Pål Pressli Show

Jakso 2

  • 45 min
  • toistaiseksi

(3.12.1985) Pål Pressli perehtyy raskaaseen rockiin. Esiintyjävieraana on heavy rock -yhtye Zero Nine ja musiikkivideolla esiintyy Whitesnake. Pål seikkailee myös Linnanmäellä muun muassa Kummitusjunassa sekä tutustuu kehonrakennukseen. Jonas jatkaa pyrkimyksiään muusikoksi.

Juontajana Pål Pressli (Paul Olin). Zero Nine esittää kappaleet Smoke on the water ja White lines. Whitesnake esittää kappaleen Don't break my heart again. Haastateltavina Zero Nine -yhtyeen Kepa Salmirinne, Mara Mäntyniemi, Timo Käsmä, Elmo Harju, Iro Murtola ja Borno Korpela. Pål Pressli seikkailee Linnanmäen huvipuiston laitteissa sekä kuntosalilla, missä oppaana on kehonrakentaja Peter Kehränen. Muusikoksi haluavan Jonaksen (Jonas Björklund) tarina jatkuu.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat ruotsi mono

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Pål Pressli Show

1980-luvun hauskuuttaja Pål Pressli Show on sekoitus huumoria ja musiikkiviihdettä. Sarjan nimihenkilö Pål Pressli (Paul Olin) luulee olevansa Elvis Presleyn avioton lapsi, ja uskoo lauluäänensä olevan oletutun isän perintöä. Pål Pressli Show:n jaksoissa nähdään myös suomalaisia bändejä mm. Dingo, Pelle Miljoona, Kari Peitsamo ja Eppu Normaali.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä