Kantapöytä

Pekka Kuusisto pikakiinnityksellä RSOn solistiksi

 • 59 min
 • ei kuunneltavissa

Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina viulutaiteilija Pekka Kuusisto, Bonnier-palkittu luova johtaja Jani Halme, muusikko Maija Ruuskanen, ohjaaja Juulia Tapola, Suomen sinfoniaorkesterit ry:n tuleva toiminnanjohtaja Helena Värri ja mezzosopraano Elli Vallinoja. Opiskelijatreffeillä tavataan kansanmuusikko Noora Kauppila. Musiikkia esittämässä Luineh-duo eli Noora Kauppila ja Juuso Raunio. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Janne Koskinen.

Lähetykset

 • ke 29.3.2017 13.59 • Yle Radio 1

Jaksot

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Yleisradion vuoden nuorisokuoro julkistetaan. Vieraina myös kapellimestari Tuomas Hannikainen, taidehistorioitsija Hanna-Reetta Schreck, säveltäjä Juhani Nuorvala ja kitaristi Petri Kumela. Opiskelijatreffeillä baritoni Samuli Takkula. Musiikkia esittämässä myös sopraano Annami Hylkilä ja pianistit Juho Lepistö ja Jari Hiekkapelto. Kahvia kaatamassa toimittajat Riikka Holopainen ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina oopperajohtaja Lilli Paasikivi, säveltäjä Sebastian Fagerlund, libretisti Gunilla Hemming, tekstiilitaiteilija Katariina Metsovaara-Heikinheimo, viulistit Terhi Paldanius ja Jukka Untamala sekä sopraano Tuuli Lindberg. Opiskelijatreffeillä tavataan saksofonisti Perttu Nurkka. Kahvia kaatavat toimittajat Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina kapellimestari Hannu Lintu, kirjailija ja pianisti Marjo Heiskanen, RSOn soolosellisti Tomas Nuñez-Garcés sekä Maj Lind -pianokilpailun suomalaismenestyjä Hannu Alasaarela. Opiskelijatreffeillä tavataan pianisti Laura Pulkka. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Pirjo Päivärinta ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Retuperän WBK:n taiteellinen harhaanjohtaja Johan Smörgårds oli Janne Koskisen ja Timo Asikaisen kanssa Yle Radio 1:n Kantapöydässä kahvittelemassa 6.11.2013.

 • Tähtitanssija Minna Tervamäki oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä konserttivieraana Inari Nuuteron ja Janne koskisen haastateltavana. Hän kertoi harrastavansa odottavien äitien laulusuzukia, jota jatketaan toivottavasti koko perheen voimin lapsen syntymän jälkeenkin. Minna Tervamäki sai konserttiliput kitaristi Ismo Eskeliseltä. Yhteistyötä hän on tehnyt Ismon lisäksi mm. Topi Lehtipuun ja Kimmo Pohjosen kanssa. Minna nauroikin prinssien vaihtuneen muusikoiksi. (Katkelma ohjelmasta.)

 • Cembalisti Elina Mustonen ja SUomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen olivat Janne Koskisen ja Helena Hannikaisen haastateltavina Kantapöydässä 16.10.2013.

 • Vuokko Hovatta on koko syksyn teatterista virkavapaalla ja nauttii musiikin tekemisestä täysillä. Uusi levy, Minä rakastan ikuisesti, julkaistiin syyskuun lopulla ja nyt hänellä on aikaa keikkailla. Vuokko Hovatta oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Timo Asikaisen haastatteluvieraana keskiviikkona 9.10.2013.

Klipit

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja elävää musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Jari Sinkkonen ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Helsingin kaupungin uusi kulttuurijohtaja Stuba Nikula oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Rikka Holopaisen ja Karoliina Vesan haastattelussa. Konserttiliput Stuballe ojentaa RSO:n alttoviulisti Riitta-Liisa "Pisku" Ristiluoma.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä