SuomiLOVE

Kirkan Hengaillaan-klassikko soi soundtrackina yllätyksessä, jossa pysähdytään arvostamaan ystävyyttä ruuhkavuosien keskellä

  • 4 min
  • toistaiseksi

Kausi 3, jakso 5. Välimatka ja elämän hektisyys verottavat ystävien tapaamista. Välillä onkin hyvä tarttua kalenteriin ja raivata tilaa yhteiselle ajalle. Niin tekivät Janne ja Eerika ja järjestivät yllätyksen ystäväpariskunnalleen Janille ja Lotalle.

- Jani ja Lotta ovat hyviä ystäviämme ja ensimmäisiä henkilöitä, joille jaamme kaiken, Eerika kertoo. Heiltä saa hyvää vertaistukea niin hyvissä kuin huonoissakin jutuissa, Janne jatkaa.

Erilaiset elämäntilanteet vaikuttavat siihen kuinka usein ystävykset tapaavat, ja lisäksi välimatka on harventanut tapaamisia. Onneksi LOVEbandin yllätyksen myötä koko jengi saatiin koolle. Ilohan siitä repesi, kun Kirkan klassikkobiisi Hengaillaan pärähti soimaan.

Katso kaikki SuomiLOVEn kappaleet pitkinä versioina Areenasta!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

SuomiLOVE

Perjantaisin, Yle TV1

SuomiLOVE yhdistää koskettavat elämäntarinat unohtumattomiin rakkauslauluihin, joita esittävät kotimaiset artistit ja LOVEband. Ohjelman juontavat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä