Akuutti

Kolme vuotta rankkoja hoitoja, yli 500 sairaalapäivää – “Oli todennäköistä, että elän vain puolesta vuodesta kahteen vuoteen”

  • 18 min
  • toistaiseksi

Liikunta on ollut Markus Niemelälle pikkupojasta lähtien kaikki kaikessa. Syöpähoitojen keskelläkin nuori mies raahautui liikkumaan – hoitohenkilökunnan vastusteluista huolimatta. Välillä kuntosalilla heilui heikko ja hontelo kaveri vaipat jalassa, toisinaan sairaalahuone oli muuttunut vauhdittoman pituushypyn areenaksi. Helppoa elämä syövän kanssa ei kuitenkaan ollut. Kolme vuotta hoitoja ja yli 500 sairaalavuorokautta pysäyttivät iloisen kaverin elämän ja suunnitelmat. Markuksen toipuminen on ollut pitkä tie ja monia takapakkeja sisältävä, mutta toivo ei ole kadonnut hetkeksikään.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Akuutti

Akuutti - tutkittua tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Rohkeita ihmisiä ja inhimillisiä tarinoita.

Uudistettu terveysohjelma Akuutti starttaa lokakuussa 2017 Ylen TV1:ssä ja Areenassa. Ohjelmia luotsaa viisi uteliasta toimittajaa Risto Kuusisto, Tero Kyllönen, Marjo Lundvall, Liisa Vihmanen ja Maarit Åström-Kupsanen, jotka pureutuvat viikoittain vaihtuviin, kiinnostaviin terveysaiheisiin. Kussakin jaksossa kuljetaan aiheen äärelle toimittajan mukana. Matkan varrella kohdataan rohkeita ihmisiä arjen iloissa ja suruissa. Toimittaja etsii uutta tutkittua tietoa aiheista tapaamalla sekä kotimaisia että ulkomaisia huippuasiantuntijoita. Uusi Akuutti on Suomen ainoa terveyskokonaisuus tv:ssä, radiossa ja verkossa.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä