Entisten nuorten sävellahja

Entisten nuorten sävellahja

 • 1 h 57 min
 • ei kuunneltavissa

Soitetut levyt:

PINK FLOYD - See Emily play

PAVE MAIJANEN - Ai ai ai

JOE COCKER - With a little help from my friends

MARKKU KARJALAINEN - Läähätän ja läkähdyn

KRISTIINA HAUTALA - En koskaan

UMBERTO TOZZI - TI amo

CREAM - Spoonful

DAVID ESSEX - Rock on

T. REX - Hot love

MOODY BLUES - Night in white satin

CCR - Long as I can see the light

LYNYRD SKYNYRD - Searching (live)

ABBA - S.O.S.

 

Biisikertomuksia:

PINK FLOYD - See Emily play

Merkittävä musiikkipersoona Syd Barrett syntyi 70 vuotta sitten. Barrettin syntymähetki oli 6. tammikuuta vuonna 1946. Hänen kuolemastaan tuli kuluneeksi päivätarkasti kymmenen vuotta kuluvan heinäkuun 7. päivä.  Hän perusti aikoinaan 60-luvulla bändin nimeltä Pink Floyd. Tuo yhtye on ollut minulle musiikillisena esikuvana  kohta 50 vuotta.  Syd Barrettin muistoksi toivon hänen omaa biisiä 60-luvun loppupuolelta nimeltä ’See Emily play’. Maailman parhaan bändin perustajalle toivon tuota ja haastan Enskaan  Vellun Oulusta sekä kaikki minut tunnistavat.

Jarmo

 

PAVE MAIJANEN - Ai ai ai

Veljeni 60-vuotispäivä on  tänään 23.7. 2016 . Siksi tässä muistelen nuoruutta. Veljelläni omisti ’pompannapin’ eli pikku-Fiatin.  Monet reissut tehtiin ja porukkaa oli tupaten täynnä ja vähän ylikin. Se oli viininpunainen ihme. Veljeni ei ollut niitä pienempiä miehiä tai poikia, pituutta oli 180 cm.  Auto ja veljeni oli huvittava näky .Ensimmäinen viinipullonikin oli kyseiseen autoon piilotettuna, tietysti kirsikkaviiniä, joka oli pahaa kun mikä. Monet reissut kyseinen auto sai nähdä ja poppivehkeet oli kasetilla vielä. Oi niitä kasari-  ja retro-aikoja. Onnea sinne Porin suuntaan veljelleni Veli Raitaselle Ahlaisiin kaikilta sisaruksilta ja sisarusten siipoilta.

Biisitoiveeni on Pave Maijasen ’Ai ai ai’.

 

JOE COCKER - With a little help from my friends

Elettiin muistaakseni vuotta 1970.  Philips-avokelanauhuri oli kovassa käytössä ja lähes hurmostilassa odotimme Pentti Kemppaisen juontamaa Poppamies-ohjelmaa alkavaksi.  Pian Joe Cocker kähisikin Beatles-coveriaan ’With a little help from my friends’. Väliin juontajalta tuli terveisiä magnetofonin omistajille! Poppamiehen loppuminen laittoi purkamaan ahdistusta ja avautumaan päiväkirjan sivuilla. Mankan avulla teimme myös neljän tytön porukalla riemukkaita kuunnelmia Jäynää taas tehtiin piilottamalla auki oleva mikki kavereiden tullessa kylään. Todistusaineistoa siis tallentui nauhalle,mutta jututhan olivat tosin hyvin siistejä ainakin noina vuosina. Philips sanoi yhteistyösopimuksen irti jo vuosia sitten ja päiväkirjan sivut tuhosin murrosikäisen turhanpäiväisessä kritiikkipuuskassa.  Mikä harmi!

Nimimerkki ’60 mittarissa, mutta muisti pelaa’

 

KRISTIINA HAUTALA - En koskaan

Minulla on unohtumaton muisto Kristiina Hautalasta.

Oli 60-luvun loppu Pieksämäellä, silloisessa kotikaupungissani. Oli lämmin kesäpäivä ja olin mopoillut Tahilammen uimalaan, joka sijaitsi reilun viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Olin rannalla valmiina menemään uimaan kun takaani meni laiturille  nuori sorja ja kaunis nainen. Hetkisen löi tyhjää kunnes tajusin, että kyseessä oli Kristiina Hautala. Hän oli tullut paikalle keikkabussilla joka oli parkissa rannan tuntumassa. Kristiina käväisi uimassa ja palasi bussiin ilmeisen virkistyneenä.

Minulle jäi hivenen epätodellinen olo. Pieksämäellä ei juuri käynyt tunnettuja iskelmätähtiä, joten satunnainen kohtaaminen jäi pysyvästi mieleeni.

Toivekappaleeni on Kristiina Hautalan ’En koskaan’, joka on käännösiskelmä Dusty Springfieldin hitistä ’You don't have to say you love me’.

Kristiina Hautala palasi Ruotsiin 1970- luvun alkupuolella, joten hänen uransa iskelmälaulajana jäi valitettavan lyhyeksi.

Terveisin Hannu Tampereelta

 

UMBERTO TOZZI - Ti amo

Jos elettäisiin vuotta 1980, niin lähettäisin terkkuja imatralaisabiturientti Sari Savolaiselle. Nyt en tiedä nimeäsi enkä asuinpaikkaasi, joten googlailut ei paljon auta.

Olimme kesän -80 Saksassa  Münchenissä hotelli Metropolissa huonesiivoojina.  Kävin hotellissa pari vuotta sitten ja emme tunteneet toisiamme, olihan kesä 1980 peräti yli 30 kiloa ja vuotta sitten. Hotelli Metropol oli mallikkaasti nuorentunut, minä vanhentunut.

Kesän -80 hitti oli ’Ti amo’ ja se soi useita kertoja päivässä niin saksaksi kuin italiaksi.  Laitoimme huoneissa sänkyjen päätyradiot täysille ja siivous sujui kuin tanssi.

Biisitoiveena on ’Ti amo’ alkuperäisenä Umberto Tozzin kappaleena.

Sari

 

CREAM - Spoonful

60- luvun loppupuolella kun ensimmäiset discot avattiin Tampereelle, tuli melkein asuttua niissä.  Kaveriporukkamme oli varmaankin näkyvä ja tunnettu posse Mansessa ja Etelä-Suomessa.

Tutustuin  silloin myös ex-vaimooni Creamin ’Spoonful’-biisin soidessa. Eli siinä toiveeni!

Tervehdys kaikille,  jotka satutte tunnistamaan entisen minivoguemies Menden

 

DAVID ESSEX - Rock on

Pitkään aikaan en ole kuullut David Essexin ’Rock on’-levytystä. Onnistuisikohan se kuuleminen tänään?

Taina

 

T. REX - Hot love

Olin 12-vuotias vuonna 1972, kun vanhempani veivät minut kesäretkelle Helsinkiin ja tietysti yksi tutustumiskohde oli Lintsi.  Päätin urheana, että vuoristorataan ainakin menen. Isäni lähti kanssani,  koska pikkuisen kuitenkin arastelin hurjan näköistä rakennelmaa ja tiesin, että ’vattasta vilahtaa’ enemmän kuin kotiseudun mäessä.  En ole elämässäni niin paljon pelännyt kuin siinä kyydissä.  Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun vuoristorataan menin.  Nykyään minulle riittää Possujunan kyyti.

Toivebiisi on Marc Bolan ja T.Rexin  ’Hot love’

Tiina

 

MOODY BLUES - Nights in white satin

Keväällä 1977  Vetelin  lukiossa  ylioppilaslakkinsa saivat monet Halsuan, Kaustisen, Perhon ja Vetelin nuoret, ja myös minä olin muiden mukana. Olin lukion aikana tulisesti rakastunut erääseen luokkakaveriini, sinisilmäiseen kaunokaiseen.

Seurustelimme tiiviisti lukioajan viimeiset vuodet ja kun lukio loppui tulivat eteen jatko-opinnot muualla. Tyttöystäväni oli ollut lukiossa loistava

oppilas, joten hän pystyi lähes valitsemaan jatko-opintopaikkansa ja hän päätyi Vaasan Kauppakorkeaan.

Mutta minun oli tietenkin suoritettava heti varusmiespalvelus. Kesäkuun alkupuolella ilmoittauduin Oulun Hiukkavaaraan.  Ero tyttöystävästä oli pelkkää tuskaa ja odotin vain lomille pääsyä. Rynnäkkökiväärillä ammuin valiotulokset ja lomakokeissa olin komppanian paras, pääsin siis ensimmäisenä viikonloppulomalle ja lomat alkoivat pyöriä kahden viikon välein. Rakkaus on kova kannustin.

 

Näin meni pari kuukautta kunnes minut siirrettiin kiväärikomppaniasta sissikoulutusosastoon Haapajärvelle.  Se tärkeä lomarytmi pyöri sujuvasti

mutta sitten  meille ilmoitettiin että joulukuussa olisi pitkä harjoitusleiri Kajaanin takana Vuosangassa.  Ja sieltähän ei lomille lähdettäisi.  Kun  saimme lomalistat käsiimme tajusin karmean totuuden. Olisin viikonloppuvapaalla aivan joulukuun alussa ja seuraavan kerran vasta vuodenvaihteessa.

Menisi melkein kuukausi näkemättä toisiamme.

Kun selitin tämän tyttöystävälleni, hän kieltäytyi uskomasta tätä todeksi ja sanoi että asialle pitää ehdottomasti tehdä jotain. Minä taas olin jo tottunut armeijan kankeuteen enkä pitänyt mitään muutoksia mahdollisina, olin masentunut.  Hän suuttui ja sanoi kirjoittavansa osastomme päällikölle. Ei kannata, sanoin, päällikköhän on itse nuo listat hyväksynyt.

Siinä sitten väittelimme ja minä lopuksi sanoin, ihan vain väittelyn lopettaakseni, että vain joku iso kiho voi tehdä asialle jotain. Seurasi tiukat kysymykset: kuka se on? Mikä osoite?  Ja minähän kerroin (yhä vain kinasteun päättääkseni) että kenraali  Sutela  on puolustusvoimien komentaja ja on esikuntineen Helsingissä. Keskustelu asiasta loppui ja minä unohdin koko jutun .  Olin kohtalooni alistunut.

 

Joulukuu alkoi, samoin alkoi tuo melko raskas leiri harjoituksineen  mutta ennen pitkää oli yli kahden viikon koettelemus ohi ja meidät kyydittiin yöllä, heti sotaharjoiruksen loputtua, takaisin kasarmeillemme.  Seuraavana aamuna  puolet meistä pääsisi lomalle jouluksi, mutta ei  tietenkään se puolisko missä minä olin mukana.

 

Mutta sitten alkoi tapahtua!

Heti aamulla minut käskettiin osastomme päällikön puheille.

Hän ilmoitti kuivasti että minun on mentävä varuskunnan komentajan puheille välittömästi.

Minä menin ja ilmoittauduin.

Eversti meni suoraan asiaan,kertoi tyttöystäväni nimen  ja kysyi:

Sanooko nimi teille mitään?

Vastasin: Hän on tyttöystäväni.

Mitä tyttöystävänne tekee?

Vastasin: Hän opiskelee Vaasan kauppakorkeassa.

Nyt oli eversti hetken hiljaa, sitten hän sanoi: Hyvin on opiskellut. Tyttöystävänne on  kirjoittanut kenraali Sutelalle  kirjeen jossa hän pyytää teille lomaa. Sutelan mielestä kirje on hellyttävä ja kenraali on myöntänyt teille loman. Kenraalin adjutantti luki kirjeen minulle äsken puhelimessa.  Lomanne alkaa heti.

Olin korviani myöden punainen ja poistumassa kun eversti vielä jatkoi:

Tästä asiasta ei täällä sitten kerrota muille, muutenhan tapa leviäisi. Ja kuulkaas jääkäri, en minä ole teille vihainen, kun ei Puolustusvoimien komentajakaan  ollut vihainen.

Ja hän toisti vielä: En minä tästä suutu, kun ei se Sutelakaan suuttunut.

Poistuin ikionnellisena. Osastolla jouduin sekä osaston päällikön että joukkueenjohtajan puhutteluun. Molemmat tiedustelivat lomani perusteita.  Ilmoitin salaperäisesti että minulla ei ole lupa kertoa.

Soitin tytöystävälleni sotilakodista ja hän ajoi pari sataa kilometriä hakeakseen minut kotiinsa  pyhien vietton. Tuon loman ja lomalle komennuksen muistan aina. Kuinkahan moni on lähtenyt lomalle noin korkealta annetusta käskystä.Vai olikohan sittenkin käskijä tuo tyttöystäväni?

Tuonaikainen tyttöystäväni, nykyinen vaimoni, piti ja pitää Moody Bluesin musiikista siispä toivekappaleeni on Nights in White Satin.

Terveiset vielä kaikille Vetelin lukiosta vuonna 1977 valmistuneille ja erityisterveiset Asevarikko 8:n koulutuosaston sisseille.

Nimimerkki:

Minä ja hän

 

LYNYRD SKYNYRD - Searching (live)

Biisitoiveeni on syvän etelän rockin ehkäpä tärkeimmän yhtyeen Lynyrd Skynyrdin 'Searching' legendaariselta tuplalivealbumilta 'One More from the Road'.  Skynyrdin klassisimman kauden ainoa livelevy äänitettiin Atlantan, Georgian Fox Theatressa heinäkuussa 1976 ja julkaistiin samaisen vuoden syyskuussa. Jo kyseisen vuoden joulukuussa albumi oli myynyt platinaa. 'Searchingin' säveltäjänä oli kitaristi Allen Collins, joka olisi 19. heinäkuuta viettänyt 64-vuotispäiväänsä.

Nimimerkki 'White Dove'

 

ABBA - S.O.S.

Muisto keväältä -70 eli siis yli neljänkymmenen vuoden takaa. Palvelin varusmiehenä (alikessu) Lapin rajavartiostossa ja olin keväällä -76 viikonloppuvartiossa Rovaniemellä  Toramon ampumaradalla. Olin vartiopäällikkönä ja minulla oli apunani ryhmäni rajajääkäri Lasse Hoikka. Lassella oli hieno mankka ja mulla C-kasetilla ABBAn S.OS.-kappale.  Lasse soitti humppaa ja kirjoitti humppasanoituksia pieneen ruutuvihkoon. Sain vain muutaman kerran soittaa tätä S.O.S- kappaletta vaikka se soi korvissani koko ajan. No myöhemmin sain oman mankan ja soitin siinä kasettini puhki ja Lasse anoi ja pääsi musiikkipuolelle Someronharjulle ja on tehnyt sittemmin ansiokkaan uran Souvareiden kanssa.

Terveisin Markku

 

Haasteet:

 

Aurinkoiset syntymäpäiväonnittelut Ouluun Aijalle ja Jaakolle! Äiti ja poika yhteensä 100 vuotta! Tänään juhulitaan! Toivottaa suku ympäri maan ja myös Norjan puolelta!

 

Lähetän terveisiä aivan mahtavalle ihanalle naiselle nimeltään Merja Ouluun. Hän on oikia sydänkäpyni.

Terveisin Juhani

 

Haastan v-66  kun kävimme tanssimassa Pitkäjärven lavalla Raumalla ja sen jälkeen menimme Ihoden yö baariin kahville , minä ja minun kaverini söimme aina Berliini munkit , ja soitimme kappaleen pliis liim letmikoi.

Ihanaa ...nyt kun menen joskus kahville otan aina berliinimunkin ja tämä kaveri on mun nykyinen mieheni ollut 47 v.

Terveisin Hilkka ja Jorma

 

Rakas Nanna! 35 vuotta aviossa ja "honey moon" jatkuu. Kiitos menneistä ja tulevista vuosista. Olet elämäni valo ja minä fortunate son. terv. Timba.

 

Lomalaisille terveiset Röllirantaan Pylkölle sekä ullikaan Karstulaan toivottavat Paanasaaren porukka

 

Terveisiä ajomies Veskulle, älä nielase liikaa. Keissille kans terveisiä, hyvässä mallissa. Toivovat valvomon pojat Kuusaalta.

 

Mitä muistan vuodelta -76? Em-futiksen loppuottelu oli Länsi-Saksa - Tsekkoslovakia ja rankkari kilpailu ja Horst Hrubesch veti pallon yli ja Tsekkoslovakiaan mestaruus! - Seitenkuus

 

Suvisumppuun Leenalle ja Vesalle terveisiä Kaipparista lähettää Hellu ja Martti

 

Ihanaiset naiset rannalta, Kymmenvuotis gaalasta terkkuja lähettävät kaikille ihanille miehille.  Tai siis niille omille. Aurinko,  kesä, juhla ja skumppaa, meri vienosti liplattaen kutsuu. Hauskaa lauantaita kaikille!

 

Terkut sinne rannalle ihanaisten bileisiin!  Ukollas poikamies ilta Caddy alle ja oma kuski on tulossa. Pus pus vaimo rakas.

 

Haastan kaikki eilen lomalle jääneet sekä kaikki Radio Perämeren upeat toimittajat ENS:iin.

Tv. Helge Torniosta

 

Suuret synttärionnittelut Paula Oikariselle Ouluun. Toivottaa Jamppe ja Raija Muhokselta

 

ENS HAASTETAAN KAIKKI KESÅLOMAILIJAT 10 MARKALLA MUKAAN ENSKAAN. KESÄLOMA LOPPUU AIKANAAN MUTTA RETROILU EI MILLOINKAAN ! TERV. RETRODISCO TAMPERE. ROK.ROK.

 

Kuusaa hereillä??? Huti, Laku, Kalu, Lihava fossiili ja Kalasataman haiseva keisari teidät haastetaan enskaan mukaan sompaselta vuonna -76 hikisissä potkuhousuissa kerättyjen tyhjien Carillo pullojen hinnalla..se oli kovaa ja kuumaa menoa ku c-kasettikin suli mankan sisälle ja Escu oksensi kylmälaukkuun. nautitaan Sompasen hempeistä loppukesän ilmoista t. Kauppiksen Jorma ja tytöt

 

Kyllä Marlin kirsikkaviini oli parempaa kuin omenaviini. Se oli kyllä kalliimpaakin. Terv. Hannu Iisalamesta

 

Onnittelut isosisko Maija sekä siippasi Olli!  Vietätte tänä viikonloppuna synttäreitänne Viasvedellä!  Railakasta juhlaa ja perässä tullaan. Toivottaa pikkusisko Marita.

 

Haastan anna nimiset naiset Anna-lehden hinnalla t. Lauri Rovaniemeltä

 

Muisto vuodelta -73,Juicen "Panomies"-biisiä hoilasin pikkupoikana,kunnes äiskä kertoi mitä panomies tarkoittaa.Sit aloin hoilata "minä olen paha mies". Kerroin kerran Juicelle tarinan,naurua riitti!

 

1976 oli hyvä musa vuosi! Royals, Ganes jne! Freeman teki upean kappaleen oot mun kaikuluotain. Ja teeveestä kuuden miljoonan dollarin mies ja syksyl -76 oli Canada Cup jossa valmentaja Seppo Liitsola sanoi että Canadan Guy Lafleur on herrasmies ja pelaa ilman kypärää ja yht äkkiä kuului kops ja Kapasen Hannua kannettiin pukuhuoneeseen! Että näin -76!

 

Minulla on toive, joka liittyy Muskan Krokotiili-rock biisin. Nuorin siskoni täyttää 50 vuotta 25.7. Ja me vanhemmat siskot teimme hänelle laulun tämän melodian/ biisin pohjalta. Tämä biisi liittyy myös vahvasti nuoruuteeni ja tuo muistoja mieleen.

Koska minä asun Tanskassa ja olen juuri ollut Suomessa lomalla, järjestimme pienet naistenjuhlat jo etukäteen ja lauloimme tämän luomuksemme hänelle. Meillä oli mukavaa ja tulipa siinä illan/ yön kuluessa laulettua paljon muutakin.

Lähetän täten terveiset ja onnittelut Helmanskalle/ Tepalle syntymäpäivän johdosta maanantaina. Kiitokset kaikille sukulaisille ja ystäville, joita ehdin tavata lomallani.

Lämpimin terveisin

Marjut

 

Terveisiä Suomen parhaasta Simosta ja vähän Kemistäkin! Haastamme kaikki Simon Kirin entiset pesäpalloilijat ja Karihaaran Tenhon entiset jalkapalloilijat nahkakuulan ja koulusta varastetun räpylän hinnalla mukaan! T; Stuide ja Jussi

 

Kumpi on kovempi jätkä kuuden miljoonan dollarin mies vai näkymätön mies? Vastaus: avaruus asema alfa! Hot wheels soikoon! -hellettä- löylyä!

 

Hei täältä se viesti jälleen tulee. Kiitos ikimuistoisista synttärijuhlista ystävien kanssa viime lauantaina. Terkut Kinnareille,Kantoloille,Johanssonin porukoille,Hakaloille ja synttärisankarille Anitalle aalloille ja Arille...elämä jatkuu ja naatitaan siitä..t.Pipsa,Arto ja Sasuliini

 

Haastan Enskaan kaikki Eppu Normaali-fanit jotka olivat viikko sitten Järvenpään Retrofesteillä jorailemassa Eppujen tahtiin!

Rakkaat terveiset Anterolle kesämökin terassille lähettää vaimo Merja-se entinennuori!

 

Hyvää kesänjatkoa sielunkumppanilleni Mikolle . Olet sydämessäni. Anne

 

Terkut Tuulalle ja Hessulle Kytäjälle??

Kirkonmaassa aurinko paistaa ja grilli lihoineen tirisee. Oikein hyvää, aurinkoista lauantaita......

Toivottelee, Leena ja Keijo

 

Ympyrä on sulkeutunut. Pienenä poikana tehtiin heinä hommmia mummolassa.  Ja nyt tätä samaa p.skaa pitää tehdä itse. t. Antti

 

Erjalle ja Esalle hyvää hääpäivää 29-v johdosta t. Naapurit

 

Enska enskaniemi uskotko sinä loman jälkeiseen elämään? -hot wheels-76-

 

Akille kiitos laiturin ja saunan lainasta! M/s Maaretan miehistö

 

Paulalle plohtevaa synttäriä t. Päivi ja Olli

 

No heido,täältä Hailuodosta Alangon Kaija lähettää Maarit Vanhapihalle ja hänen äiilleen terkut

 

Ens Hola Finlandia! Syntyperäiset Canarialaiset menivät eilen naimisiin ja tulevat häämatkalle Suomeen! Felicidades     Emilia & Miguel ! Toivottaa Suomen Eskimot! Eskimo-veden hinnalla haastan muutkin Canariaan rakakastuneet?

 

Itäsaksalainen trapantti-painoi puolta vähemmän kuin tavallinen auto.kun se tankattiin täytettiin tankki bensalla ja kaadettiin päälle puoli litraa öljyä. Sekoitus tapahtui ravistamalla autoa, muistelee Arska

 

Vietiin 4 leffalippua läheiseen sos-lapsikylään. Ei ehditty itse käyttää. Tuli hyvä mieli monelle. Osallistukaahan. T. Viiden mummi ja pappa.

 

Kaikille Lahden Sointulassa kävijöille kesäterveiset Anjalta.

 

 

 

 

Lähetykset

 • la 23.7.2016 15.03 • Yle Radio Suomi Turku

Jaksot

 • THE RUNAWAYS  School days
  CREAM  Strange brew
  SPARKS  This town ain't big enough for both of us
  PAUL OXLEY'S UNIT  Spanish bars
  THE BEATLES  All my loving
  BARBRA STREISAND  Woman in love
  HURRIGANES  Roadrunner
  KUMMITUS  Kalman koura
  LYNYRD SKYNYRD  Free bird (edited version)
  TOMAS EK  Kirje
  FREE  Wishing well
  SEX PISTOLS  Holidays in the sun
  POPEDA  Da da
  DEEP PURPLE  Pictures of home
  EXPRESS  Limminrannan liukuletti    

 • MICHAEL JACKSON  Dirty Diana
  ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA  Livin' thing
  LENNE AND THE LEE KINGS  Stop the music
  BELABORIS  Rakkauden jälkeen
  CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL  I put a spell on you
  JOHNNY HATES JAZZ  Shattered dreams
  BRIAN HYLAND  Sealed with a kiss
  RONSKI & EXOTIC  Livin' and lovin'
  URIAH HEEP  Look at yourself
  MIQUEL BROWN  So many men, so little time
  QUEEN  Who needs you
  CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL  Who'll stop the rain
  PÄIVI PAUNU & KIM FLOOR  Muistathan
  THE SMALL FACES  The autumn stone

 • HELLO  New York groove
  HURRIGANES  Say mama
  THE BEATLES  Eleanor rigby
  IRWIN GOODMAN  Kuin Ferrari
  LEEVI AND THE LEAVINGS  Elämänmeno
  BLONDIE  Call me
  JOHN FOGERTY  Joy of my life
  STATUS QUO  Down down
  EPPU NORMAALI  Lainelautaileva lehmänmaha rock'n roll
  AC/DC  Shoot to thrill
  KANSAS  Dust in the wind
  LEEVI AND THE LEAVINGS   Mitä kuuluu Marja-Leena?
  CISSE HÄKKINEN  Because
  T. REX  Suneye

 • EAGLES  James Dean
  DEPECHE MODE  See you
  T. REX  Telegram Sam
  ZERO NINE  Lady on the shore
  ROCK'N' ROLL BAND  I'm gonna roll
  TEDDY AND THE TIGERS  Dancing shoes
  UFO  Only you can rock me
  ERNOS  Ei hätää
  TRIO  Anna letmeinletmeout
  IRWIN GOODMAN  Sepalus auki
  CAMEL  Tell me
  THE TORNADOS  Telstar
  PROCOL HARUM  Grand Hotel
  HASSISEN KONE  Rappiolla

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä