Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti

Yle Radio Suomi

Legendaarinen Tohtori Raimo (Martti Suosalo) hallitsee oudoimmatkin terapiamuodot. Asiakkaiksi hakeutuu julkisuudesta tutunoloisia henkilöitä, joita imitoivat Jarkko Tamminen, Jukka Puotila, Erja Manto ja Nora Rinne.

Jaksot

 • Miten on mahdollista, että samaan aikaan kun Sote junnaa lähtökuopissa opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen on saavuttanut kaikki tavoitteensa koulutusreformissa? Jaksossa selviää mikä on setelivallankumous. Mikko Leppilampi ja Vappu Pimiä juontavat viihdeohjelmaa "Kuka pelkää hoitajaa".

 • Suomi elää sodistaan. Itseään kunnioittavat Isän päivän kirjat kertovat raskaiden taistelujen tulihelveteistä. Tohtori Raimon aikakoneestaan saaman tulevaisuuden äänitteen mukaan Pekka Sydänten presidentti Haavisto tullaan valitsemaan Vihreiden johtoon myös vuonna 2058. Puolue on silloinkin samassa tilanteessa eivätkä nuoret halua ottaa vastuutta, kun heillä on merkittävä poliittinen ura edessään. Pekka on lähes satavuotias ja elää jo itse uudelleen Koijärven poteroita. Ja liikenneministeri Anne Berner käy taidehankintataisteluita.

 • Mitä yhteistä on Stalinilla ja Hitlerillä? Molemmat ovat palaamassa henkiin. Venäjällä pystytetään uusia patsaita isä-Stalinille ja Saksassa muistellaan Hitlerin hyviä ja leikkisiä puolia. - Presidentti Vladimir Putin katsoo tiukasti menneisyyteen ja liittokansleri Angela Merkel siirtyy kovaa vauhtia sinne. Merkelistä puhutaan jo menneessä aikamuodossa. Voiko Tohtori Raimo auttaa heitä, kun järjen ja konsensuksen aika on Euroopassa so last season.

 • Lakot kormuuttavat suomalaisia, kun Hallitus, Elinkeinoelämä ja Ammattiyhdistysliike mittelevät voimiaan.
  Eliitin keskeiset elimet ovat lukittautuneet Juha Sipilän johdolla Valtioneuvoston linnan vessaan, saman pisuaarin äärelle.
  Kolmikannan miehuuskoe on jälleen pystyssä ja kansa kärsii. Kestääkö Mirkku tämän karun näkymän ja tarvitaanko Raimon interventiota?

 • Antti Rinteen eroahdistus.
  Tohtori Raimo sai SDP:n puheenjohtajan kiinni rysän päältä lokakuussa 2016. Antti Rinne oli kielloista huolimatta taas ollut kiertelemässä ovelta ovelle jakamassa SAK:n ilosanomaa. Niin silloin kuin nytkin Tohtori Raimolla on sopiva hoitomuoto Rinteen eroahdistukseen ammattiyhdistysliikkeestä. Koirakoulu sopii tähänkin. Mutta minne SDP:n kannatus kohta pomppaakaan kiitos maan hallituksen ja ammattiyhdistysliikkeen mittelön.

 • Musta aukko uhkaa Suomea, ja koko maapallo ovat vaarassa tuhoutua. Onko tämä seurausta ilmaston lämpenemisestä vai rankaiseeko ilmestyskirjan peto Suomea Irlannin kansanäänestyksestä? Mistä on kyse, kun yksi tunti Soten parissa vastaa seitsemää vuotta tavallista eduskuntatyöskentelyä? Raimoa on kadonnut, joten Mirkun täytyy kääriä hihat ja pelastaa planeetta.

 • Oletko odottanut ikuisuuden punaisissa valoissa tyhjissä risteyksissä? Onko tuttu kotikatu tänäkin vuonna katupölyn, räjäytysten ja työkoneiden helvetti? Tuntuuko sinusta, että liikenneratkaisut tehdään vain kiusaamaan tielläliikkujia? Olet oikeassa. Tervetuloa kuuntelemaan jakso, jossa Tohtori Raimo selvittää liikennesuunnittelijoiden salaliiton ja pyhittääkö tarkoitus keinot?

 • Timo Soinin ministeriautossa on niin hiljainen moottorin hyrinä ettei kuulu edes omantunnon ääni. Tohtori Raimo selvittää miksi pikkuinen iltalenkki kynttilä kädessä sai koko Suomen polvilleen ja miten ulkoministerin aborttipuheet ovat osa työhakemusta uusiin tehtäviin. Jaksossa myös vihreiden Maria Ohisalo saa kylmiä väreitä puheenjohtaja Touko Aallosta.

 • On parasta aloittaa Yleisradion uuden toimitusjohtajan kausi takuuvarmasti hyväksyttävällä uusintaohjelmalla. Tammikuussa kuultiin muodollisesti ja sisällöllisesti täydellinen ja korkeimpien tahojen hyväksymä Tohtori Raimon jakso. Siinä Yleisradion hallintoneuvoston jäsenet ovat viisaudessaan laatineet pilottijaksot malliksi uusituista televisio-ohjelmista. Jaksossa palataan myös Helsingin opetusviraston kadonneeseen tietotekniikkaan.

 • Tohtori Raimo on kaivanut arkistojen kätköistä yli sata vuotta vanhan tavoitteen demarien vaaliaseeksi kokoomusta vastaan. Antti Rinne joutuu visaisen pähkinän eteen, kun pitää ratkaista onko Suomi valmis kaikille yhteiseen katsomusaineeseen ja vihdoin poistamaan uskonnonopetuksen kouluista. Mitä sanoo opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, ja mitä ajattelevat demariäänestäjät?

 • Hellekesä näytti että vesi voi loppua Euroopasta - ja Suomestakin. Puhdas vesi on kohta öljyä arvokkaampaa. Vesi on rahaa, harva uskaltaa vain sanoa sitä ääneen. Tohtori Raimon jaksossa näemme tulevaisuuteen, ja selviää imetäänkö Suomen järvet kuiviin?

 • Eduskunnan syysistuntokausi alkaa ensi viikon torstaina ja palataan nyt Tohtori Raimon kanssa kansanedustajien kevätjuhlaan. Silloin jännitettiin päästääkö pääministeri Juha Sipilä heitä kesälomalle lainkaan. Tohtori Raimon ja Mirkun järjestämässä juhlassa palkittiin parlamentaarikot kukin ansionsa mukaan. Kenelle lankeaa eduskunnan jakomielipalkinto? Jaksossa selviää, kuka on siemennyksen musta hevonen ja kuka on ansainnut eduskunnan mieleterveyskuntoutujien pystin. Mukana mm Juha Sipilä, Ilkka Kanerva, Elina Lepomäki, Timo Soini, Touko Aalto ja Susanna Koski.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä