Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Sinun tarinasi - Yle 90

Sinun tarinasi - Yle 90: Muistan sua Elaine – Olavi Uusivirta

  • 2 min
  • toistaiseksi

Muistan sua Elaine Olavi Uusivirran tulkintana. Allu Kososen (oik. Alvar Kosunen) säveltämä ja Matti Jurvan sanoittaman foksin levytti ensimmäisenä Ramblers-orkesteri vuonna 1931. Tunnetuksi kappale nousi 1980-luvulla Pirkka-Pekka Peteliuksen laulaessa sitä Velipuolikuu -ohjelman lopuksi. Petelius levytti kappaleen 1984 ja kohosi sillä levymyyntitilastojen kärkeen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Sinun tarinasi - Yle 90

Juhlalähetyksen huippuhetket

Yle on kulkenut suomalaisten mukana arjessa ja juhlassa jo 90 vuotta. Musiikkitalon Sinun tarinasi - Yle 90 -lähetys juhlistaa tätä pitkää ja tärkeää taivalta yhdessä suomalaisten kanssa. Kaksiosaisen lähetyksen aikana kuulemme tunnettujen näyttelijöiden, esiintyjien ja artistien muistelmia omista tärkeistä esikuvistaan ja lempiohjelmistaan. Historiallinen aikamatka kertaa tuttuja, iloisia ja koskettavia hetkiä, jotka ovat vuosien varrella piirtyneet meidän kaikkien mieliin - huumoria unohtamatta. Paikalla ovat itseoikeutetusti myös suomalaiset ja heidän tarinansa merkityksellisistä Yle-muistoista. Illan juontajina toimivat Maria Sid ja Hannu-Pekka Björkman.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä