Katsottavissa ulkomailla
Rintamäkeläiset

Jakso 28: Eevan kuulumiset

  • 31 min
  • toistaiseksi

28/30. Rintamäet ovat baarissa, jossa Helmi työskentelee tuuraajana. Samaan aikaan Honkosilla Eeva keskustelee isänsä Veikon kanssa ja valittaa, että vanhemmat puuttuvat liiaksi hänen ja Aarnen asioihin. Eeva kertoo Veikolle olevansa raskaana. (1977)

Rooleissa: Veijo Pasanen (Antti Rintamäki), Sirkka Lehto (Leena Rintamäki), Eila Roine (Helmi Honkonen), Ahti Haljala (Veijo Honkonen), Reino Kalliolahti (Eero Lahtinen), Marjut Sariola (Eeva Rintamäki), Toivo Hilden (Lassila), Erkki Pirinen (asiakas), Ritva Haljala (asiakas), Outi Pasanen (asiakas). Käsikirjoittaja Reino Lahtinen. Ohjaaja Pertti Nättilä.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Rintamäkeläiset

Toivottu klassikkosarja nyt Areenassa!

Rintamäkeläiset kertoo kahden pienviljelijäperheen elämästä 1970-luvulla. Rintamäkien ja Honkosten tilat sijaitsevat pikkukylässä Häme-Satakunnan rajamailla. Rakennemuutos ja maaltapako koettelevat kylää. Perinteistä yritetään pitää kiinni, mutta nykyaika puskee väkisin myös rintamäkeläisten elämään. Rintamäen Antti sanoo kuitenkin asiat niin kuin ne ovat, vaikka asiat eivät häntä aina koskekaan. Rintamäkeläiset-sarja on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vv. 1972-1978.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä