Tankki täyteen

Jakso 9: Kotikäynti

  • 27 min
  • toistaiseksi

9/11. Juhana alkaa tosissaan kiinnostua lampaanhoidosta, ja Sulo puolestaan ryhtyy biodynaamisiin kokeiluihin. Uuden pulman tuo matkaan Emmin äkillinen sairastuminen, eikä eläinlääkärin tulo paikalle ainakaan paranna hänen mielialaansa.

Rooleissa: Sylvi Salonen (Emmi Vilén), Tauno Karvonen (Sulo Vilén), Ilmari Saarelainen, (Juhana Vilén), Tuire Salenius (Ulla), Tenho Saurén (Konstaapeli Reinikainen), Maija-Liisa Majanlahti (Akka 1), Orvokki Mäkinen (Emäntä), Helinä Viitanen (Akka 4) ja Seppo Kulmala (Eläinlääkäri). Käsikirjoittajat: Jussi Tuominen ja Neil Hardwick. Ohjaaja: Esko Leimu. Henkilöohjaaja: Neil Hardwick.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Tankki täyteen

Vilénin huoltoasemalla saa tankin täyteen, jos sattuu eksymään perille. Sulo Viléniä pitävät kiireisenä huoltamo, vaimo ja hankinnat. Vaimo Emmi ja aputyttö Ulla pyörittävät baaria. Aikamiespoika Juhana pyörii - ja suunnittelee itsenäistymistä. Huoltamon vakioasiakkaita ovat kyläpoliisi Artturi Reinikainen ja paikallinen rovasti. Tankki täyteen on TV2 Viihdeohjelmien komediaklassikko vuodelta 1978.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä