Entisten nuorten sävellahja

Entisten nuorten sävellahja

 • 1 h 57 min
 • ei kuunneltavissa

Soitetut levyt

RAINBOW  Starstruck

ABBA  Dancing queen

PÄIVI PAUNU  Niin aina on

KARANTEENI  Poliisi on pop

HOT BUTTER  Popcorn

J. KARJALAINEN  Ankkurinappi

HURRIGANES  My sweet Lilly

JORMAS  New Orleans

NAZARETH  Lift the lid

IRWIN GOODMAN  Aikain päästä

THE RONETTES  I saw Mommy kissing Santa Claus

BELLAMY BROTHERS  If I said you had a beautiful body would you hold it against me

R.E.M.  Man on the moon

SAMMY BABITZIN  Autoileva joulupukki

EAGLES  Please come home for Christmas

 

Biisikertomuksia

HOT BUTTER  Popcorn

Muistan kun 70-kuvun alussa sain joululahjaksi kasettimankan. Oisko vuosi ollut -72 eli minä oli 13-vuotias ja ekalla luokalla lyssassa. Kasettimankan merkki oli Blaupunkt; sellainen pieni kannettava ja tosi hyvä-ääninen. Veli oli vielä rakentanut siihen kaiuttimen. Mankassa oli sisällä kasetti, jonka eka biisi oli ’Popcorn’. Ikinä en unohda!

Terveisin Sirkku

 

JORMAS  New Orleans

Pitkän muusikkouran tehnyt Pepe Willberg täyttää tänään 17. 12. 2016 70 vuotta. Pepe on varmaan yksi monipuolisimmista suomalaisista pitkän linjan muusikoista.  Ura on jatkunut reilusti yli 50 vuotta alkaen Islandersista aina tämän päivän loistaviin omiin tuotantoihin. Toivon Pepen synttärikuohariin kupliksi  Jormas-yhtyeen coverin vuodelta 1965 ’New Orleans’.  Tässä samalla pyörien vuosien onnittelut Satulle Rantopeehen.

Jarmo

 

PÄIVI PAUNU  Niin aina on

Tällä viikolla (14.12.- 16)  edesmennyt heleä-ääninen Päivi Paunu oli suosittu artisti ja hänen levyjään soitettiin radiossa paljon 1970-luvun vaihteessa. Lista-ohjelmassakin häntä kuultiin usein.  Tuo ohjelma oli niin tärkeä, että kesällä mökiltä paluun sattuessa ohjelma-aikaan oli sitä moottoriveneessäkin kuunneltava korva matkaradiossa kiinni Mercury-perämoottorin pitäessä melkoista jyrinää selän takana. Kommelluksiltakaan ei ohjelmassa vältytty. Juontaja Matti Paalosmaalta lipsahti kerran voimasana ja oikein kuuluvasti kaikelle kansalle, Lähipiirille se varmasti oli tarkoitettu, mutta linja olikin unohtunut auki – no,  tekevälle sattuu.

Päivi Paunun ’Niin aina on’-iskelmän vuodelta 1970 toivon soitettavan Päivin muistolle.

Nimimerkki ’Iskelmää pukkaa’

 

KARANTEENI  Poliisi on pop

Puumalan yläasteella oppilaat saivat 80-luvun alussa keventää musiikkituntien opetusta pitämällä esitelmiä lempparilaulajistaan tai -yhtyeistään.  Tuohon aikaan punk-yhtyeitä syntyi Suomessa kuin sieniä sateella.  Koska internettiä ei vielä tuohon aikaan ollut, niin kenelläkään ei ollut oikein parempaa tietoa näistä bändeistä.  Veljeni kehitti bisnesidean ja kirjoitti kavereilleni esitelmiä bändeistä pientä korvausta vastaan.  Esitelmien sisältö oli suuremmilta osin itse keksittyä,  mutta faktoja oli vaikea mistään tarkistaa.  Aikansa ’wikipedia’ eli veljeni Pasi täyttää jouluviikolla 53 vuotta ja toivebiisinä on hänen ammatinvalinnan ratkaissut  Karanteenin kappale ’Poliisi on pop’.

Pasin veli

 

HURRIGANES  My sweet Lilly

Onko kukaan vielä biisikertomuksessaan kertonut siitä, kun joulukuussa 1974 Remu & Hurriganes voitti European Pop Juryn 'Roadrunner'-albumin täytebiisillä 'Get on'?  Siitä keskusteltiin samassa ohjelmassa ainakin parin viikon ajan. Hurriganes oli vielä myöhemmin mukana jollain toisellakin biisillä; en muista millä, mutta sekin pärjäsi aika hyvin. Siitä on kulunut niin kauan, etten edes muista kuka oli Suomesta kommentaattorina ja keitä Suomen juryssä oli.

Jotain alkuaikojen Hurriganesia olis mukava kuulla; sellaista jossa on vielä Albert Järvinen kitarassa.

Terveisin Timo

 

RAINBOW  Starstruck

Olin kansakoulussa näytelmässämme Hyvää Joulua-tekstin Hoo-kirjain! Liekö sieltä jäänyt harmikseni loppu elämääni kiroukseksi se, että olen monessa ratkaisevassa asiassa tullut olleeksi HooMoilasena! Soittakaa vaikka Rainbow’n ’Starstruck’! Ette ole kauheasti tätä merkittävää heviuranuurtajabändiä soittaneet!

Eerik

 

NAZARETH  Lift the lid

Toiveeni on  Nazarethin kipale  ’Lift the lid’  Nazareth-pitkäsoitolta ’Close enough for rock’ n’ roll’ vuodelta 1976.  Kipale on klassikko ja siihen liittyy monien muistojen lisäksi todella mahtavaa laulua ja sitä oikeanlaista soittoa.

Rokkiterveisin Ensku

 

THE RONETTES  I saw Mommy kissing Santa Claus

Koska se mielestäni paras joulubiisi eli Sladen ’Merry Xmas everybody’ tuli jo viime lauantain Entisten nuorten sävellahja-lähetyksessä,  niin lähettämäni kuva puhukoon puolestaan. Lähettämässäni kuvassa tonttuhatussa ovat Sladen alkuperäisjäsenten Dave Hillin ja Don Powellin nimmarit. Tonttuhatut päässään he kajauttivat Joensuun Ilosaaren helteisessä heinäkuun kesäillassa upean jouluklassikkonsa 12.7. 2013.  J toivekin tulee tässä juolahti mieleeni.  Se on mielestäni parhaalta jouluälppäriltä eli  Phil Spectorin joululevyltä vuodelta 1963 The Ronettesien  ’ I saw Mommy kissing Santa Claus’.

Terveisin "Pakkasukko" Risto Imatralta

 

 

Tässä ainekirjoituksen aiheet:

1.) Kirjoita pientä tarinaa siitä joskus saamastasi aivan ihanasta ja unohtumattomasta joulupaketista

2.) Sama otsikko kuin edellä, mutta 'siitä saamastasi aivan kamalasta joulupaketista'

 

Ihanan kamala joulupaketti : Freemanin "Ajetaan me tandemilla"- biisin tekstillä varustettu pipo.  Olis ollu sopiva mun pitkiin hiuksiin, mutta olinpahan kerenny lyhentää hiukseni kahden sentin mittaiseksi: pipo putos silmille ja pyöri päässä (Leena)

---

Tapahtui 50 vuotta sitten:  Sovittiin joulun alla velipojan kanssa, että kumpikin laittaa omaan toivelistaansa saman toiveen.  Jouluviikolla nuuskittiin kaikki mahdolliset kätköt, mutta sen näköistä pakettia ei löytynyt.  Pientä sälää oli siellä ja täällä.  Sitten hokattiin, että kerrostalon vintin kanakoppivarasto oli vielä tarkastamatta.  Sieltä löytyi vaatteiden takaa metrin pitkä ja puoli leveä paketti. Tuo sen täytyy olla!  Aattona tuo paketti peitti kuusen alla kaikki muut paketit.  Riemu oli suuri, kun tuo oli kuin olikin minun ja veljeni yhteinen lahja.  Nanosekunnissa revittiin paperit sivuun ja siinä se oli; Stigan jääkiekkopeli punaisilla maalivaloilla. Senhän tiesi mitä loppu joululoma tehtiin. Kateudesta vihreitä kerrostalon kavereita riitti jonottamassa omaa vuoroaan (Jarmo)

---

Siskoni sai sinä jouluna kaikki ne lahjat mitä olin toivonut.  Ensin hänen paketistaan paljastui meikkipää-  eli nukenpää ja helposti pois pestävät meikit, mutta kaiken kruunasi kauden uutuus Tähtiloiste-Barbie -  unelmieni täyttymys, jonka mekko hohti pimeässä.  Kun sekin löytyi siskoni paketista sulkeuduin vessaan itkemään enkä enää muista kuinka kauan siellä mökötin.  Samana jouluna isoisoisäni kuulolaitteen patterit loppuivat ja jouduin antamaan korvalappustereoideni patterit lainaan. Tuo joulu ehkä vuodelta 1985 on kyllä jäänyt mieleen kamalimpana. (Raita)

---

Ei tämä lahja nyt ihan välttämättä huono ollu...  Mutta kun tietää taustat, voi sanoa, että paremminkin olisi voinut valita.

Oli vuosi 1980.  Oltiin menty kihloihin vappuna ja joulu lähestyi. Iltakävelyllä katseltiin näyteikkunoita ja oli sitten kultasepän liikkeen ikkuna...  Sulholle siinä vihjailin, kuinka ihania koruja oli näytillä ja miten olis sellainen toivekoru.  Hän vaan hymähteli.  Ajattelin, että kyllä se vinkki perille meni. Tuli aattoilta, oltiin vanhempieni luona ja ruuan ja kahvittelun jälkeen alettiin jakaa lahjoja.  Sain sulhaselta lupaavan muotoisen paketin,  aika iso, mietin.  Availin innokkaana...  Ja voi pettymys...  Valkoinen posliinikissa oli paketissa.  Oli kyllä vähällä, etten heittänyt sitä samantien lattiaan, pettymys oli sen verran kova, koska olinhan odotellut jotain sieltä kultasepän liikkeestä ostettua.  No en särkenyt sitä ja pettymyksestä huolimatta kiitin kauniisti.  Mutta kyllä hän kuuli kunniansa sitten myöhemmin ja otti opikseen. Soittaisitko J. Karjalaisen ’Ankkurinappi’-kappaleen .  Liittyy tuohon vuoteen.  (Hannele)

---

Paras joululahja-muisto on velipojan ilme kun joulupukki oli sekoittanut paketit, innoissaan revittiin lahjapapereita ja mun paketista paljastui Ganesin Grazy days, ja veljen paketista alkoi näkymään Bay City Rollersin ruutupuntteja, korvaamaton muisto! (Sirpa)

---

En pentuudessa muista koskaan saaneeni epämieluisaa joululahjaa, mutta aikuisiällä vuosituhannen vaihteen tienoilla kahtena jouluna vitsikirjan. Kirja voi olla mieluisa lahja, mutta en tiedä mitään niin surkeaa lahjaa kuin vitsikirja. Antajalleen toki helppo ratkaisu. (Risto)

---

Sskoni kanssa saatiin yleensä aina samantyyliset lahjat, muuten iski kateus! Mummo ompeli meille aina samanlaiset mekot, yöpuvut ja muut.  Äiti kutoi työmatkojensa aikana meidän barbeille ihania vaatteita joulupakettiin. Ne on edelleen tallessa ja olleet tyttäreni sekä nyt hänen tyttären leikeissä. Siskoni kanssa toivoimme Gibson Brothersin kasettia, mutta saimmekin vahingossa Bellamy Brothersin kasetin. Teippien avulla äänitimme sen päälle jotain muuta musiikkia.  (Minna)

---

Karsein joululahjani oli. kun sain mieheltäni seurusteluvaiheessa keraamisen kukon - noin 30 cm korkean. Tämä tapahtui 70-luvulla. Kukko oli paketoitu magnetofonilaatikkoon, jolloin minä tietenkin luulin, että saan mankan.  Kun avasin laatikon, äitini mukaan ilmeeni kertoi enemmän kuin tuhat sanaa. Ajattelin, että annahan olla kun hellu tulee, niin saa kukosta päähän. Mutta ei sentään ja se sama kukko on nyt tuolla meidän takan päällä; ollut jo kohta kolmen kymmenen vuoden ajan.  Hyvää joulua kaikille (Maarit Kellosta)

---

Aine numero 2 eli KAMALA  JOULULAHJA:

Elettiin 1950-lukua. Oli jouluaatto ja jännittyneenä odottelin aattoiltaa ja tietty lahjoja. Sainkin kovan paketin. Avasin sen ja voi juutas – sieltä paljastui kamalan näköinen, pyörillä oleva, kamalan punainen, puinen lehmä. Sen sijaan siskoni, minusta 4-vee vanhempi, sai kauniin, myös puisen, pyörillä olevan koiran. Kateus hiipi mieleeni.

Mutta kun äiti meni lypsylle, minä hivautin sillä minun kamalalla lehmällä siskoani ohimoon sillä seurauksella, että ohimosta pulppusi verta. Hädissäni juoksin navettaan tunnustamaan äidille. Sain selkäsaunan. Joulumieleni meni melko alas - lattianrakoon! (Mirkku)

---

Eka joulu poikakaverin kanssa kaksistaan 80-luvun alussa. Sain lahjaksi osuuskaupasta ostetut liian isot beigen väriset froteiset alushousut siitä huolimatta yhteinen taival jatkuu! Hyvää joulumieltä kaikille!

 

HAASTEITA

Haluamme toivottaa sukulaisillemme ja tuttavillemme rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2017.  Erityisesti terveiset Amanda ja Matilda Uusitalolle Noormarkkuun ja Frans Tervolle Ouluun. Heillä on vielä pitkä matka tuleviinkin nuoriin. Joulukorttirahat olemme lahjoittaneet hyväntekeväisyyteen.  Terveisin Aino ja Rauno Haanpää Porin Noormarkusta.

Terveiset Turusta. Joulunäytelmämuistelmat: olin vuonna -65 iso enkeli. Tuolloin olin 7-vuotias ja siis hän joka ilmoitti tuon suuren ilosanoman jouluevankeliumissa. Vieläkin muistan sen jännityksen. Koulu oli Kärsämäen kansakoulu Turussa. Haastan kaikki kyseistä koulua käyneet vitosella mukaan. Ja kaikille tutuilleni terveiset ja leppoisaa joulun odotusta myös sinne studioon.  Teija

Hei kaikki Kuopion Sairaanhoito-oppilaitoksesta 18.12. 1976 Lastenhoitajajaostosta oj.5 valmistuneet lastenhoitajat! Onnea nelikymppisille toivottavat Etelä-Karjalan likkojen Virpi ja Rati(Raija)ps.Vieläköhän saataisiin porukka kasaan? Levytoive: Abban 'Dancing Queen'.

Vuonna 1966 syntyneillä on juhlavuosi tänä vuonna. Corvettemies Kai* Kaitsu* Kivistö viettää huomenna 18.12.merkkipäivää Vantaan Kivistössä. Onnitteluterveisiä lähettää Eide.

Nuppulinnassa vietetään 60 vuotispäiviä tänään Jaanalle ISOT HALAUKSET JA ONNITTELUT SANKARILLE...toivoopi Pipsa-ystävä

TIMO TAPANINEN POSIOLTA LÄHETTÄÄ TERVEISIÄ KAIKILLE VANHOILLE POSIOLAISILLE

OPETTAJILLE JA OSALLISTUU KYMPILLÄ MUKAAN HYVÄ JOULUMIELI KERÄYKSEEN.

TARJA-LEENA HANNILLA IMATRALTA LÄHETTÄÄ JOULUTERVEISET URPO-VELJELLE RAAHEEN

JA INKERI-SISKOLLE OULUUN SEKÄ EINOLLE JA LAPSENLAPSILLE ONNILLE, AATELLE, ANTONILLE JA JULIETTELLE

VON KASELIUS HARJAVALLASTA LAHJOITTAA KYMPIN HYVÄ JOULUMIELIKERÄYKSEEN

Turussa 70-luvun loppupuolella oli neljän kopla. Eeva, Seija, Tiina ja mä. Yhdessä kahlasimme läpi Turun Tyttölyseon ja Turun Kauppaopiston opinnot.

Ystävyys oli välillämme vankka. Sittemmin tiemme erosivat, mutta muistelen lämmöllä noita aikoja. Haastan koplan jäsenet kympillä mukaan keräykseen. Heidi

Lahjoitan joulukortteihin varatut rahat hyvä joulumieli-keräykseen. Samalla toivotan Hyvää joulua sukulaisille ja tuttaville. Hanni

Holaaaa!! Paljon onnea rakkaalle aviomiehelleni Karille tänään olevan syntymäpäivän johdosta. Partyt pidetään 3 viikon kuluttua Las Palmasissa, bienvenido! Terkut tutuille ja hyvää joulunaikaa kaikille! Toivoo Elina

Haastetaan kaikki retrodiscoilijat mukaan enskaan joulupallon hinnalla. Hyvää, hauskaa ja rokkaavaa joulua,toivottaa Retrodisco Tampere!

MARTTI SODANKYLÄSTÄ HALUAA LÄHETTÄÄ REKALLISEN RUUSUJA JA JUNALLISEN RAKKAUTTA SUOMEN NAISILLE

HANNU PARANTAINEN FORSSASTA  OSALLISTUU KERÄYKSEEN 70 EUROLLA JA HAASTAA SAMALLA 50-LUVULLA SYNTYNEET FORSSALAISET HYVÄ JOULUMIELI KERÄYKSEEN. HAUSKI JA LEENA TERVEHTIEN.

JUHA TALVISALMI HAASTAA RUDUKSEN VALMISBETONI PUOLEN TYÖNTEKIJÄT OMAN TUNNONMUKAISELLA SUMMALLA MUKAAN KERÄYKSEEN JA LAHJOITTA ITSE 10 EUROA.

Haastan kaikki Zittingit,Rautaharjut, Virtaharjut, Paasisalot ja kaikki muutkin sukulaiset 10 eurolla mukaan. Hyvää Joulua ja Uutta vuotta. T. Ova

Lammstenkasvattaja Martta Oulusta haastetaan curmeelounaan hinnalla hyvä joulumieli-keräykseen.  terveiset ratsumies James

TERVEISIÄ KAIKILLE TUTUILLE SOMERON SUUNTAA TIMO LAUKKASELTA JOKA OSALLISTUU HYVÄ JOULUMIELI KERÄYKSEEN 20:llä EUROLLA

ENSKA KAMPMAN HAASTAA JUSSI SILASTEEN IISALMESTA MUKAAN KERÄYKSEEN JA LÄHTEE MUKAAN ITSE 10:llä EUROLLA

ANNIKKI TURTALASTA LÄHETTÄÄ TERVEISIÄ KIIRUNAAN INKERILLE JA VÄINÖLLE SEKÄ RUOTSIIN ARJA PITKÄSELLE JA MERJA OSMAN-APAKSELLE JA KAIKILLE MUILLE SISKOILLE JA HEIDÄN PERHEILLEEN SAMALLA HÄN OSALLISTUU MYÖS KERÄYKSEEN.

SEPPO ELO PORISTA YYTERIN KYLÄSTÄ TOIVOTTAA HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE SUKULAISILLE.

Satu ja Ari Lieksasta osallistuvat keräykseen 20 eurolla ja haastavat sukulaiset ja ystävät mukaan auttamaan. Hyvää joulun odotusta kaikille.

Liisa ja Wiljami haastetaan hyvä joulumieli-keräykseen gourmeelounaan hinnalla. Ystävä

IVO TAMPEREELTA HAASTAA JAANA MARKETTA ANNELIN HAKUNILASTA, EEVA S. VESANNOLTA, TARJA HALOSEN HELSINGISTÄ.  MAHTAVAT ONNITELUT JOULUN LAPSILLE!!! IVO LAHJOITTAA ITSE KERÄYKSEEN 15 EUROA

ANNA-LIISA SAARINEN HASTAA KAIKKI MOTORHEAD-FANIT KYMPILLÄ MUKAAN HYVÄ JOULUMIELI-KERÄYKSEEN JA OSALLISTUU ITSE SAMALLA SUMMALLA.

KARI LUNDBERG PORISTA LAHJOITTA 20 EUROA, KLARITA HALMARI LEMPÄLÄSTÄ 10 JA SAMOIN LISSU LEIKONEN SALLASTA. LISSU HAASTAA KAIKKI SUOMEN PARTURIT JA KAMPAAJAT 10 EUROLLA MUKAAN HYVÄ JOULUMIELI KERÄYKSEEN.

Voisitko, Jari, soittaa Irwin Goodmanin 'Aikain päästä-kappaleen? Terveisin Jouni Pälkäneeltä

ÄIDILTA 50 V. SYNTTÄRIONNITTELUT LUUNA MARIA EIVORILLE. ISABELLA-ÄITI LAHJOITTAA 20 EUROA KERÄYKSEEN.BARBRO LÄHETTÄÄ TERVEISIÄ JIRILLE JA AITOLLE.

ENTINEN PUOLI-JOKELAINEN PAULI HAASTAA KAIKKI PUOLIJOKELAISET 10 EUROLLA MUKAAN JA OSALLISTUU ITSE SAMALLA SUMMALLA.

LIISA MARTIKAINEN HAASTAA MARTIKAISET JA KUPIAISET 5 EUROLLA MUKAAN HYVÄ JOULUMIELI KERÄYKSEEN JA LAHJOITTAA ITSE 20 EUROA.

TAINA ERONEN LÄHETTÄÄ HYVÄN JOULUN TOIVOTUKSET 90-LUVUN LAMA-VUODET KOKENEILLE.

TAPIO OJANEN TOIVOTTAA RISTOLLE JA KAIKILLE RINTAMAMIES-VETERAANEILLE HYVÄÄ JOULUA.

IRENE KYRKLUND LAHJOITTAA 20 EUROA KERÄYKSEEN

Timba ja Nanna toivottaa kaikille sukulaisille ja ystäville niin entisille kuin nykyisille nuorille hauskaa Joulua ja Upeaa Uutta Vuotta 2017! P.S. Joulukortti rahat lahjoitimme SPR:lle

Lankoni Raimo täyttää tänään 70 vuotta Nastolassa. Hannu Iisalamesta onnittelloo!

kumpi on parempi talvi auto ford taunus vai ford cortina? Juuri saamamme tiedon mukaan joulupukki liikkuu ford cortinalla ja kesärenkailla!

Tarja haastaa kantturat Armin, Marjon, Merjan ja Riitan kympillä mukaan enskan Hyvä joulumieli-keräykseen.

VEIKKO LAAMANEN ERÄJÄRVELTÄ LAHJOITTAA 20 EUROA JA HAASTAA ANTIN JA ANNELIN JÄMSÄNKOSKELTA JA KAIKKI LAVATANSSIHARRASTAJAT TANSSILIPUN HINNALLA.

YNGVE LOVIISATA HAASTAA KAIKKI SOLIFER, TUNTURI JA HELKAMA MOPOILIJAT MUKAAN HYVÄ JOULUMIELIKERÄYKSEEN PARHAAKSI KATSOMALLA SUMMALLA.

RAIJA TIRKKONEN HAASTAA KAIKKI V. 1947 SYNTYNEET KYMPILLÄ MUKAAN HYVÄ JOULUMIELIKERÄYKSEEN JA OSALLISTUU MYÖS ITSE SAMALLA SUMMALLA.

JARI KORKIAKOSKI LAHJOITTA 10 EUROA JA  LÄHETTÄÄ TERVEISIÄ KEMPELEESEEN OILILLE SEKÄ NONALLE JA NIKOLLE VANTAALLE. SEE YOU SOON!!

RÄHJÄRUUNARI HAASTAA KAIKKI ENTISET PASKASAKIN JÄSENET MUKAAN 10 EUROLLA OSALLISTUEN ITSE SAMALLA SUMMALLA.

TAIMI ANTTILA LAHJOITTAA 20 EUROA KERÄYKSEEN

Biisitoiveeni on Sammy Babitzinin kappale ’Autoileva joulupukki’. Se sopii karavaanareille sanoituksenkin mukaan.  Samalla haastan kaikki karavaanarit sekä leirintäalueet mukaan Entisten nuorten sävikseen ja toivotan hyvää joulua ja onnea vuodelle 2017.  Toivottavasti matkailijoita piisaa myöskin ensi vuodelle samalla tavalla kun heitä on ollut tänäkin vuonna!! Eija ( = karavaanari 84082)

 

 

Lähetykset

 • la 17.12.2016 15.03 • Yle Radio Suomi Helsinki

Jaksot

 • VICKY ROSTI  Tuolta saapuu Charlie Brown
  BRUCE SPRINGSTEEN  Born in the U.S.A.
  ELVIS PRESLEY  Can't help falling in love
  STICKY FINGERS  Fight for fun
  DR. HOOK AND THE MEDICINE SHOW  The cover of the Rolling Stone
  THE KINKS  Sleepwalker
  OTIS REDDING  (Sitting on) The dock  of the bay
  DEEP PURPLE  No no no
  THE BEATLES  In my life
  PINK FLOYD  Astronomy domine
  MICHAEL JACKSON  Earth song
  BAY CITY ROLLERS  Saturday night

 • SCOTT MCKENZIE  San Francisco (be sure to wear some flowers in your hair)
  JUICE LESKINEN GRAND SALM  Mimosan hipiä
  ANTHONY QUINN  I love you, you love me
  JUSSI RAITTINEN &   THE JORDANAIRES  On vannomatta paras
  ELVIS PRESLEY  Love me tender
  HAIKARA  Kantaatti
  PEKKA STRENG  Perhonen
  PETER GABRIEL  Shock the monkey
  JUSSI & THE BOYS (voc. PEKKA TAMMILEHTO)  Vaahto peilaa
  RAMONES  Blitzkrieg bop
  ALVIN STARDUST  My coo ca choo
  STEVIE WONDER  I was made to love her
  ELVIS PRESLEY  Suspicious minds
  PAUL ANKA  You are my destiny
  DANNY  East Virginia  

 • FRIDA - Shine
  MÖTLEY CRÜE - Home sweet home
  CLIFF RICHARD - Summer holiday
  ROCK'N'ROLL BAND - I know what you want, sister
  KASEVA - Striptease tanssija
  RUBETTES - Juke box jive
  VANHA ISÄNTÄ - Onkimiehen blues
  VANITY FARE - Hitchin' a ride
  OLIVIA NEWTON-JOHN - Hopelessly devoted to you
  NEUMANN - Naiselleni
  COREY HART - Can't help falling in love
  ERIC CARMEN - She did it
  FREDERIK - Taka takata
  THE SHADOWS - Wonderful land
  HARRY BELAFONTE - Banana boat song
  CCR - Who'll stop the rain
  DANNY - Kauan

 • AC/DC  Thunderstruck
  CHICAGO  25 or 6 to 4
  KIRKA  Saat kaiken
  DONNA  Muinainen kaunotar
  ARMI AAVIKKO  Tahdon tänään saada
  JOHN FORSYTHE & ORKESTERI  Theme from Charlie's Angels
  CAMEL  Skylines
  BRIAN MAY  Last horizon
  HURRIGANES  Get on
  BAD COMPANY  Good lovin' gone bad
  YES  Going for the one
  LAPINLAHDEN LINNUT  Helppoa elämää
  FOCUS  Haren scarem
  JUSSI & THE BOYS  Kesäduuni blues

 • THE BEATLES  All my loving
  GREG LAKE  C'est la vie
  TRIO  Da da da
  TASAVALLAN PRESIDENTTI  Piece of mind
  BACCARA  Cara mia
  JUICE LESKINEN  Syksyn sävel
  BROADCAST  Pasadena sungodown
  DR.  FEELGOOD  Milk and alcohol
  WHITNEY HOUSTON  I wanna dance with somebody (who loves me)
  DON MCLEAN  Vincent
  STYX  Come sail away
  PINK FLOYD  If
  LED ZEPPELIN  Immigrant song

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä