Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Au pairit Kanadassa

Au pairit Kanadassa: Vanessa tylyttää uutta au pairia, Johannaa: “Sua on helppo manipuloida – ei muuta, voit lähteä!"

  • 2 min
  • toistaiseksi

Au pairit Kanadassa -sarjan päätähdistä Johannan oli tarkoitus lähteä Vancouveriin samaan aikaan muiden au pairien kanssa, mutta läheisen ihmisen terveydellisten syiden vuoksi hänen lähtönsä myöhästyi. Johanna liittyy osaksi ryhmää selvästi muiden jälkeen ja luonnollisesti hän jännittää, millaisia toiset ovat ja vieläkö hän pääsee osaksi tiiviiksi jo muodostunutta ryhmää, joka on jo kokenut paljon yhdessä.

Au paireista Vanessa ei ainakaan tee sopeutumista Johannalle helpoksi – päinvastoin. Ronin järkkäämissä bileissä Vanessa ottaa asiakseen tylyttää Johannaa oikein kunnolla. Vanessa tarttuu Johannan sanomisiin ja pyytää tämän selvittämään asiaa juhlien aikana takahuoneeseen.

– Muista, että mä oon se, joka sanoo nää asiat ääneen. Että jos mä sanon, että susta ei tykätä, susta ei tykätä! Vanessa tykittää päin Johannan naamaa tylyyn tapaan.

Uuden Au pairit Kanadassa -tuotantokauden kaikki jaksot ovat katsottavissa Yle Areenassa nyt. Yle TV2 esittää jaksot tiistaisin klo 20.30.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä