SuomiLOVE

Anssi Kela yllättää Jussin kappaleella, joka muistuttaa tätä tyttöystävästään – katso SuomiLOVEn kolmannen jakson päräyttävä lopetus!

  • 6 min
  • toistaiseksi

Kausi 3, jakso 3. Jussi ja Laura kävivät ensimmäisillä treffeillä vuonna 2013. Treffit eivät menneet kuin elokuvissa, mutta jokin tapaamisessa kolahti.

- Ollaan jälkikäteen vitsailtu, että Jussi rikkoi lähes kaikkia Ilta-Sanomien ”Älä tee näitä virheitä ensi treffeillä”-etikettejä. Jokin sinä iltana kuitenkin kolahti molemmin puolin, Laura kertoo treffeistä.

Parin alkutaival oli hieman epävarmaa ja ns. soutamista, mutta yhteisen sävelen löydyttyä, he ovat olleet onnellisia yhdessä.

Lauraa ja Jussia yhdistää leikkimielinen kiusanteko, vaikka syvällinen puoli on myös vahva osa heidän elämää. Jussi on myös taitava yllättämään Lauraa, joten hän haluaa yllättää nyt vuorostaan tämän.

Anssi Kela ja kappale Levoton tyttö, on pariskunnan ehdoton yhteinen kappale. Tämä kohtaaminen ei varmasti unohdu koskaan!

Katso kaikki SuomiLOVEn kappaleet pitkinä versioina Areenasta!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

SuomiLOVE

Perjantaisin, Yle TV1

SuomiLOVE yhdistää koskettavat elämäntarinat unohtumattomiin rakkauslauluihin, joita esittävät kotimaiset artistit ja LOVEband. Ohjelman juontavat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä