Metsolat

Jakso 21: Sovintoja ja ratkaisuja

  • 43 min
  • 4 kk 25 pv

Mäen tulevaisuus askarruttaa sekä kunnanjohtajaa että Erkkiä. Aika käy vähiin hotellihankkeen suhteen mutta Erkki saa apua yllättävältä taholta. (1993).

Rooleissa: Ahti Haljala (Antti Metsola), Helinä Viitanen (Annikki Metsola), Kari Hakala (Erkki Metsola), Svante Martin (Risto Metsola), Anna-Leena Härkönen (Liisa Metsola), Jaana Raski (Jaana Järvenheimo), Esko Raipia (Jaakko Järvenheimo), Katriina Honkanen (Eeva Metsola-Eklund), Juha Hyppönen (Kari Kaukovaara), Anu Hälvä (Helena Meriläinen), Jari Salmi (Osmo Lampinen), Esko Roine (kunnanjohtaja Tolonen), Miisa Linden (Riitta Vanhanen), Ahti Jokinen (Takala), Mauno Käpyaho (Perälä), Esko Peskonen (opettaja Ronkainen), Hellevi Seiro (Raija Metsola). Käsikirjoittajat: Carl Mesterton ja Curt Ulfstedt. Ohjaaja Carl Mesterton. Musiikki: Juha Tikka ja Esa Kaartamo.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Metsolat

Metsolat katsottavissa maaliskuuhun 2022

Metsoloiden perheen tarina kertoo 1990-luvun suomalaisesta elämästä ja todellisuudesta. Keskeisenä tapahtumapaikkana on Metsoloiden kotitila Leppävaara ja Hoikan kunta. Osa perheestä on muuttanut kauas lapsuudenkodista, mutta kaikkien juuret ovat vahvasti Kainuussa. Perhesiteitä lujittavat yhteiset ilot ja surut, saavutukset ja vastoinkäymiset. Metsoloiden elämää ja yhteiskunnan muuttumista seurataan vuosina 1987-1994 ja vuonna 1996 Metsolat kokoontuvat viettämään vielä yhteistä muistojen joulua Leppävaaraan. Sarjanäytelmä on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuosilta 1993-1996.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä