Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
RSO Musiikkitalossa

10.11.2017 Elts

  • 2 h 43 min
  • toistaiseksi

Radion sinfoniaorkesteri, joht. Olari Elts. Sol. Risto-Matti Marin, piano. - J. S. Bach (sov. Ottorino Respighi): Preludi ja fuuga D- duuri. Matthew Whittall: Pianokonsertto "Nameless Seas" (Kantaesitys). Sergei Rahmaninov (sov. Ottorino Respighi): Preludi "La mer et les mouettes". Sergei Rahmaninov: Sinfonisia tansseja. - Myöhäisillan kamarimusiikissa pianisti Risto-Matti Marin esittää Matthew Whittallin kolme preludia. - Toimittajana Janne Koskinen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Nicholas Collon tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson ja Janne Koskinen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä