaiheena ei ole musiikki, vaan Sibelius ihmisenä. Sarjassa nähdään sekä näyteltyä draamaa että animaatioita ja trikkikuvia. Kommentaattoriksi on valittu säveltäjä Kaija Saariaho, mutta muut haastateltavat ovat eri alojen asiantuntijoita; esimerkiksi lääkäri, parisuhdeterapeutti, viiniasiantuntija ja eräopas. Millä tavoin tuntematon ja muuhun aikaan elänyt ihminen voi tulla tutuksi?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä