Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Sodan ja rauhan miehet

Jakso 7

  • 54 min
  • toistaiseksi

7/10. Neuvostoliiton ja Suomen hallitusten edustajat käyvät rauhanneuvotteluja Moskovassa maaliskuussa 1940. Neuvottelut jatkuvat aina välirauhan tekoon saakka. (1979)

Päärooleissa: Risto Mäkelä (Vjatseslav Mihailovits Molotov), Leif Wager (Risto Ryti), Keijo Komppa (Juho Kusti Paasikivi), Veikko Uusimäki (Walden), Toivo Lehto (Väinö Voionmaa), Ilmari Saarelainen (Johan Nykopp), Paavo Hukkinen (Andrei Zdanov), Kalevi Honkanen (Kosyrev), Aulis Hirvonen (Vasiljevski), Mauno Saarikoski (Hakkarainen). Ohjaaja ja käsikirjoittaja Matti Tapio. Asiantuntijoina mm. vuorineuvos Johan Nykopp, valtiotieteen tohtori Martti Häikiö ja everstiluutnantti Helge Seppälä.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Sodan ja rauhan miehet

Dokumenttiaineistoihin, muistelmiin ja uutiskuviin perustuva draamasarja kertoo Suomen lähihistoriasta 1930-luvulta jatkosodan syttymiseen 1941 saakka. Sarja valottaa Suomen, Neuvostoliiton ja Saksan suhteita, talvisodan syttymisen syitä sekä toisen maailmansodan alkutapahtumia. Sodan ja rauhan miehet on TV2 Teatteriohjelmien kymmenosainen sarja vuodelta 1978.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä