X3M Veckoslut

Yle X3M - Yle Areena 29 pv

Mikael Stenlund och Krippe Westerling är ditt sällskap på veckosluten. De har koll på de hetaste samtalsämnena och allt som är värt att veta under helgen. Lördag och söndag klockan 11.00-16.00.

Hör av dig till studion! Gör det via appen Yle Areena, sms:a 16261 och börja meddelandet med texten x3m och ett mellanslag, eller via whatsapp på 0447800180.

Jaksot

  • Mikael har varit ute och joggat två gånger på en vecka och har därmed uppnått status som löpningsguru - ta del av hans avundsvärda tips. Krippe har lärt sig hur man fuskar sig ur ett dopningstest och därför blivit expert på plastkönsorgan. Dessutom: får man ta sina kollegers saltgurkor om de inte ser?

  • Mikael minns sitt möte med Danmarks första politiker med porrkampanj. Krippe hyllar Carl von Linné och blommor som luktar kadaver. Dessutom snöade han in sig på faror med ansiktsigenkänning och Mikael hävdar att han läst 1984 av George Orwell.

  • Krippe har blivit en fotbollsfru. Mikael är avundsjuk på alla gigantiska känslor en sportjournalist måste känna. Konstant. Hela tiden. Dessutom skrapar Mikael och Krippe på ytan av Youtubes största slagfält: skönhetscommunityn.

  • Krippe är förundrad över hur gamla sagor faktiskt är gamla. Mikael hittar en episk jämförelse i att Närpes kanske tar över Kaskö. Dessutom: Krippe har brutit armen och Mikael har tagit sig an rollen som självutnämnd rehabiliteringscoach.

  • Krippe spår i framtiden och hävdar att modeller inte har en plats i vårt samhälle 2030. Mikael är egentligen en kinesisk pensionär i själen. Dessutom: Krippe nära döden igen.

  • Ett bombhot har tagit sig nära in på Mikaels vardag. Krippe har hämtat kritliknande snacks från Iran. Dessutom: världspremiär för Krippes hejdlöst roliga version av Expedition Robinson.

  • Issa sågar vuxna människor som ännu använder sugrör. Mikael har begett sig utanför sin bekvämlighetszon och hamnade i klorna på en överlägsen italienare. Dessutom diskuterar de turistmålen som gör en mest besviken.

  • Mikael funderar på vilket husdjur som mest sannolikt skulle tjalla på dig. Issa planerar en framtida karriär som spion (landsförräderi är inget hinder). Dessutom: etisk debatt om hur vi behandlar djur.

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä