Ylen aamu-tv

Liputuspäivä EU:n puolesta

  • 6 min
  • toistaiseksi

Brexit. Nizzan murheelliset tapahtumat. Saksan ja Ranskan suru-uutiset. Tätä osastoa tuntuu nyt riittävän pitkästi yli ymmärryksen. EU:n toimivuuden ja mielekkyyden perään kysellään monella suunnalla. Joensuussa uskotaan, että nurkkakuntaisuuden ja hajaannuksen sijaan Eurooppa tarvitsee yhteistyötä - nyt, jos koskaan. Tämän muistuttamiseksi pieni Joensuun kaupunki idästä haastoi kaikki eurooppalaiset kunnat ja kaupungit liputtamaan Euroopan lipulla heinäkuun viimeisenä torstaina 28.7.

Miten haaste on otettu vastaan, ja millaista palautetta Joensuu on aiheesta saanut? Siru Päivinen selvitti tätä Euroopan lipun alla Joensuussa kaupunginjohtaja Kari Karjalaisen kanssa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Ylen aamu-tv

Päivän puheenaiheet maanantaista perjantaihin

Ylen aamu-tv on ajankohtaisohjelma, joka käsittelee päivän puheenaiheet ja esittelee kiinnostavat ihmiset. Aamu-tv tulee Areenassa suorana lähetyksenä, jolloin mukana ovat myös uutiset, sää ja urheilu. Tältä sivulta löydätte jaksoista tunnin koostelähetykset sekä muut videot -kohdasta keskustelut omiksi videoikseen leikattuina.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä