Au pairit Kanadassa

Aupair-Roni saa järjettömän lukaalin yksityiskäyttöönsä: oma keittiö, pingispöytä, pari makuuhuonetta ja leffateatteri!

  • 1 min
  • toistaiseksi

“This is like MTV Cribs!”, huutaa Roni, kun aupair-perheen äiti, Collette, esittelee hänelle käyttöön annettavat huoneet. Ronilla on suuressa omakotitalossa käytettävissään itse asiassa kokonainen oma kerros, josta löytyy keittiö, kylpyhuone, kaksi makuuhuonetta sekä iso leffahuone.

“Pitää olla niiiin maailman paras au pair, kun mulla on tällaset puitteet”, Roni pohtii nähtyään koko lukaalin.

Ronin isäntäperhe asuu Pohjois-Vancouverissa, lähellä merta ja upeita vaellusreittejä. Martinin perheeseen kuuluvat äiti Colletten ja isä Johnin lisäksi kolme lasta: 1-, 3- ja 5-vuotiaat tytöt. Varakkaan perheen isä John työskentelee johtajana talousalalla. Collette on palaamassa takaisin töihin samaan yritykseen, minkä vuoksi au pairin on aika ottaa ohjat käsiin kotona.

Uuden Au pairit Kanadassa -tuotantokauden kaikki jaksot ovat katsottavissa Yle Areenassa pe 17. maaliskuuta 2017 alkaen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Au pairit Kanadassa

Kaikki jaksot Areenassa!

Au pairit -sarjan neljännellä kaudella suunnataan Kanadan Vancouveriin - kaupunkiin, jossa yhdistyvät urbaani elämänmeno ja jylhä luonto. Roni, Mona, Sanna ja Vanessa lähtevät matkaan suurin odotuksin. Kaikki etsivät elämälleen uutta suuntaa ja sisältöä.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä