Koe uusi yle.fi
YleX Aamu

Maanantain koko lähetys: oliko Leijonien hopea voitto vai tappio ja Viivi Pumpasen & Kimmo Ohtosen vierailu

 • 3 h 30 min
 • ei kuunneltavissa

YleX Aamu on arkiaamujen piristys ja lämmin ystävä. Tommi ja Samuel pitävät tahtia yllä hauskassa, hullunkurisessa ja jopa fiksussakin aamuohjelmassa, joka on tiukasti kiinni tässä päivässä. Jaa ajatuksesi Aamun kanssa Instagramissa ja Twitterissä tunnisteella #ylex tai YleX.fi:ssä. Mikäli haluat kertoa tarinasi puhelimessa, soita numeroon 09-148 2822.

Lähetykset

 • ma 23.5.2016 6.29 • YleX

Jaksot

 • Mikä on pyllynalle ja miksi se haluaa kaikkien puurojämät? Kumpi voittaa vuoden viimeisen Vitsilingon? Miten Big in Finland -tähdet pistivät Amerikan sekaisin? Miksi Viki herkistyi aamulla lähtiessään töihin? Tämä ja paljon muuta torstain YleX Aamussa.

 • Miten Petteri Punakuono taipuu buliksi joululauluksi? Miksi Viki itki eilen katsoessaan telkkaria? Millaiset ajokorttikuvat Vikillä ja Köpillä on? Millä avuilla Amis-kilpailussa voi pärjätä? Ja miten Köpin ystävän henkilökohtainen hetki häiriintyi? Tämä ja paljon muuta hauskaa keskiviikon YleX Aamussa.

 • Miten Vikin ja Köpin eiliset lätkäharkat menivät? Miksi kahvipannujen alle laitetaan kolikkoja? Millanen elokuva Kolikot kahvipannun alla oikein on? Millasia penkkiurheilijoita Särre ja Tommy Lindgren ovat? Tämä ja paljon muuta tiistain YleX Aamussa.

 • Miksi hirvi halusi saunomaan? Pitääkö olympialaisten suorituspaikkojen valmistua vasta viime metrillä? Mikä on ISO O? Mitä Viki pääsi tekemään ensimmäistä kertaa elämässään? Kenen lahjan kanssa Köpin joululahja meni sekaisin aikoinaan? Tämä ja paljon muuta hauskaa viikon ensimmäisessä YleX Aamussa.

 • Millainen on kuulakärkikynä Narcos? Miten linnuista päästään kyseenalaisiin korvakeskusteluihin? Miksi tippaaminen ärsyttää? Minne terveysside ei tosiaan kuulu? Miten lasten tiedekysymykset repeilyttävät tällä kertaa? Kumpi voittaa Vitsilingon? Tämä ja paljon muuta sekoilua perjantain koko lähetyksessä.

 • Mikä kissa naurattaa liikaa? Mitä ohjeita Riku Rantala ja Tuomas Milonoff antavat pikkujouluista selviytymiseen? Miten pojat juhlivat itsenäisyyspäivää? Miksi Viki elää taas kerran "reunalla"? Miten futis ja Zorro liittyvät toisiinsa? Mikä ruoka on saatava Linnan juhliin? Tämä ja paljon muuta täysin aiheetonta levottomuutta torstain koko lähetyksessä.

 • Miten uutistenlukija Mika Parikka ja maksalaatikko liittyvät toisiinsa? Mitä Viki pelkää enemmän kuin ydinsotaa? Mitä Ti-Ti Nalle tekee Itä-Pakilassa? Miten ulkoilmaottelut jääkiekkossa tuovat mieleen lapsuuden? Mikä vanhan muiston Vikin oudoista ruokailutavoista Köpi kaivaa esiin? Tämä ja paljon muuta levotonta tiistain koko lähetyksessä.

 • He ovat takaisin! Koulukiertue on taputeltu ja jätkät ovat taas omilla sijoillaan YleX Aamussa. Millainen on artistin "vahinkopaluu"? Mikä on Köpin "viiksilista"? Minkä suuren ahaa-elämyksen Viki kokee maanantain kunniaksi? Mitä yhteistä on auton koeajolla ja farkuilla? Miksi arpoja on helppo vihata? Tämä ja paljon muuta sekoilua maanantain koko lähetyksessä.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi palaavat koulunpenkille, kun he lähtevät kahdeksi viikoksi koulukiertueelle ympäri Suomea. YleX Get Together koulukiertuetta fiilistellään kahden viikon ajan iltapäivissä klo 13-17. Tänään kohteena Kotka!

 • YleX Aamun Viki ja Köpi palaavat koulunpenkille, kun he lähtevät kahdeksi viikoksi koulukiertueelle ympäri Suomea. YleX Get Together koulukiertuetta fiilistellään kahden viikon ajan iltapäivissä klo 13-17. Tänään kohteena Porvoo!

 • YleX Aamun Viki ja Köpi palaavat koulunpenkille, kun he lähtevät kahdeksi viikoksi koulukiertueelle ympäri Suomea. YleX Get Together koulukiertuetta fiilistellään kahden viikon ajan iltapäivissä klo 13-17. Tänään kohteena Espoo ja Kirkkojärven Koulu!

 • YleX Aamun Viki ja Köpi palaavat koulunpenkille, kun he lähtevät kahdeksi viikoksi koulukiertueelle ympäri Suomea. YleX Get Together koulukiertuetta fiilistellään kahden viikon ajan iltapäivissä klo 13-17. Tänään kohteena Tammisaari ja uimahalli!

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä