Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti

Monitorissa vaihtoehtoinen Yle

 • 9 min
 • 8 kk 19 pv

On parasta aloittaa poliittisen satiirin uusi vuosi ja uusi lähetysaika takuuvarmasti hyväksyttävällä ohjelmalla. Tänään kuullaan muodollisesti ja sisällöllisesti täydellinen ja korkeimpien tahojen hyväksymä Tohtori Raimon jakso. Siinä Yleisradion hallintoneuvoston jäsenet ovat viisaudessaan laatineet pilottijaksot malliksi uusituista televisio-ohjelmista. Mallit tehtiin jo maaliskuussa, mutta huonosti Tohtori Raimo niistä otti opiksi. Jaksossa palataan myös Helsingin opetusviraston kadonneeseen tietotekniikkaan.

Lähetykset

 • la 11.3.2017 10.49 • Yle Radio Suomi

Jaksot

 • Katso kansalainen huolella ketä äänestät. Oman ehdokkaan valinta käy helpommin kjuin poliitikolle oman puolueen valinta. Keskustelusta päätellen kuntavaaleissa ratkaistaan Suomen EU-ero ja miten suhtautua brexitiin. Samoin kanta Donad Trumpiin ja maahanmuuttajiin. Tohtori Raimo antaa vastaanotolla Juha Sipilälle täydellisen rehellisyyden terapiaa. Miten pääministerin sisällä asuva pieni poika voi väittää että raskaana olevien naisten palautukset Afganistaniin ovat turvattomia?

 • Kaari Utrion ennustus käy toteen. Tohtori Raimon jaksossa on käynnissä #hetoo, miesten vastavallankumous. Vanha ylioppilastalo on taas vallattu. Tohtori Raimo kohtaa talon uumenissa sekä #metoo kohuissa kärähtäneitä että heitä urhoollisesti puolustaneita miehiä. Mukana mm Teuvo Hakkarainen, Aku Louhimies, Lauri Törhönen, Jari Sarasvuo, Renny Harlin, Axl Smith. Mutta miksi mukana on Ulla Appelsin?

 • Jan Vapaavuoren johtama kaupunkikapina on juuri kaatamassa vuosisadan sosiaali- ja terveysuudistusta Helsingin kaupunginvaltuustossa. Vuosi sitten Tri Raimolla oli hallituksen askartelupaskartelukerho, joka paniikissa kiirehti SoTe-bussia valmiiksi ennen kevättä. Mikä soppa syntyy kun kukin puolue saa lisätä siihen lisävarusteita. Tohtori Raimon jaksossa selviää onko tulossa junan vessan lailla toimiva kone, joka tuottaa kansalaisille terveyttä ja hyvinvointia?

 • Saulin ja Jennin naapurustossa kuohuu. Kissoja katoaa ja likavesiä johdetaan naapurin tontille. Melkein naapureista Theresa May kerää nimiä adressiin, että joukkoon sopimaton itäpäädyn naapuri saataisiin kuriin. Ministereistä puolustusministeri Jussi Niinistö on valittu esimaistajaksi.

 • Elina Lepomäki kertoo lapsille markkinaliberalistisen sadun. Sutenööri Soini kaupittelee kadunkulmassa puolueensa nuorta lihaa, siniset ovat valmiita yhden yön vaaliliittoon kenen kanssa tahansa. Ehtiikö Tohtori Raimo hätiin ennen kuin Juha Sipilä ostaa koko puolueen Keskustalle?

 • Antti Rinteen eroahdistus.
  Tohtori Raimo sai SDP:n puheenjohtajan kiinni rysän päältä lokakuussa 2016. Antti Rinne oli kielloista huolimatta taas ollut kiertelemässä ovelta ovelle jakamassa SAK:n ilosanomaa. Niin silloin kuin nytkin Tohtori Raimolla on sopiva hoitomuoto Rinteen eroahdistukseen ammattiyhdistysliikkeestä. Koirakoulu sopii tähänkin. Ja minne SDP:n kannatus kohta pomppaakaan?

 • Tohtori Raimon juhliessa Olympiakultaa Mirkku saa tutkittavakseen vanhalta suojelupoliisilta Suomen kansallisen turvallisuuden ratkaisevaa materiaalia. Selviääkö uusista listoista historiallisen Tiitisen listan salaisuus? Jaksossa kuulemme myös miten Suvi Lindén pärjää puhelinmyyjänä.

 • Formula1 kauden taas alettua huomaa selvästi, että Tohtori Raimon vuosi sitten pääsiäisenä antama tyhjän-lätinän-siedätyshoito on tehonnut?
  Tohtori Raimo ja Mirkku terapoivat Kimi Räikköstä suomalaisella höttöradiolähetyksellä. Siis Kimin pulinaa Pääsiäisen menoliikenteestä, paluuliikenteestä, kesärenkaista. Tasavallan Jenni Haukio haluaa vaihtaa munan piilotuksen karjalanpiirakan piilotukseen.

 • Tohtori Raimon vaaratiedote: Etelä-Suomen taajamissa vaeltelee syvästi haavoittuneita poliitikkoja, jotka kutsuvat itseään Siniseksi Tulevaisuudeksi. Kansalaisia kehotetaan perääntymään rauhallisesti puhuen tai esittämään kuollutta.Vaikka rauhallinen ministeritason poliitikko näyttää vain kerjäävän nimiä kannatuskortteihin, on sitä syytä varoa. Ihmisille vaaratonta poliitikkoa ei ole. Suurinta pelkoa herättää ärtynyt Timo Soini. Itämainen gobeliini lennättää Laura Huhtasaaren eroottiseen eloon.

 • Tohtori Raimon jaksossa selviää miksi kokoomus saa aina tahtomansa. Aktiivimalli todistaa että työttömien kiusaaminen ei ole hallituspolitiikan sivutuote vaan sen päämäärä.

 • Marraskuussa pääministeri Juha Sipilään kohdistuvat valehtelu epäilyt asettivat Suomen hallituksen tulevaisuuden vaakalaudalle. Selvittääkseen totuuden Tohtori Raimon oli turvauduttava salassa pidettyyn keinoon - sertifioituun alpakkaterapiaan. Jaksossa selviää myös kuka tällä kertaa joutui salamatkustamaan auton sikaosastolla eli peräkontissa.

 • Tohtori Raimon jaksossa Sauli ja seitsemän kääpiötä kuullaan Yleisradion vastine Putoukselle. Onko se televisiohistorian hauskin formaatti? Raimo ja Mirkku juontavat ohjelman, jossa testataan miten toimivat presidentinkampanjassa koetellut hokemat. Mukana Sauli ja seitsemän muuta presidenttiehdokasta.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä