Sen selostuksen haluaisin kuulla

Sen selostuksen haluaisin kuulla, osa 5

 • 1 h 57 min
 • toistaiseksi

Viides Sen selostuksen haluaisin kuulla -selostustoivekonsertti. Suksi - ja lumilajivälähdykset  nostavat tunnelmaa alkavan MM-kisakuukauden kynnyksellä. Toimittajat Mikko Hannula ja Jussi Putkonen.

Lue lisää: Illan selostustoivekonsertti: "Koko koulu seurasi, kun Mieto pyllähti nokalleen"

Lähetykset

 • ke 1.2.2017 18.03 • Yle Puhe

Jaksot

 • Seitsemännessä toivekonsertissa ainakin: pomppii kuin kenguru, uusi ME, tanko taipuu, yllätysselostaja, Ihme, sormi pystyssä, mitali näistäkin kisoista, tuleeeeeeee, you did it Edwin, nokka irti, tulee kuin hirvi, kuin lentoon lähtisi, maratonportista sisään, pikaluistelun olympiakultaa, muut jäävät räikeästi.... toimittajat Mikko Hannula ja Jussi Putkonen

 • Kuudennella kerralla kärsimystoivekonsertti: pettymystä, surua, tappioita, dopingia, turhautumista, epäonnistumisia ja takaiskuja. Ainakin: oksennus, katastrofaalimaisen suuri, uusintauinti, 2002 joukkuemäki, MM-rankkarit 1994, Vipu ja Asell, Karppinen 1988, Vancouver välierä, kuolemankurvit, Mikan sauva, Ruotsi tasoittaa, Kuusysi, Mühlegg, yh-piina 2009, olin lammas, Tshekki-Suomi MM-karsinta ja 5-1:stä 5-6:een. Toimittajat Mikko Hannula ja Jussi Putkonen.

 • Viides Sen selostuksen haluaisin kuulla -selostustoivekonsertti. Suksi - ja lumilajivälähdykset nostavat tunnelmaa alkavan MM-kisakuukauden kynnyksellä. Toimittajat Mikko Hannula ja Jussi Putkonen.

 • Sen selostuksen haluaisin kuulla -toivekonsetti neljättä kertaa.
  Nyt ainakin sivistynyt sielu, Osaka, Platini, mela heiluu, maailmanympäripurjehdus, puudutettu kylki, Artsi, seiväs - ja transitmies, taivas varjele, suomen nopein ja hitain vesipalloselostaja ja 200 metriset.
  Toimittajat Mikko Hannula ja Jere Pehkonen.

 • Itsenäisyyspäivän kunniaksi täytetään suomalaismenestykseen liittyviä toiveita. Sinivalkoinen ääni, Murakoso jää, keihään ME, äidin ja pojan EM-kullat, Hellstenin Voitto, Ylä-Tatra, Hakulinen, Hartsa, Viki, Toni, Huuhkaja, maailman kahdeksas ja Gijonin ihme, Karppinen, susijengi, Ranska ryökäle, Pave ja Kaisa, Rally Finland, yllätykset jne. Toimittajat Mikko Hannula ja Jere Pehkonen.

 • Suuren suosion saanut toivekonsertti jatkuu. Ylen arkistojen ovet avautuvat jälleen.
  Tällä kertaa ainakin Sydney, Sarajevo, 1992, UKK, Lillak, Tappara, Rally Finland, Los Angeles, Nemeth, 1960, Rooma, Oberstdorf, Asell, Myllylä, 2011...
  Suora lähetys, Toimittajat Jere Pehkonen ja Mikko Hannula.

 • Yle 90 -juhlavuoden erikoislähetyksessä Mikko Hannulan johdolla käydään läpi suomalaisen urheiluhistorian vaikuttavimpia tapahtumia.

  Yleisön toivomina hehkeimmät hetket, karvaimmat tappiot ja mehukkaimmat haastattelut: Äitee, Jukola, Nevala, München, sadasosa, Keke, Matti, TV2:n lauantaifutis, Ukkola, Vode, Oksala, Pakkanen, 1995, Sotshi...

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä