SuomiLOVE

Michael Monroe yllättää häntä suuresti fanittavan Artun kappaleella, joka on hänen ja vaimonsa yhteinen biisi – katso SuomiLOVEn suurenmoinen kohtaaminen fanin ja idolin välillä!

  • 5 min
  • toistaiseksi

Kausi 3, jakso 4. Arttu ja Nina tapasivat lukioikäisinä Kotkan Meripäivillä. Nina oli tuore ylioppilas ja Arttu lukion abivuotta aloitteleva nuorukainen.

Vuonna 1996 he menivät naimisiin. Perheeseen kuuluu nykyään myös kaksi lasta. Täysin mutkitta elämä ei ole kuitenkaan mennyt, sillä kesällä 2014 Nina sairastui leukemiaan.Vuosi oli raskas ja epävarmuus raastavaa. Elämä pysähtyi ja kaikki pyöri Ninan sairauden ympärillä.

Arttu otti ohjat perheestä, hoiti kodin, opiskeli ja teki töitä Ninan toipuessa sairaudesta.

- Siitä se elämä oikeastaan sitten lähti pikku hiljaa käynnistymään. Siitä on jääny sellanen hetkistä nauttimisen taito, sillä onhan tää aika ainutlaatuinen tää ihmisen elämä, Nina täsmentää.

Arttu on suuri musiikin ystävä ja Hanoi Rocks -fani. Ninan mukaan usein on kuultu vierashuoneesta yhtyeen tuotantoa, Artun tulkitsemana. Nina haluaa yllättää Artun kappaleella, jonka Arttu lauloi hänelle heidän seurustelunsa alkuaikoina ja kertoa hänelle kuinka paljon häntä rakastaa.

Katso kaikki SuomiLOVEn kappaleet pitkinä versioina Areenasta!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

SuomiLOVE

Perjantaisin, Yle TV1

SuomiLOVE yhdistää koskettavat elämäntarinat unohtumattomiin rakkauslauluihin, joita esittävät kotimaiset artistit ja LOVEband. Ohjelman juontavat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä