Katsottavissa ulkomailla
Kuntavaalit 2017

Kuntavaalit 2017: Uutisluokan kuntavaalitentti ti 28.2. klo 19.00

  • 27 s
  • toistaiseksi

Yle Uutisluokan kuntavaalitentti
Mitä päätöksiä nuoret odottavat muun muassa koulutuksesta, vapaa-ajan toiminnasta tai terveyspalveluista, ja miltä kuntien tulevaisuus nuorten silmin näyttää?
Tentattavana ovat kahdeksan suurimman puolueen nuorisojärjestöjen puheenjohtajat ja lähetyksen juontavat uutisluokkalaiset Helmi Peräkylä, Ville Nordström, Saara Kailasalo, Konsta Saranpää, Lotta Enroth ja Rasmus Harmanen sekä toimittaja Sanna Savikko.

Uutisluokan kuntavaalitentti
Yle TV1 ja Yle Areena
ti 28.2. klo 19
yle.fi/uutisluokka
yle.fi/vaalit

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Kuntavaalit 2017

Kahdeksan eduskuntapuolueen puheenjohtajat kohtaavat vaalien alla kahdesti Yle TV1:n puheenjohtajatenteissä, joita juontavat Jan Andersson ja Seija Rautio. Lisäksi Yle järjestää eduskuntavaalien tapaan kuntavaalien alla kattavat puoluepäivät. Päivän aikana esitellään puolueen vaaliteemoja, ehdokkaita ja näkemyksiä ajankohtaisista kuntavaalikysymyksistä verkossa, radiossa ja televisiossa, valtakunnallisesti ja alueellisesti. Puoluepäivän ilta huipentuu puoluejohtajan suoraan tv-puheeseen klo 20 ja puheenjohtajatenttiin klo 21 jälkeen Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa. Kuntavaalien tulosta ja tunnelmia seurataan vaali-iltana tulosstudiossa Pasilassa, Helsingin Kuntatalossa ja kaikkien eduskuntapuolueiden vaalivalvojaisissa. Suoraa lähetystä juontavat Johanna Vesikallio ja Matti Rönkä. Asiantuntijoina vaalitulosta analysoivat Sami Borg ja Ari Hakahuhta.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä