Sinun tarinasi - Yle 90

Yle välittää tärkeimmät tapahtumat

  • 7 min
  • ei katsottavissa

Yleisradio välittää urheilukilpailuja, linnanjuhlia, euroviisuja, konsertteja oopperoita sekä muita suomalaisille tärkeitä tapahtumia. Suurtuotannot ovat unohtumaton kokemus myös tekijöille.

Paavo Suuri, Suuri Juoksu, Suuri Uni -urheiluooppera: Helsingin Kaupunginteatterin tuotanto vuodelta 2000, käsikirjoitus Paavo Haavikko, sävellys Tuomas Kantelinen, ohjaus Kalle Holmberg, nimiroolissa Gabriel Suovanen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Sinun tarinasi - Yle 90

Juhlalähetyksen huippuhetket

Yle on kulkenut suomalaisten mukana arjessa ja juhlassa jo 90 vuotta. Musiikkitalon Sinun tarinasi - Yle 90 -lähetys juhlistaa tätä pitkää ja tärkeää taivalta yhdessä suomalaisten kanssa. Kaksiosaisen lähetyksen aikana kuulemme tunnettujen näyttelijöiden, esiintyjien ja artistien muistelmia omista tärkeistä esikuvistaan ja lempiohjelmistaan. Historiallinen aikamatka kertaa tuttuja, iloisia ja koskettavia hetkiä, jotka ovat vuosien varrella piirtyneet meidän kaikkien mieliin - huumoria unohtamatta. Paikalla ovat itseoikeutetusti myös suomalaiset ja heidän tarinansa merkityksellisistä Yle-muistoista. Illan juontajina toimivat Maria Sid ja Hannu-Pekka Björkman.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä