X3M-Förfest

Perjantaisin klo 17.00, Yle X3M - Yle Areena 29 pv

Inled helgen med Förfest, programmet som bjuder på den bästa musiken och skönaste stämningen. Vare sig du är på väg ut för att festa eller slappar hemma på soffan, är Förfest med Emil Friman ditt bästa sällskap! Förfest hör du fredagar 17-21 och lördagar 20-00.

Jaksot

  • Var Emil full när han lät en kompis frisera honom? Eller har han bara ingen respekt för sitt hår? Både och är rätt svar och mera om det får du höra i kvällens förfest. Dessutom får du veta hur det kan gå om man i misstag råkar skicka ett meddelande till fel person.

  • Emil funderar på vilket ordspråk som skulle passa bäst för en hipster att tatuera in på kroppen. Dessutom får du veta vad du kan göra under no-shave-november om du inte har skägg. Allt detta och mycket i kvällens förfest.

  • Snart är julen är här och Emil beklagar sig över hur jobbigt det är med alla vanliga traditioner som hör julen till. Dessutom får du veta varför det är pensionärernas fel att det postas färre bilder på Sociala medier. Allt detta och mycket mer i kvällens förfest.

  • Emil berättar om sin fascination för att rita snoppar överallt och vilka konsekvenserna kan vara för att göra det.
    Dessutom får du veta vilka de dummaste tävlingarna i världen är.

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä