YleX Viikonloppu

Sunnuntain koko lähetys: Darramaidon rasvaprosentti ja remppamieslaji

 • 3 h 58 min
 • ei kuunneltavissa

YleX Viikonlopussa tarjoiltiin tänään sunnuntaifiilistä, mutta myös uunituoreita ohjelmaosioita!

Ensimmäistä kertaa päivänvalon näki muun muassa Kaukana Kotoa -kilpailu, jossa Danan tiimissä pelannut Viljami kuljetti Danan matkalle kohti Oulua. Womma sen sijaan jäi kotipaikkakunnalleen Keravalle pyörimään edelleen. Miten käy ensi viikolla, kun kilpailijat yrittävät arvata Womman ja Danan selittämiä sanoja? Pääseekö Womma Keravalta etenemän vai jatkaako Dana vaan matkaa?

Sunnuntaisin eivät pelaa vain juontajat ja kuuntelijat, vaan myös soivat kappaleet! Nimittäin yksi kappaleista menee ohjelman aikana piiloon: Kuurubiisi on joku piiloitettu kappale, jota kuuntelijat saavat etsiä ja löytäessään nopein saa palkinnon.

Lisäksi Suohonlaulussa Womman ja Danan valitsemat biisit taistelevat toisiaan vastaan Twitterissä. Kumpi biiseistä lauletaan suohon ja kumpi soittoon? Tänään Danan uinunut, sisäinen Ellioteer heräsi henkiin ja niin myös hänen valitsemansa kappale soittoon!

Lisäksi tänään puhutti sotkuisa remppamiesten lajike, kapularaivo, Womman kuuma isä ja darranparannus.

Lähetykset

 • su 18.9.2016 12.59 • YleX

Jaksot

 • Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin. Samuel on etsinyt koko viikonlopun autonavaimia, Wommaa hämmästytti saunapalo. Puhetta myös uudesta Napakympistä ja Womman jouluvaloista, sekä Samuelin kilpailuhenkisyydestä

 • Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin.
  Womma tyhjensi pankin laukomalla kolme vitsiä. Puhetta myös koiratreffeistä, kaljan hinnoista ja kahvin tilaaminen vuonna 2017

 • YleX Viikonlopussa Womma on saapunut takaisin Samuelin seuraksi. Mutta mitä omituista Wommalle tapahtui kuluneelle viikolla Keravalla, ja miten siihen liittyy ISIS?

  Samuel taas tuskailee asuntoasioiden kanssa. Mitä tehdä kun rahantaju häviää kokonaan rempatessa?

  Studiossa käydään myös TODELLA pitkä keskustelu liittyen kalanhajuun ja terässaippuoihin. Tämän lisäksi puhetta juhliin oikeaan aikaan saapumisesta, todellisuuden ja fiktion hämärtymisestä sekä Womman kosmisesta yhteydestä naapuriinsa.

 • Womma loistaa poissaolollaan ja Samuelin kanssa juontaa Cristal Snow. Samuel pohti mistä banaanikärpäset tulevat. Cristal maailman parhaimman itsekeksityn vitsin. Samuel kertoo myös uudesta naapuristaan ja miksi hänet nimettiin vuoden naapuriksi.

 • Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin. Minkäslaisia saunakuuppia onkaan olemassa? Sitä pohdittiin pitkään sunnuntaina. Myös puhuttiin siitä, miksi Samuel nuolee lautasen puhtaaksi. Myös Samuelin eiliset rapujuhlat puitiin läpi, sekä puhuttiin kirjamessuista.

 • YleX Viikonlopussa sekä Wommalla että Samuelilla on ollut karvatrimmausongelmia. Miksi Wommalta puuttuu puolet kulmakarvasta?

  Studiossa keskustellaan myös Samuelin eilisestä urheiluillasta, jonka takia oli valmis uhraamaan silmänsä. Mutta mitä mieltä on somekansa Samuelin punaisesta silmästä?

  Puhetta myös känniostoksista, Womman siivousbileistä sekä Suomi-Kroatia pelistä.

 • YleX Viikonlopussa leppoisissa sunnuntaitunnelmissa Samuel pääsee jakamaan edellisillan mummojuhlien tunnelmia. Mihin Samuel on ystävänsä kanssa oikeen mennyt lupautumaan?

  Wommalla taas on ollut epämiellyttävä kohtaaminen edellisiltana. Mutta miten siihen liittyy buddhaopas?

  Studiossa keskustellaan myös kalliista designtuoleista, jääkarhuista, elämän pienistä iloista sekä siitä onko oikein pyytä kaveria harjoittamaan ammattiaan myös vapaa-ajalla?

 • YleX Viikonlopussa tunteet kuohuu kun Womma ja Samuel väittelevät siivoamisesta. Voiko siivoamisessa olla hyvä, vai onko huono siivoaja vain laiska?

  Kiihtymystä aiheuttaa myös edellisillan YleX bileet jossa Samuel on joutunut vastuuseen Womman poissaolosta. Miten Womma perustelee poissaolonsa, ja miten siihen liittyy videopelit?

  Studiossa keskustellaan myös Samuelin mummoystävistä, junien kyljessä matkustamisesta sekä heijastimien tärkeydessä. Musatripissä tiukkaa teknoa Saksasta!

 • Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin. Sunnuntaina muisteltiin kirppisnuoruutta ja keskusteltiin lentojen välilaskuista. Womma löysi myös uuden haavetyön. Karaokeisännän hommat.

 • Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin. Samuel kertoi "mielenkiintoisen" tarinan, miksi Yhdysvalloilla ei ole käytössä samaa mittayksikköä, sekä ihmeteltiin miksi Womman 60-vuotias mummi viettää 50 vuotis hääpäivää? Miksi Womma ei halua kiinalaisia kotiin ja miksi puolestaa Samuelin mielestä se olisi hyvä idea?

 • YleX Viikonlopun Dana sai vieraakseen STIGIN sekä Teflon Brothersin Pyhimyksen. Samalla keskusteltiin heidän uusimmasta Original Gigolo -kappaleestaan.

 • Suomen vaatevallankumous-kampanjatiimin vetäjä Heidi Korva vieraili YleX Viikonlopussa Danan haastateltavana.

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä