Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Tiina

Jakso 5: Mummon luo

  • 30 min
  • 3 kk 16 pv

5/6. Tiina matkustaa maalle mummon seuraksi. Hän käy naapurin Leenan ja Villen kanssa paimenessa, seilaa lautalla ja pohtii lähteen jumalan olemassaoloa.

Rooleissa: Juulia Salonen (Tiina), Anja Pohjola (Tiinan mummo), Maiju Ranta (Leena), Eija Ahvo (Kaisa), Sampo Sarkola (Ville), Helga Kulmala, Eero Kulmala, Iida Kulmala & Miia Ojala (Kaisan lapsia), Jarkko Rasinen, Mikko Maunu & Tero Sutinen (Villen kaverit). Ohjaaja ja käsikirjoittaja Marjut Komulainen. Musiikki Edu Kettunen. Perustuu Anni Polvan Tiina-kirjasarjaan.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Tiina

Reipas poikatyttö Tiina muuttaa perheensä kanssa maalta kaupunkiin. Tiina saa nopeasti uusia kavereita, jopa tappelun kautta. Tiina kohtaa rohkeasti uudet tilanteet ja asettuu aina heikomman puolelle. Kun on kysymys totuudentorvi Tiinasta, niin voi tapahtua mitä vain. Rooleissa mm. Juulia Salonen, Patrik Nortemo, Sara Engström, Heini Miettinen, Antti Merilehto, Petra Frey, Erkki Saarela, Juhana Langinvainio, Liisi Tandefelt ja Anna-Leena Mäki-Penttilä. Kirjailija Anni Polva. Käsikirjoitus ja ohjaus Marjut Komulainen. TV1 Lasten- ja nuortenohjelmat (1991)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä