Tuija Pehkonen

Vieraana Lauri Tähkä

 • 56 min
 • toistaiseksi

Lauri Tähkä on Yksi Suomen rakastetuimmista ja vihatuimmista artisteista. Viimeistään viime vuoden Vain Elämää ohjelma nosti hänet myös seksisymboliksi ja päiväunien kohteeksi. Mutta millainen mies artistiuden takaa paljastuu? Miten Lauri kokee itse oman herkkyytensä?

Lähetykset

 • ke 1.3.2017 13.01 • Yle Puhe

Jaksot

 • Antti Luusuaniemi on vuonna 2017 ollut kaikkialla. Kahdessa isossa elokuvan pääroolissa, Ylen supersuositussa Syke-sarjassa, Kansallisteatterin Macbethissä, Radio Suomipopin Aamulypsyssä ja Red Carpet - kotimaisen elokuvan festivaalin isäntänä. Ovatko kaikki ammatilliset unelmat jo täyttyneet? Ja mitä esiintyminen Antille antaa?

 • Eicca Toppinen on tehnyt vuonna 1993 perustamansa Apocalyptican kanssa yhden suomalaisista menestystarinoista maailmalla. Bändin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti miljoonittain ja syksyn Apocalyptica on taas keikkaillut ympäri maailmaa. Mutta millainen mies sellon takana seisoo? Ja miten pää kestää ja kroppa kestää hurjan pyörityksen?

 • Entinen kansanedustaja, nykyinen turkisalan edunvalvoja Leena Harkimo on ollut vuosia Suomen seuratuimpia naisia. Menestynyt, vahva, näyttävä, niin häntä usein kuvaillaan. Miten Leenan elämän käännekohdat ovat vaikuttaneet häneen? Entä kuinka rakkaus avantouintiin syttyi?

 • Pertti "Nipa" Neumann on yhden suurimman suomalaisen rock-ilmiön, Dingon keulakuva ja sielu. Dingon ura käynnistyi räjähdysmäisesti vuonna 1984 Sinä ja minä -biisin ja Levyraadin myötä. Sen jälkeen on tapahtunut paljon, ja näistä nousuista ja laskuista Neumann kertoo avoimesti juuri ilmestyneessä Salla Nazarenkon kirjoittamassa "Neumann - Dingo-Kipparin lokikirja" kirjassa. Mutta millainen mies hän on nyt ja kaipaako hän Dingon menestysvuosia?

 • Tuija Pehkonen sai vieraakseen yhden Suomen menestyneimmistä artisteista, Kaija Koon. Mitä vuodet ovat tuoneet Kaijalle, ja miten hän katsoo sitä parikymppistä, sosiaalipelkoista ja paniikkihäiriöstä kärsivää Kaijaa, joka hän joskus oli?

 • Filosofi Esa Saarinen on vuosikymmenten aikana vaikuttanut tuhansiin ja taas tuhansiin suomalaisiin. Kahdeksankymmentäluvun kapinallisesta on tullut kaksituhattaluvun hyväntahdon ja rakkauden lähettiläs. Mistä usko ihmisen hyvyyteen kumpuaa? Ja millainen on ollut Esan oma matka tähän hetkeen? Esan ystävä rallilegenda Ari Vatanen tiivistää Esan lauseeseen: "jos häntä ei olisi olemassa, niin hänet pitäisi keksiä".

 • Susanna Laine valittiin Miss Suomen toiseksi perintöprinsessaksi vuonna 2005, mutta sitä ei juuri kukaan taida enää muistaa. Sen verran paljon hän on ehtinyt sen jälkeen tekemään. Vakuuttava ura sekä tv:ssä että radiossa. Myös unelmaansa, teatteria, Susanna on päässyt toteuttamaan. Mutta mitä paljastuu työnarkomaanin takaa?

 • Henkka Hyppönen on tehnyt vaikuttavan uran monellakin eri elämänalueella. Hän on yksi Suomen menestyneimmistä radiojuontajista, vakuuttava tv-esiintyjä, satoja yrityksiä kouluttanut puhuja ja Plus One Agency Oy:n perustaja ja luova johtaja. Mutta millaiset kipupisteet tai käännekohdat ovat ohjanneet Henkan elämää? Entä mikä tekee hänestä hyvän johtajan

 • Vuosikausia Suomen juontajien kärkikaartiin kuulunut Vappu Pimiä on laajentanus tekemistään viime aikona myös ruokamaailmaan. Kolmas keittokirja putkahti juuri ulos ja oma asiasarja aiemmin tänä vuonna. Mutta mihin suuntaan Vappu haluaisi omaa uraansa tästä eteepäin viedä? Entä millaisen maailman hän haluaisi lapsilleen jättää?

 • Televisiomaailman elävä legenda Riitta Väisänen on pysynyt otsikoissa jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Mikä Riitasta tekee Riitan ja onko hän saavuttanut kaikki lapsuudenhaaveensa? Entä mitkä asiat tälle suorasanaiselle naiselle ovat tabuja?

 • - Jokainen meistä on tavallaan yrittäjä, koska koko elämä on yrittämistä, toteaa monitoimimies ja monen alan yrittäjä Marco Bjurström.

  Radioselfiessä Marco puhuu myös lapsuudestaan, vahvoista ihmisistä ja Bumtsi-Bumista.

  - Ekan lähetyksen tultua ulos elämäni muuttui perusteellisesti eikä ole koskaan palautunut.

  Ja kyllä Tuija vähän itkettääkin vierastaan.

 • Vieraana keittiömestari Tomi Björck.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä