Katsottavissa ulkomailla
SuomiLOVE

SuomiLOVE: Tämä Sannin biisi muutti autistisen Nuutin (11 v.) elämän - katso maaginen SuomiLOVE-yllätys

  • 7 min
  • toistaiseksi

Kausi 3, jakso 2. Noorasta tuli äiti 23-vuotiaana vuonna 2005, kun esikoinen Nuutti syntyi. Kahden vuoden iässä Nuutti oli jo pieni isoveli, ja hänelle diagnosoitiin lapsuusiän autismi.

Nooran hyvät ystävät Reetta ja Saila kertovat, että Noora käsittelee lapsensa autismia positiivisuuden kautta.

- Hän iloitsee, että on saanut lapsen, ja vaikka tämä ei katso silmiin eikä puhu, hän pysähtyy hetkeen ja huomaa ne pienet asiat, jotka useilta "terveiltä" ihmisiltä jää huomaamatta.

Sanni on Nooran ja Nuutin ehdoton lempiartisti. Koska Noora ja Nuutti eivät pysty käymään yhdessä artistin keikoilla, haluavat Nooran ystävät järjestää heille yksityiskeikan Nuuksion kansallispuistossa.

- Tällä tapahtumalla haluamme kertoa, että Noora on meille tärkeä ihminen, ja on ihanaa, että heidän perhe on meidän elämässämme, Reetta ja Saila täsmentävät.

Katso kaikki SuomiLOVEn kappaleet pitkinä versioina Areenasta!

SuomiLOVEn uuden kauden toinen jakso lauantaina 17.12.2016 Yle TV1:ssä klo 21.15.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

SuomiLOVE

Koskettavia elämäntarinoita ja rakkauslauluja

Seitsemännellä tuotantokaudella SuomiLOVE on kutsunut tähtikaartiin viisi rakastettua ja vuosien varrella tiuhaan yllätysesiintyjäksi toivottua artistia suunnittelemaan omannäköiset ja -kuuloiset LOVElähetyksensä. Kauden juontavat Mikko Kuustonen ja Susanna Laine. Ohjelman sydämenä sykkii suurenmoinen LOVEband kapellimestarinaan Ako Kiiski.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä