Kotikatu

Jakso 106: Aleksin isä

  • 43 min
  • ei katsottavissa

Kausi 4, osa 106. Teemu saa tietää, että hänellä on poika. Kaisa ei käykään hoidossa, mutta tutustuu kotikatuun ja sen ihmisiin. Pertti hankkii moottoripyörän ja Hannes ja Karin salaavat suhteensa muilta. (1998)

Rooleissa: Anitta Niemi (Karin Luotola), Risto Autio (Hannes Luotola), Ville Keskilä (Teemu Luotola), Elina Erra (Ninni Luotola), Lena Meriläinen (Eeva Mäkimaa), Jukka Puotila (Pertti Mäkimaa), Inka Kiviharju (Mirja Mäkimaa), Misa Nirhamo (Janne Mäkimaa), Tiina Rinne (Maija Mäkimaa), Pirjo Moilanen (Laura Mäkimaa), Waldemar Kettunen (Jarkko Mäkimaa), Eeva-Maija Haukinen (Kaisa Vrtanen), Seppo Maijala (Raine Aarnio), Matti Oravisto (Sakari Oras), Petteri Jamalainen (Hessu Pennanen), Aake Kalliala (Mauri Alho), Jarkko Sarjanen (Kimmo Söder), Jari Nissinen (huoltopäällikkö), Mari Rantasila (Seija Jaakkola), Sari Puumalainen (Liisa Kärkinen). Käsikirjoittajat: Antti Karumo, Kirsti Manninen ja Melina Voipio. Ohjaaja Misa Nirhamo. Tunnusmusiikki: Liisa Akimof.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Kotikatu

Kymmenes kausi nyt katsottavissa!

Kotikatu on Ylen pitkäaikaisin draamasarja. Kotikadun alkaessa 1995 Suomessa elettiin historiallisesti mullistavia aikoja: lama oli runnellut maata rajusti pankkikriiseineen, vuoden alusta oli liitytty EU:hun. Elettiin uuden ajan alkua. Kotikadulla kolme sukupolvea, kaksi perhettä, Mäkimaat ja Luotolat, kohtaavat elämässään samoja haasteita kuin kuka tahansa suomalainen. Realistisesta sarjasta kasvaa kuva koko kansasta vastaamassa kysymyksiin: mistä tulemme, keitä olemme ja minne me olemme matkalla.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä