YleX Viikonloppu

Lauantain koko lähetys: Galaktisia kotitöitä ja Kasmir-klooneja

 • 4 h 0 min
 • ei kuunneltavissa

Lauantai! Vihdoin taas viikonloppu!

Tänään pohdittiin arkea avaruudessa, kaksoisolennon epäkiitollista elämää sekä keksittyjä opintoja linnasuunnittelijana.

Lisäksi Katin täpärä putoaminen Soittoruletin ratkaisevalla hetkellä ja ihanan Ikken terveiset USA:sta.

Mysteerihaastattelussa mies monen rytmikkään yhtyeen takaa, ihmisoikeusasioiden lähettiläs, suomeen laulukielensä vaihtanut symppis.

Lähetykset

 • la 28.5.2016 12.59 • YleX

Jaksot

 • Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin.
  Womma tyhjensi pankin laukomalla kolme vitsiä. Puhetta myös koiratreffeistä, kaljan hinnoista ja kahvin tilaaminen vuonna 2017

 • YleX Viikonlopussa Womma on saapunut takaisin Samuelin seuraksi. Mutta mitä omituista Wommalle tapahtui kuluneelle viikolla Keravalla, ja miten siihen liittyy ISIS?

  Samuel taas tuskailee asuntoasioiden kanssa. Mitä tehdä kun rahantaju häviää kokonaan rempatessa?

  Studiossa käydään myös TODELLA pitkä keskustelu liittyen kalanhajuun ja terässaippuoihin. Tämän lisäksi puhetta juhliin oikeaan aikaan saapumisesta, todellisuuden ja fiktion hämärtymisestä sekä Womman kosmisesta yhteydestä naapuriinsa.

 • Womma loistaa poissaolollaan ja Samuelin kanssa juontaa Cristal Snow. Samuel pohti mistä banaanikärpäset tulevat. Cristal maailman parhaimman itsekeksityn vitsin. Samuel kertoo myös uudesta naapuristaan ja miksi hänet nimettiin vuoden naapuriksi.

 • Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin. Minkäslaisia saunakuuppia onkaan olemassa? Sitä pohdittiin pitkään sunnuntaina. Myös puhuttiin siitä, miksi Samuel nuolee lautasen puhtaaksi. Myös Samuelin eiliset rapujuhlat puitiin läpi, sekä puhuttiin kirjamessuista.

 • YleX Viikonlopussa sekä Wommalla että Samuelilla on ollut karvatrimmausongelmia. Miksi Wommalta puuttuu puolet kulmakarvasta?

  Studiossa keskustellaan myös Samuelin eilisestä urheiluillasta, jonka takia oli valmis uhraamaan silmänsä. Mutta mitä mieltä on somekansa Samuelin punaisesta silmästä?

  Puhetta myös känniostoksista, Womman siivousbileistä sekä Suomi-Kroatia pelistä.

 • YleX Viikonlopussa leppoisissa sunnuntaitunnelmissa Samuel pääsee jakamaan edellisillan mummojuhlien tunnelmia. Mihin Samuel on ystävänsä kanssa oikeen mennyt lupautumaan?

  Wommalla taas on ollut epämiellyttävä kohtaaminen edellisiltana. Mutta miten siihen liittyy buddhaopas?

  Studiossa keskustellaan myös kalliista designtuoleista, jääkarhuista, elämän pienistä iloista sekä siitä onko oikein pyytä kaveria harjoittamaan ammattiaan myös vapaa-ajalla?

 • YleX Viikonlopussa tunteet kuohuu kun Womma ja Samuel väittelevät siivoamisesta. Voiko siivoamisessa olla hyvä, vai onko huono siivoaja vain laiska?

  Kiihtymystä aiheuttaa myös edellisillan YleX bileet jossa Samuel on joutunut vastuuseen Womman poissaolosta. Miten Womma perustelee poissaolonsa, ja miten siihen liittyy videopelit?

  Studiossa keskustellaan myös Samuelin mummoystävistä, junien kyljessä matkustamisesta sekä heijastimien tärkeydessä. Musatripissä tiukkaa teknoa Saksasta!

 • Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin. Sunnuntaina muisteltiin kirppisnuoruutta ja keskusteltiin lentojen välilaskuista. Womma löysi myös uuden haavetyön. Karaokeisännän hommat.

 • Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin. Samuel kertoi "mielenkiintoisen" tarinan, miksi Yhdysvalloilla ei ole käytössä samaa mittayksikköä, sekä ihmeteltiin miksi Womman 60-vuotias mummi viettää 50 vuotis hääpäivää? Miksi Womma ei halua kiinalaisia kotiin ja miksi puolestaa Samuelin mielestä se olisi hyvä idea?

 • YleX Viikonlopun Dana sai vieraakseen STIGIN sekä Teflon Brothersin Pyhimyksen. Samalla keskusteltiin heidän uusimmasta Original Gigolo -kappaleestaan.

 • Suomen vaatevallankumous-kampanjatiimin vetäjä Heidi Korva vieraili YleX Viikonlopussa Danan haastateltavana.

 • Uusi tv-sarja Lakon & Herban BOKSI starttaa pian. Tubettaja Herbalisti vieraili YleX Viikonlopussa Dana Hautasen vieraana.

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä