SuomiLOVE

Taiska palaa SuomiLOVEssa lapsuutensa pihapiiriin ja yllättää kaikki – katso, miten Mombasa heilauttaa illan ikimuistoiseksi!

  • 5 min
  • toistaiseksi

Kausi 3, jakso 5. Helsingin Vuosaaressa on jo vuodesta 1965 asuttu taloyhtiössä, jonka yhteisöllisyydestä monien muiden kannattaisi ottaa mallia.

- Tässä taloyhtiössä on sellainen meininki, että kaikkia tervehditään ja kaikkien lapsista pidetään huolta. Ihmiset ovat tämän taloyhtiön paras puoli, kertoo taloyhtiössä 18 vuotta asunut Eija.

- Me haluttiin järjestää yllätys sen kunniaksi, että olemme kestäneet putkiremontin. Jokainen täällä asuva ansaitsee nämä juhlat, Eija jatkaa.

Ja mitkä juhlat Vuosaareen saatiinkaan pystyyn! Tunnelma heilahti ikimuistoisen puolelle viimeistään siinä vaiheessa, kun yllätysesiintyjä ilmestyi juhlakansan keskelle. Legendaarinen Taiska – joka on itsekin asunut lapsuudessaan ja nuoruudessaan kyseisessä taloyhtiössä – kruunasi illan Mombasa-ikivihreällään.

Katso kaikki SuomiLOVEn kappaleet pitkinä versioina Areenasta!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

SuomiLOVE

Perjantaisin, Yle TV1

SuomiLOVE yhdistää koskettavat elämäntarinat unohtumattomiin rakkauslauluihin, joita esittävät kotimaiset artistit ja LOVEband. Ohjelman juontavat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä