Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti

Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti: Huikeen diippii shittii

  • 10 min
  • ei kuunneltavissa

Ketä teki enkelin eteiseen? - kysytään Tohtorin Raimon vetämällä Eduskunnan Tunnevyörytys-kurssilla. Esikuvana on Vain elämää tv-sarja, jossa tunteet huutavat hoosiannaa. Kurssilla ministerit ja kansanedustajat oppivat peittämään kovatkin faktat tunteen alle piiloon. Mukana itkevät mm. Persujen Laura Huhtasaari, demareiden Antti Lindtman ja Erkki Tuomioja sekä ministerit Anne Berner ja Sanni Grahn-Laasonen.

Lähetykset

  • la 5.11.2016 10.49 • Yle Radio Suomi

Jaksot

  • Uusi eduskunta on on kokoontunut ja juhlallisuudet hoidettu. Nyt on aika Tohtori Raimon aloittaa uusien potilaiden, anteeksi, pitää olla asiakkaiden, etsintä ja sparraus. Millaisia ovat eduskunnan untuvikot tällä kertaa? Entä minne on kadonnut Sinisten koko ryhmä, minne Timo Soini on heidät johdattanut? Hallituksen ovea renksuttavat Juha Sipilä ja Antti Kaikkonen. Ja työmies Putkonen vastaa taas menestyksellisesti puheenjohtaja Jussi Halla-ahon puolesta. Luontodokumentissa kaksi harvinaisuutta: Vihreämies ja Persunainen.

  • Tohtori Raimon Märkä vappu lähetyksessä todistettiin ainutlaatuista luonnonihmettä, kun harvinaisiksi käyneet lajit Vihreä miespoliitikko ja Persunainen kohtaavat tofunakkihaaskalla - ja päätyvät siihen kaikkien kauneimpaan kohtaamiseen. Luontodokumentin radioselostajana fantastinen Jukka Puotila.

  • Uusi kesäsarja tuo poliittista satiiria Radio Suomen lauantaiaamuihin 8.6. alkaen. Valtakuntaa terapoi tohtori Raimo, joka taitaa kaikki tunnetut ja tuntemattomat tulevaisuuden terapiamuodot. Miten sarja tehtiin? Kertojina Tohtori Raimon käsikirjoittaja Miira Karhuia, tuottaja Pekka Ruohoranta ja näyttelijä Jukka Puotila. Toimittajana Maija Salminen.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä