Ali Show

Käyttääkö rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi tinderiä?

  • 49 min
  • toistaiseksi

Aurinko paistoi sekä taivaalla että lähetyksessä, kun Ali sai vieraakseen rakkaustohtori Emilia Vuorisalmen.
Alilla loksahti leuat nilkkoihin, kun Emilia kertoi ostaneensa asunnon jo 19-vuotiaana ja päässeensä lääketieteen opiskelijaksi ensimmäisellä hakukerralla.

Ali Show'n kantavin teema oli tällä kertaa rakkaus. Onko ikuista rakkausta olemassa? Lisäävätkö tinderin kaltaiset aplikaatiot levottomuutta ihmissuhteissa? Millaisen parisuhteen Emilia Vuorsalmi haluaisi? Ali ja Emilia keksivät myös täysin uuden työn! Tinder sihteeri! Eikö olisikin kätevää, jos tinder sihteerit valitsisivat puolisoita kaikille sinkuille?

Kesän kuumin talk-show on Ali Show! Stand-up koomikko Ali Jahangiri paahtaa vieraitaan kilpaa auringon kanssa Yle Puheen kesässä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ali Show

Yle TV2

Kesän kuumin isäntä Ali Jahangiri tulee taas. Eikä siinä kaikki vaan nyt Ali Show paahtaa vieraitaan niin radiossa, televisiossa kuin verkossa. Alin parilalla tirisee valtakunnan ykkösvieraat isäntää säästämättä. Studiossa jaetaan ilot, surut ja salaisuudet sinun kanssasi joka arkipäivä kesä- ja heinäkuun ajan. Mukana karkeloissa ovat mm. Joonas Nordman, Irina, A. W. Yrjänä, Heidi Sohlberg, Marko Annala, Seksikäs Suklaa, Anu Sinisalo ja Matti Rönkä.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä