Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti

Lauantaisin klo 10.50, Yle Radio Suomi

Legendaarinen Tohtori Raimo (Martti Suosalo) hallitsee oudoimmatkin terapiamuodot. Asiakkaiksi hakeutuu julkisuudesta tutunoloisia henkilöitä, joita imitoivat Jarkko Tamminen, Jukka Puotila, Erja Manto ja Nora Rinne.

Jaksot

 • Pääministeri Juha Sipilään kohdistuvat valehtelu epäilyt asettavat Suomen hallituksen tulevaisuuden vaakalaudalle. Selvittääkseen totuuden Tohtori Raimon on turvauduttava salassa pidettyyn keinoon - sertifioituun alpakkaterapiaan. Jaksossa selviää myös kuka tällä kertaa joutuu salamatkustamaan auton sikaosastolla eli peräkontissa.

 • Tavalliset kansalaiset saavat nyt yllättäviä puhelinsoittoja. Luvassa kiva lahja,
  kunhan tekee jatkuvasti voimassaolevan tilauksen jostain hallituspuolueesta.
  Tohtori Raimo kouluttaa Suomen kovimmat puhelinmyyjät.

 • Tohtori Raimo vie presidenttiehdokkaat bussiretkelle ihmettelemään Mäntyniemen arkea. Vain aidan takaa tietysti. Aidan sisäpuolella presidentti Sauli Niinistö joutuu nousemaan tunteiden tikapuille, koska vaalikampanja meni hyvin siihen asti kunnes piti olla tekemisissä muiden ehdokkaiden kanssa ensimäisessä vaaliväittelyssä.

 • Tohtori Raimon saaressa ministeri Paula Risikon hiljaisuuden retriitti keskeytyy kun paikalle ryntää sotelobbarien kerma, Laura Räty ja Lasse Männistö. Nalle Wahlroos tuo Raimon saunaan mukanaan omat pefletit ja pamfletit.

 • Grillikauden hiljalleen hiipuessa on aika uusia Tohtori Raimon jakso satavuotiaasta grillistä.
  Näitä grillejä on vain yksi maailmassa. Grillirasvaan on marinoitunut ilon ja tuskan hetkiä mm. Paavo Väyryseltä, Jutta Urpilaiselta, Teemu Selänteeltä, Anneli Jäätteenmäeltä, Vesku Loirilta
  ja jopa U.K. Kekkoselta. Ja yhä Raimo grillaa samalla rasvalla.

 • Tohtori Raimo ja Mirkku joutuvat vakoilemaan Eduskunnassa, miten Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto pärjää Elina Lepomäen, Li Anderssonin ja Teuvo Hakkaraisen eri mielipiteiden kanssa. Varjostuskeikan keskeyttää interventio, ja selviää kuka lojuu vankilan suihkuhuoneen lattialla. Huomaako kukaan vaaleatukkaista intiaanipäällikköä eduskuntatalon kuppilassa?

 • Varsinkin näin Porin jazzien aikaan jokainen poliitikko ja virkamies pyrkii uranousuun, kovapalkkaiseksi konsultiksi tai lobbariksi - eli myymään Suomelle terveyspalveluita, Hornetteja tai edes limuviinaa. Mutta entä ne, joille lobbarin ura ei urkeakaan? Heitä auttaa hyväntekeväisyysjärjestö Povi-apu, jonka puheenjohtaja Mirkku saa itse Tohtori Raimon vetämään terapiaa näille kurjille ja hylätyille.

 • Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on aloittanut kampanjoinnin hyvissä ajoin ennen muita. Kannattajakortteja on saatu kasaan 156 000 kappaletta. Saulia ollaan huutamassa jatkoon jo ensimmäisellä kierroksella. Tohtori Raimon arkistoista on löytynyt jakso "Jenni ja Sauli vihanhallintaterapiassa" syyskuulta 2014. Ajalta jolloin vaalikampanja oli vain kiilto Jennin silmissä.

 • Koulun vakaumuksellinen uskonnon opetus halutaan lopettaa. Eihän historiaa tai yhteiskuntaoppia opeteta eri ryhmissä vanhempien puoluekannan mukaan. Tohtori Raimo joutuu erotuomariksi, kun eri uskontokuntien edustajat löytävät yhteisen vihollisen.

 • Tohtori Raimon vaaratiedote: Etelä-Suomen taajamissa vaeltelee syvästi haavoittuneita poliitikkoja, jotka kutsuvat itseään Siniseksi Tulevaisuudeksi. Kansalaisia kehotetaan perääntymään rauhallisesti puhuen tai esittämään kuollutta.Vaikka rauhallinen ministeritason poliitikko näyttää vain kerjäävän nimiä kannatuskortteihin, on sitä syytä varoa. Ihmisille vaaratonta poliitikkoa ei ole. Suurinta pelkoa herättää ärtynyt Timo Soini. Itämainen gobeliini lennättää Laura Huhtasaaren eroottiseen eloon.

 • Hallelujaa, Suomi sai Nordean! Ja Nordeassa jos missä tiedetään, että organisaatiouudistus se on joka kannattaa. Tohtori Raimo opetti jo alkuvuodesta, että juuri organisaationuudistus pitää työntekijän nöyränä ja tärisevänä.

 • Tohtori Raimo valmentaa presidentti Niinistöä Trumpin tapaamisen kulisseissa. Kotona Mirkku kiikuttaa poliisijohdon keskelle painajaista. Jaksossa selviää miksi tohtori Raimon on kömmittävä jopa presidentin aviovuoteeseen selvittämään törkeää tietovuotoa Mäntyniemessä.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä