YleX Viikonloppu: Womma ja Aino

Lauantain koko lähetys: Polttariyllätys ja pohjoiseen matkaavat ankat

 • 4 h 0 min
 • ei kuunneltavissa

Lauantai! Yllätyksiä täynnä!

Tänään puhelin soi ja soi! Ensin mysteerihaastateltava soitti ja paljastui YleX Popissakin esiintyneeksi nousevaksi naisartistiksi, sitten soitettiin turkulaiselle polttari-piknikille ja yllätettiin tuleva morsian Heli ja lopuksi vielä soitettiin Hitchball4000-liftauskilpailussa matkaa tekevälle kummijoukkueelle! Huomenna jälleen Miten ankat ui? -joukkueen, eli Petran ja Juuson kuulumiset liftausreissun varrelta.

Lisäksi haaveiltiin paluusta lapsuuteen ja tarkemmin lastenvaunuihin, kaipailtiin käskevää korvanappia ja keksittiin Danan wi-fille hauska nimi.

Lähetykset

 • la 11.6.2016 12.59 • YleX

Jaksot

 • YleX Viikonlopun sunnuntaissa Womma paljastaa tuntojaan villasukkavihaajana, mutta saa yllättävää sympatiaa YleX:n kuulijoilta. Aino tutustuu sipsivillityksiin ja pääsee avautumaan Suomen ärsyttävimmistä sanoista. Voiko kissan harrastusvalintoihin luottaa? Miksei Womma saa ikinään lahjoja? Ja aikovatko geokätköilijät suorittaa vallankaappauksen? Tätä kaikkea ja paljon muuta sekoilua sunnuntain lähetyksessä.

 • Aino pohtii mitä tehdä, jos kaveriporukassa on lokki, joka ei halua maksaa yhteisiä kuluja? Womma taas haluaisi palkata hovimestarin kotiin Downton Abbey tyyliin. Sananlasku "viimeinen naula arkkuun" aiheuttaa hämmennystä ja Lappiin suunniteltu jouluvaltio suurta epäilyä.

 • Kuka on Ainon mielestä Ankkalinnan ärsyttävin sankari? Mitkä astiat Womma heittäisi suruttu roskiin? Pitääkö jouluverhot vaihtaa kotiin? Nämä ja muut mieltä askarruttavat kysymykset selviävät YleX Viikonlopussa ja mahtuu mukaan myös megamokia ja musiikkia maailmalta.

 • Kuka on Ainon mielestä Ankkalinnan ärsyttävin sankari? Mitkä astiat Womma heittäisi suruttu roskiin? Pitääkö jouluverhot vaihtaa kotiin? Nämä ja muut mieltä askarruttavat kysymykset selviävät YleX Viikonlopussa ja mahtuu mukaan myös megamokia ja musiikkia maailmalta.

 • YleX Viikonlopussa Aino paljastaa itsensä salaisen puolen tekstiviestikyylänä. Womma taas joutuu puolustelemaan taitojaan keittiössä, sekä valistamaan ihmisiä banaanien haitoista. Kuka haluaa käydä pornoelokuvateatterissa? Mitkä limapallot uhkaavat Suomen vesistöjä? Onko TET-harjoittelusta mitään hyötyä ihmisten tulevaisuudelle? Tätä kaikkea ja paljon muuta levotonta lauantain lähetyksessä.

 • YleX Viikonlopussa pohditaan käykö kukaan yksin huvipuistossa, ja sopiiko museot kauppakeskuksiin? Aino on innostunut uudistuneen Big Brotherin alkamisesta ja Womman vessanovi-saaga eiliseltä saa jatkoa. Kuinka ahdistavaa olisi jäädä paavin kanssa jumiin hissiin? Kuka haluaa asentaa magneetin sormenpäähänsä? Ja kuka säilöö muistoesineitä takassa? Tämä ja paljon muuta sekoilua sunnuntain lähetyksessä.

 • YleX Viikonlopussa ei tunnistettu äitiyspakkauksen harsoja, muisteltiin Hollywoodin eläintähtiä ja ihmeteltiin matkabloggaajien kuvanmuokkauksia! Womma valistaa kansaa kyypakkauksista, mutta tiedote ei saa ansaitsemaansa vastakaikua.

 • Millainen on koirien päiväkoti? Miten ärstyttävistä mökkinaapureista pääsee eroon? Entä millä nirsot koalat pelastetaan? Näihin ja muihin kysymyksiin vastaa YleX Viikonloppu!

 • YleX Viikonlopussa Aino pääsee toimittamaan e-urheilu-uutisia, ja Womma jakaa kokemuksensa suihkussa tungettelevien kärpästen kanssa. Mutta kumpi on epäkäytännöllisempi sisustuselementti, tanssitanko vai kultaharkko? Miksi historian ensimmäinen avaruusrikos on antikliimaksi? Tapaavatko miljonäärit toisiaan Siilijärven yöelämässä? Tämä kaikki ja paljon muuta sekoilua studiossa.

 • YleX Viikonlopun sunnuntaissa täytetään koko viikonloppu yhteen päivään! Kuunnellaanko Womman vai Ainon valitsema kliseinen Musatrippi? Miten Aino uudistaisi urheilijoiden pelipaitoja? Mitä Womman robotti-imuri puuhailee yksinäisyydessään? Miksi suunnistus olisi esi-isiemme mieleen urheilulajina? Kannattaako antaa lahja omalla naamalla varustettuna? Studiossa tätä kaikkea ja paljon muuta.

 • YleX Viikonlopun Dana sai vieraakseen STIGIN sekä Teflon Brothersin Pyhimyksen. Samalla keskusteltiin heidän uusimmasta Original Gigolo -kappaleestaan.

 • Suomen vaatevallankumous-kampanjatiimin vetäjä Heidi Korva vieraili YleX Viikonlopussa Danan haastateltavana.

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä