Case

Case: Case -traileri

  • 24 s
  • ei katsottavissa

Yle Fem maanantaisin klo 22.00, alkaen 24.4.2017
90 päivää Areenassa (Kaikki jaksot julkaistaan Areenassa 22.4.2017)

(Case, Islanti 2015) Kun nuori ballerina Lara löydetään hirttäytyneenä kansallisbaletin näyttämöllä johtolangat viittavat itsemurhaan.

Laran sijaisvanhemmat joutuvat sokkitilaan mutta eivät usko poliisin selitykseen. He epäilevät rikosta, erityisesti koska Laraa oli käytetty seksuaalisesti hyväksi juuri ennen kuolemaansa. Tapaus tuo yhteen kolme henkilöä, jotka haluavat selvittää tapahtumat, mutta joutuvat törmäyskurssille.

Logi on dekadentti asianajaja, joka on syrjäytynyt virheellisen tuomion takia ja alkoholisoituu kovaa vauhtia. Brynhildur on tinkimätön asianajaja ja Login ainoa ystävä. Hän yrittää pelastaa oman ja toimistonsa maineen, mutta hänet sivuutetaan ystävänsä takia.

Kaksikko törmää Gabrielaan, joka selvittää Laran tapausta. Hän on harvasanainen, tylsistynyt, hyvä työssään ja huono hoitamaan yksityiselämäänsä. Gabriela kyseenalaistaa itsemurhateorian ja haluaa jatkaa tutkintaa. Hänen esimiehensä panevat vastaan.

Laran sijaisvanhemmat ovat yhteydessä Brynhilduriin. Kun Lara otettiin huostaan hänestä tuli vastavalmistuneen asianajajan ensimmäinen tapaus. Logi saa puolestaan puhelun Laran biologisilta vanhemmilta, joiden mukaan huostaanotto ei tapahtunut korrektisti.

Laran tapauksella on kolme tutkijaa. Logi yrittää päästä kiinni arkeen, Brynhildur joutuu joustamaan periaatteistaan ja Gabrielan on ponnisteltava paljastaakseen roistot. Sarjassa liikutaan Rejkjavikin alamaailmassa ja Laran lähipiirissä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Case

(Réttur, 2015) Islantilaisen rikossarjan alkuasetelmassa nuori ballerina löydetään kansallisteatterin lavalta hirttäytyneenä. Kaikki viittaa itsemurhaan, mutta järkyttyneet kasvatusvanhemmat uskovat tytön joutuneen rikoksen uhriksi, sillä hänelle on tehty seksuaalista väkivaltaa hieman ennen kuolemaa. Tapaus saattaa yhteen kolme ihmistä, jotka joutuvat törmäyskurssille keskenään. Asianajaja Logi ei ole päässyt yli vanhasta väärin perustein annetusta tuomiosta jutussaan. Hän on polttanut sillat takanaan ja vajonnut alkoholismin ja mielenterveysongelmien kierteeseen. Login kollega Brynhildur on tinkimätön työssään ja Login ainoa todellinen ystävä. Brynhildur yrittää pelastaa asianajotoimiston maineen, mutta yhteydet Logiin asettavat hänen uskottavuutensa koetukselle. Ystävysten tiet risteävät Gabríelan kanssa, joka on tapauksen päätutkija. Työhönsä kyllästynyt vähäpuheinen poliisi on taitava rikosten selvittämisessä, mutta yksityiselämä on rempallaan.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä