Koe uusi yle.fi
YleX Viikonloppu

Sunnuntain koko lähetys - Kuntavaaleja ja kosintaa

 • 3 h 58 min
 • ei kuunneltavissa

Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin.

Lähetykset

 • su 9.4.2017 12.59 • YleX

Jaksot

 • Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin.
  Tänään keskusteltiin aikakoneista ja päänsiirroista. Womma myös pahoitti mielen kun hänen muutosta ei huomannut ja jääkaappimangneettikuvat täyttivät whatsappin

 • YleX Viikonlopun Samuel on palannut reissultaan Budapestiin, missä kaikki ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä. Kuinka monta kertaa ehtii viikon reissulla vaihtaa hotellia?

  Womma taas on jälleen ärtynyt joukkoliikenteestä, tällä kertaa matkustajista. Mikä yksinkertainen kohteliaisuus jää monelta bussimatkustajalta tekemättä?

  Studiossa päivitellään myös Länsimetron valmistumista, Lapin meteoria sekä Nigerian kelkkajoukkuetta.

 • YleX Viikonlopun Samuel on lähdössä reissuun! Mutta miksi tuleva Unkarin-matka aiheuttaa kuumotusta? Womma taas on tavannut illan riennoissaan lastentarhaopettajan, ja intoutuu muistelemaan päiväkotiaikoja. Mikä artisti oli Womman pikkusiskolta kielletty päiväkoti-ikäisenä?

  Studiossa keskustellaan myös hiipimispelien ärsyttävyydestä, oikeasta tavasta syödä kiivejä sekä Monster Truckien aiheuttamista pettymyksistä.

 • YleX Viikonlopussa Wommalla on hävinnyt usko ystäviinsä paljastettuaan näiden salaisen whatsapp-ryhmän. Mitä tapahtuu "kebabryhmässä"?

  Samuel taas on huolissaan Suomen ilmakehän Rutenium-havannoista. Kuka on päässyt rupsauttamaan radioaktiivisuutta ilmakehään, ja miten tilanteesta voi selvitä kohteliaasti?

  Studiossa keskustellaan myös shakista, Länsimetrosta ja robottiäänistä, sekä kuunnellaan Kpoppia!

 • YleX Viikonlopussa on takkuileva sunnuntai kun Samuelin työmatka ei meinaa uudelta asunnolta luonnistua, Womma ei meinaa saada mistään limonaadia eikä shotboxikaan toimi.

  Sunnuntai saadaan kuitenkin vielä nousuun, kun Samuel pohtii Kiinan presidentin ja Kim Jon Unin välejä. Onko kohteliasta kiittää onnittelusta vaikka onnittelija olisi Pohjois-Koreasta?

  Studiossa puidaan myös Womman edellisillan omituisia kohtaamisia, uutta suomalaista pianokeksintöä sekä Postin toimintaa.

 • YleX Viikonlopussa Womma on ihmeenomaisesti kerrankin mennyt ajoissa nukkumaan! Hyvin ei kuitenkaan ole tullut nukuttua, mutta miksi Womman pikkusisko on syypäänää?

  Womman sukulaissuhteet aiheuttavat myös Samuelilla päänvaivaa. Mikä onkaan pikkuserkun äidille oikea termi ja kutsumanimi?

  Studiossa keskustelua aiheuttavat myös Samuelin naapuritalon remppamiesten käytös, NHL-videopelien aiheuttama taantuminen sekä Venäläinen tanssimusiikki.

 • Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin. Pohdittiin mitkä ruuat jää aikusiällä kaupan hyllylle ja miksi Womman äiti alkoi siivoamaan kun suu pulppusi verta? Puhetta myös Samuelin napanöyhtäkeräilyistä ja kiukkusesta bussikuskiksta

 • YleX Viikonlopussa Samuel on hätääntynyt Saudi Arabian robottiuutisista. Onko Matrix pian totta? Womma taas on käynyt messuilla ja joutunut messumanian valtaan.

  Studiossa analysoidaan myös uutta Tuntematonta Sotilasta, puhutaan Womman faijan veneestä, Samuelin mummonaapurin sosiaalisesta elämästä sekä huonosta ruuasta.

 • YleX Viikonlopun Dana sai vieraakseen STIGIN sekä Teflon Brothersin Pyhimyksen. Samalla keskusteltiin heidän uusimmasta Original Gigolo -kappaleestaan.

 • Suomen vaatevallankumous-kampanjatiimin vetäjä Heidi Korva vieraili YleX Viikonlopussa Danan haastateltavana.

 • Uusi tv-sarja Lakon & Herban BOKSI starttaa pian. Tubettaja Herbalisti vieraili YleX Viikonlopussa Dana Hautasen vieraana.

 • Nost3 ja Protro vierailivat YleX Viikonlopussa Dana Hautasen haastateltavina. Samalla kuunneltiin heidän uusin kappaleensa Bailandoo.

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä