Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti

Tohtori Raimon Joulukalenterin parhaat 2016

 • 9 min
 • 8 kk 17 pv

Paljonko politiikka muuttuu vuodessa? Tässä maistiaisia Tohtori Raimon viime vuoden joulukalenterista:
Varsin suosituksi nousivat Musta bonuskortti, jolla voi riistää muilta bonuksia sekä uusi pakollinen työttömän hihamerkki. Pääministeri Juha Sipilällä tuntui silloinkin menevän kaiken maailman uutiset ja vihapostit sekaisin, Jussi Halla-aho ja Terhi Kiemunki pohtivat uuden puolueen tervehdyksiä ja ministeri Anne Berner jakoi itse postia.

Lähetykset

 • la 17.12.2016 10.49 • Yle Radio Suomi

Jaksot

 • Elina Lepomäki kertoo lapsille markkinaliberalistisen sadun. Sutenööri Soini kaupittelee kadunkulmassa puolueensa nuorta lihaa, siniset ovat valmiita yhden yön vaaliliittoon kenen kanssa tahansa. Ehtiikö Tohtori Raimo hätiin ennen kuin Juha Sipilä ostaa koko puolueen Keskustalle?

 • Antti Rinteen eroahdistus.
  Tohtori Raimo sai SDP:n puheenjohtajan kiinni rysän päältä lokakuussa 2016. Antti Rinne oli kielloista huolimatta taas ollut kiertelemässä ovelta ovelle jakamassa SAK:n ilosanomaa. Niin silloin kuin nytkin Tohtori Raimolla on sopiva hoitomuoto Rinteen eroahdistukseen ammattiyhdistysliikkeestä. Koirakoulu sopii tähänkin. Ja minne SDP:n kannatus kohta pomppaakaan?

 • Tohtori Raimon juhliessa Olympiakultaa Mirkku saa tutkittavakseen vanhalta suojelupoliisilta Suomen kansallisen turvallisuuden ratkaisevaa materiaalia. Selviääkö uusista listoista historiallisen Tiitisen listan salaisuus? Jaksossa kuulemme myös miten Suvi Lindén pärjää puhelinmyyjänä.

 • Tohtori Raimon vaaratiedote: Etelä-Suomen taajamissa vaeltelee syvästi haavoittuneita poliitikkoja, jotka kutsuvat itseään Siniseksi Tulevaisuudeksi. Kansalaisia kehotetaan perääntymään rauhallisesti puhuen tai esittämään kuollutta.Vaikka rauhallinen ministeritason poliitikko näyttää vain kerjäävän nimiä kannatuskortteihin, on sitä syytä varoa. Ihmisille vaaratonta poliitikkoa ei ole. Suurinta pelkoa herättää ärtynyt Timo Soini. Itämainen gobeliini lennättää Laura Huhtasaaren eroottiseen eloon.

 • Tohtori Raimon jaksossa selviää miksi kokoomus saa aina tahtomansa. Aktiivimalli todistaa että työttömien kiusaaminen ei ole hallituspolitiikan sivutuote vaan sen päämäärä.

 • Marraskuussa pääministeri Juha Sipilään kohdistuvat valehtelu epäilyt asettivat Suomen hallituksen tulevaisuuden vaakalaudalle. Selvittääkseen totuuden Tohtori Raimon oli turvauduttava salassa pidettyyn keinoon - sertifioituun alpakkaterapiaan. Jaksossa selviää myös kuka tällä kertaa joutui salamatkustamaan auton sikaosastolla eli peräkontissa.

 • Tohtori Raimon jaksossa Sauli ja seitsemän kääpiötä kuullaan Yleisradion vastine Putoukselle. Onko se televisiohistorian hauskin formaatti? Raimo ja Mirkku juontavat ohjelman, jossa testataan miten toimivat presidentinkampanjassa koetellut hokemat. Mukana Sauli ja seitsemän muuta presidenttiehdokasta.

 • Presidenttiehdokas Sauli Niinistöllä ja tasavallan Jenni Haukiolla odottavan aika on todellakin pitkä. Ehtiikö Saulin gigantti kannatus sulaa ennen kuin ensimmäisen kierroksen äänestyskopit suljetaan? Mirkku selvittää myös kuka vaihtaa vaipat, jos Sauli valitaan jatkokaudelle? Ja keneltä?

 • Smurffikylän viimeiset hetket
  Kaukana eduskuntatalon siimeksessä on piilossa pikkuinen kylä, jonka asukkaat kutsuvat itseään sinisiksi.
  Me muut tunnemme heidät nimellä smurffit. Onnistuvatko suursmurffi Timo Soini ja puolustussmurffi Jussi Niinistö smurffaamaan nurin velho Halla-ahon ja tämän Laura kissan katalan suunnitelman vai joutuuko koko kylä velhon pataan?

 • On parasta aloittaa poliittisen satiirin uusi vuosi ja uusi lähetysaika takuuvarmasti hyväksyttävällä ohjelmalla. Tänään kuullaan muodollisesti ja sisällöllisesti täydellinen ja korkeimpien tahojen hyväksymä Tohtori Raimon jakso. Siinä Yleisradion hallintoneuvoston jäsenet ovat viisaudessaan laatineet pilottijaksot malliksi uusituista televisio-ohjelmista. Mallit tehtiin jo maaliskuussa, mutta huonosti Tohtori Raimo niistä otti opiksi. Jaksossa palataan myös Helsingin opetusviraston kadonneeseen tietotekniikkaan.

 • Legendojen jouluevankeliumi.
  Martti Suosalo, Jukka Puotila, Erja Manto, Nora Rinne ja Jarkko Tamminen
  sekä: Miira ja Risto Karhula. Ari Mursula ja Pekka Ruohoranta.

 • Tohtori Raimon joulukalenterin viimeisessä koosteessa räppäävät Cheek ja Väykkä ja tietenkin myös Li Andersson. Suomessa talot vuotaa, mutta metoo-kampanja ei kosketa meitä. Sinisen ryhmän sinisen hetken voi piristää vain Vesku Loiri. Saara Aalto on mukana Työministeriön kärkihankkeessa.
  Ja mukana myös Jarkko Tamminen.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä