Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Herra Oblomov

Jakso 1: Huolta huolen perään

  • 1 h 28 min
  • toistaiseksi

1/2. Tilanhoitajan huolestuttava kirje ja yllättävä häätö asunnosta häiritsevät herra Oblomovin rauhaa. Hänen pitäisi matkustaa maalle ja muuttaa, mutta sellainen toimeliaisuus on niin kovin vaivalloista.

Päärooleissa: Tarmo Manni (Ilja Iljitsh Oblomov), Sasu Haapanen (Sakariias), Ture Junttu (Mihei Tarantjev), Helge Herala (Andrei Ivanitsh Stolz), Hannes Veivo (Talonmies) ja Mauri Jaakkola (Ajuri). Käsikirjoittaja ja ohjaaja: Mauno Hyvönen. Kirjailija: Ivan Gontsharov.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Teema
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Herra Oblomov

Klassikkodraama tyhjäntoimittajasta

Kaksiosainen näytelmä tilanomistaja Oblomovista, joka viettää aikaansa loputtomassa joutilaisuudessa. Elämä antaa mahdollisuuksia, mutta Oblomov ei saa mitään aikaiseksi. Eivätkö kaikki etsi lepoa ja rauhaa, hän sanoo. Pääosassa Tarmo Manni. Muissa rooleissa mm. Helge Herala, Ossi Korhonen, Sasu Haapanen, Iris-Lilja Lassila, Ture Junttu, Kirsti Ortola ja Toivo Mäkelä. Alkuperäisteos Ivan Gontsharov. Suomennos Ilmari Kianto. Sovitus ja ohjaus Mauno Hyvönen. Televisioteatteri (1963)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä