Urheilukansanradio

ti 1.11.2016

 • 1 h 56 min
 • toistaiseksi

Syksyn aikana suomalaiset eri puolilta maata ovat vastanneet kysymykseen "mistä huippu-urheiluun liittyvästä asiasta julkisuudessa pitäisi puhua nykyistä enemmän?".
Studiossa kansalaisten näkemyksiä kommentoivat Katja Huotari ja Tommi Evilä. Toimittajat Mikko Hannula ja Jere Pehkonen.

Lähetykset

 • ti 1.11.2016 18.03 • Yle Puhe

Jaksot

 • Yleisö on vastannut 11. kerran kysymykseen "mistä urheiluun liittyvästä asiasta julkisuuudessa pitäisi puhua nykyistä enemmän". Suorassa lähetyksessä kansalaismielipiteitä kommentoivat kuusinkertainen maailmanmestari Virpi Sarasvuo ja 400 metrin aitojen SE-juoksija Oskari Mörö.

 • Kymmenettä kertaa kansalta kysytään "mistä urheiluun liittyvästä asiasta julkisuudessa pitäisi puhua nykyistä enemmän".
  Suorassa lähetyksessä kansalaismielipiteitä kommentoivat squashammattilaisena itsenä yli 20 vuotta elättänyt Olli Tuominen sekä Lentopalloliiton huippu-urheilun hallintopäällikkö ja miesten maajoukkueen joukkueenjohtaja Jaana Laurila.

 • Yhdeksännen kerran kansalta kysytään "mistä urheiluun liittyvästä asiasta pitäisi julkisuudessa puhua nykyistä enemmän".
  Yleisön näkemyksiä kommentoivat suorassa lähetyksessä Mari Laukkanen ja Arto Bryggare.

 • Kansa on jälleen kertonut "mistä urheiluun liittyvästä julkisuudessa pitäisi puhua nykyistä enemmän".
  Suorassa lähetyksessä yleisön mielipiteistä keskustelevat kelauksen kaksinkertainen maailmanmestari Amanda Kotaja ja moninkertainen keilailun MM-mitalisti Petteri Salonen.

 • Seitsemäs Urheilukansanradio kysyy jälleen yleisöltä, mistä urheiluun liittyvästä pitäisi julkisuudessa puhua nykyistä enemmän. Suorassa lähetyksessä kansalaismielipiteitä arvioivat Riikka Lehtonen ja Juha Dahlström. Toimittajat Mikko Hannula ja Jussi Putkonen.

 • Historian kuudennessa Urheilukansanradiossa kommentoidaan jälleen urheiluun liittyviä kansalaismielipiteitä. Suoran lähetyksen studiovieraat ovat taekwondossa Tokioon tähtäävä Jenna Partanen ja keihään olympiahopeamitalisti Antti Ruuskanen.

 • Kansa on vastannut viidettä kertaa eri puolilla maata kysymykseen, "mistä urheiluun liittyvästä pitäisi julkisuudessa puhua nykyistä enemmän".

  Suorassa lähetyksessä mielipiteitä kommentoivat urheilua monessa eri tehtävässä vuosikaudet seurannut yhteisöpedagoogi ja yrittäjä Sirpa Korkatti sekä manageri ja suurtapahtumien tekijä Harri Halme. Toimittajat Mikko Hannula ja Jere Pehkonen.

 • Syksyn aikana suomalaiset eri puolilta maata ovat vastanneet kysymykseen "mistä huippu-urheiluun liittyvästä asiasta julkisuudessa pitäisi puhua nykyistä enemmän?".
  Studiossa kansalaisten näkemyksiä kommentoivat Katja Huotari ja Tommi Evilä. Toimittajat Mikko Hannula ja Jere Pehkonen.

 • Urheilukansanradio, nyt kolmatta kertaa ja taas kahden kuukauden välein.

  Helmi-maaliskuussa mielipiteitä on kerätty Tampereen SM-viikolla, Salpausselän ja Puijon kisoissa, MM-ampumahiihdoissa Oslossa sekä lentismatseissa Kokkolassa ja Loimaalla.

  49 kansalaista on taas vastannut Urheilukansanradiolle, mistä urheiluun ja liikuntaan liittyvästä pitäisi julkisuudessa puhua nykyistä enemmän.

  Tällä kertaa esiin nousevat mm. mäkihypyn tila, tv:n maksukanavien aiheuttama harmitus, pääsylippujen ja harrastusten hinnat, suorituspaikkojen kunto, kansallisuuksien joutuminen uhan alle sponsoreiden ja välinevalmistajien puristuksessa, katsojien ja fanien huomioiminen, onko sellainen urheilua missä ei tule hiki, rollerderby, luontoliikunnan tärkeys ja SM-viikon ihanuus.

  Suorassa lähetyksessä aiheita kommentoivat Suomen Paralympiakomitean kehittämispäällikkö Katja Saarinen sekä Lahden MM-hiihtojen pääsihteeri Janne Leskinen. Toimittaja Mikko Hannula.

 • Talvella kansa on pohtinut perinteikkäiden ja pienten lajien asemaa, naisten ja ringetten jäämistä jääkiekon varjoon, median painotuksia, henkistä valmennusta, dopingin sallimista ja lukuisia muita aiheita. Studiossa mielipiteitä kommentoivat Suomen olympiakomitean varapuheenjohtajat Jukka Rauhala ja Susanna Rahkamo. Toimittajana Mikko Hannula. (Ensilähetys 01.02.2016)

 • Yleisö on vastannut syksyn aikaan mm. Kokkolassa, Turussa, Loimaalla, Kuusamossa ja Helsingissä kysymykseen:
  "Mistä urheiluun ja liikuntaan liittyvästä asiasta tulisi julkisuudessa puhua enemmän? Esiin nousevat muun muassa lasten harrastusten
  kalleus, kansalaisten liikkumattomuus, katsomokäyttäytyminen, urheilun ulkonäkö- ja suorituspaineet, lippujen hinnat ja maksukortit.
  Studiossa kansan näkemyksiä kommentoivat Valon tapahtumayksikön johtaja Riia Martinoja, Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka
  Tervomaa sekä lahtelaisen Kiekkoreippaan toiminnajohtaja Ari Suomalainen. Toimittaja Mikko Hannula.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä