Kantapöytä

Musica nova tuo uutta ja Tampereen ooppera juhlii Pohjalaisilla

 • 2 min
 • ei kuunneltavissa

Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina säveltäjä Sauli Zinovjev, vibrafonisti Panu Savolainen, alttoviulisti Atte Kilpeläinen, oopperalaulaja Tiina-Maija Koskela, ohjaaja Tuomas Parkkinen ja kuoronjohtaja Heikki Liimola. Opiskelijatreffeillä tavataan klarinetisti Iines Kiuru. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Janne Koskinen.

Lähetykset

 • ke 1.2.2017 14.57 • Yle Radio 1

Jaksot

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina pianisti Iiro Rantala, musiikintutkija Eila Tarasti, alttoviulisti Jakob Dingstad, säveltäjä Eero Hämeenniemi sekä Uuno Klami -sävellyskilpailun nuoret voittajat Maxim Larionov ja Ossi Hiltunen. Opiskelijatreffeillä tuubisti Ville Niemelä. Kahvia kaatamassa toimittajat Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina musiikkielämän vaikuttaja Erkki Korhonen, säveltäjä Matthew Whittall, näyttelijä ja ohjaaja Maria Sid sekä Klassinen Maanantai -klubin vetäjä Sirja Puurtinen ja säveltäjä Lauri Supponen. Opiskelijatreffeillä piccolohuilisti Heta Aho. Musiikkia on esittämässä myös pianisti Irina Zaharenkova. Kahvia kaatavat toimittajat Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina kapellimestari-säveltäjä Jaakko Kuusisto, pianisti Paavali Jumppanen, säveltäjä Niilo Tarnanen, viininviljelijä Juha Berglund ja musiikkitoimittaja Ainomaija Pennanen. Opiskelijatreffeillä sotilaskapellimestariopiskelija Sauli Saarinen. Musiikkia esittämässä kitaristi Taavi Kiviranta ja harmonikansoittaja Matti Pulkki. Kahvia kaatavat toimittajat Lisa Enckell ja Janne Koskinen.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina musiikinopettaja Reijo Karvonen, Kruununhaan yläasteen musiikkiluokkien kuoro & Timo Pihkanen, Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen ainejohtaja Max Tabell ja opiskelija Tuulia Ryhänen, sellisti Mikko Ivars sekä musiikkitoimittaja Anne Lainto. Kahvia kaatavat toimittajat Inari Tilli ja Janne Koskinen.

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Pirjo Päivärinta ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Retuperän WBK:n taiteellinen harhaanjohtaja Johan Smörgårds oli Janne Koskisen ja Timo Asikaisen kanssa Yle Radio 1:n Kantapöydässä kahvittelemassa 6.11.2013.

 • Tähtitanssija Minna Tervamäki oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä konserttivieraana Inari Nuuteron ja Janne koskisen haastateltavana. Hän kertoi harrastavansa odottavien äitien laulusuzukia, jota jatketaan toivottavasti koko perheen voimin lapsen syntymän jälkeenkin. Minna Tervamäki sai konserttiliput kitaristi Ismo Eskeliseltä. Yhteistyötä hän on tehnyt Ismon lisäksi mm. Topi Lehtipuun ja Kimmo Pohjosen kanssa. Minna nauroikin prinssien vaihtuneen muusikoiksi. (Katkelma ohjelmasta.)

 • Cembalisti Elina Mustonen ja SUomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen olivat Janne Koskisen ja Helena Hannikaisen haastateltavina Kantapöydässä 16.10.2013.

 • Vuokko Hovatta on koko syksyn teatterista virkavapaalla ja nauttii musiikin tekemisestä täysillä. Uusi levy, Minä rakastan ikuisesti, julkaistiin syyskuun lopulla ja nyt hänellä on aikaa keikkailla. Vuokko Hovatta oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Timo Asikaisen haastatteluvieraana keskiviikkona 9.10.2013.

Klipit

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja elävää musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Jari Sinkkonen ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Helsingin kaupungin uusi kulttuurijohtaja Stuba Nikula oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Rikka Holopaisen ja Karoliina Vesan haastattelussa. Konserttiliput Stuballe ojentaa RSO:n alttoviulisti Riitta-Liisa "Pisku" Ristiluoma.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä