Katsottavissa ulkomailla
Jenny ja läskimyytinmurtajat videot

Jenny ja läskimyytinmurtajat videot: Miten Jennyllä menee? Toukokuun mittauspiste

  • 2 min
  • toistaiseksi

Läskimyytinmurtaja Numero Uno Jenny Lehtinen ja liikuntaguru Timo Haikarainen kohtaavat. Mukana myös mittanauha! Millaisia sentein mitattavia muutoksia Jennyssä on vajaan kahden kuukauden aikana tapahtunut? Ympärysmitathan eivät missään nimessä ole se kaikkein tärkein asia tässä projektissa, mutta ne kertovat kuitenkin siitä, onko kuntoharjoittelu muuttanut kehoa. Video opastaa, mitä mittoja ylipäänsä kannattaa ottaa, jos haluaa seurata treenaamisen vaikutuksia.
Ohjaaja: Minna Dufton
Kuvaaja: Janne Lindroos
Leikkaaja: Matti Heimonen
Grafiikka: Hans Weckman

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Jenny ja läskimyytinmurtajat videot

Puolen vuoden startti elämäntapamuutokseen. Tule pudottamaan taakkoja harteilta ja lanteilta. Jenny Lehtinen purkaa painoon ja ruokaan liittyviä myyttejä. Rahka ratkaisee. Not.

Onko elämäntapamuutos mahdollista ruuhkavuosina, jolloin aika ja resurssit ovat muutenkin kortilla? Onko toisenlaista tapaa laihduttaa kuin ikuinen itsekuri, ruoskiminen ja itseinhon kanssa taistelu? Oletko lyönyt päätäsi seinään kerta toisensa jälkeen elämäntaparemontin kanssa?

Marja Hintikka Livestä tuttu Klaukkalan kahvakuula Jenny Lehtinen opettelee hyväksyvää elämäntapamuutosta ja kutsuu kaikki mukaan. Kevään ja kesän 2016 mittaan puretaan ehkä isoimpana myytti, että hyvinvointiin pääsee kärsimällä ja kiduttamalla itseään.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä